Meeleavaldajate relvaarsenal

Kõik relvadest, nii Eestis kasutatavatest kui muidu...
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

ja ma tean rohkem kui sa arvad
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

kalleb kirjutas:jah vene montaazipüstol kasutas sportpüssi padruni kaliibris moona,muidugi ilma kuulita variant
ee..öö...kindlasti mitte! raudselt oli kaliiber suurem. padrunite otsad olid eri värvi (ilmselt võimsuse eristamiseks) ja padruneid endidki oli 2-3 erinevas pikkuses. mul kapis karbikeses neid paar varianti kõrvuti 5.6 padrunitega ja võin soovi korral üheskoos skännida 1:1, et näidata kaliibrite selget erinevust.

PS1 igasugu muidumeestele pean kahetusega nentima, et ettenägelikult pole mu kollektsioons kohe tõepoolest ÜHTKI töökorras padrunit :twisted:
ictta
Liige
Kontakt:

montaažipadrun pole mingi keelatud lasekmoon. olen näiniud 5,6mm - vene vindi kesta peale tehtud montaažipadrunit
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

hmm...raske öelda. kuna sisaldab püssirohtu....ja pole kuulnud, et oleks laiatarbes müüdav...

vot kahjuks ei tea, ei oska öelda aga 5.6 kaliibrilist pole veel näinud. veel vähem kujutan ette "vene vindi" ja 5.6 kombinatsiooni. olen küll näinud umbes 2cm pikkust "vene vindi" hülsi tagaosa, mis paukpadruni kombel otsast kokku volditud ja ots siniseks maalitud aga mingi kaliibriga seda kahjuks seostada ei oska.
ictta
Liige
Kontakt:

vene vindi kesta põhjal padrunit olen näinud raudteel kasutatavat vasarat ja kiljotiini. 5,6mm olen näinud Saksa oma
ictta
Liige
Kontakt:

minu käest läbi käinud montaažipadrunid: http://fotoalbum.ee/pictures.php?action=4&id=83245
ictta
Liige
Kontakt:

alax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alax »

Mina mäletan, et vene naelapüssidel oli kaks kaliibrit, suurem ja väiksem. Kaliibreid täpselt ei mäleta, kuid mälu järgi oli väiksem sportpüssi kaliiber ja suurem võis olla 7,62
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

ictta kirjutas:minu käest läbi käinud montaažipadrunid: http://fotoalbum.ee/pictures.php?action=4&id=83245
viimane (põhi) on tuttav aga võrreldes eelviimase pildiga on minule tuttav padrun eelmainitult üksnes umbes 2cm pikkune.
mutionu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mutionu »

ictta piltidel olevatest padrunitest tean seda, et neid pikemaid punase, kollase ja sinise otsaga(sportpüssi mõõdus umbes, kuigi spordika kollane mu meelest pisem oli(ei jaga neid kaliibreid eriti)), oli omal ajal peoga võtta. Eks olenes ettevõttest kuid Vene aja lõpus, Eesti alguses oli elektrikel neid küll kapp täis töötoas. Punastega sai kaablite jaoks metall-latte seine külge lasta nendega. Välja tulistas ta(minu kehva mälu järgi) siis kui vastu seina vajutasid ja päästikut pressisid. Tundus nagu mehhaaniline asi olevat mis päästiku lahti lukustas(asi see siis ringi teha oleks). Laksu panid nad kõva, kui vahel püstol viltu oli siis lendas nael vingudes ikka päris kaugele. Selle ca 5cm naela põrutas läbi millise raudlati ja betooni sisse nii et polnud asigi. Inimese annab vabalt maha tappa, iseasi muidugi kuidas selle asjaga üldse pihta kellegile saada.
Kutt
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kutt »

canislupus kirjutas:Kunagi, kui tegutses Valgekihva relvaäri, müüdi seal mingit sellist möginat, mis lasti gaasi mõõtu balloonist välja ning järgnev efekt oli siis selline: poisil nägu-suud-silmad-nina paksult kihisevat punast vahtu täis ning hiljem mitu nädalat nägu punane. Ei kujuta ettegi, mis tolle asja nimi oli. Muidugi - tasuks meenutada, et tegu ajaga, mil müüdi mingisuguseid miljoni ja kümne tuhande nimelisi närvigaase. :lol:
Sel ajal proovis üks poiss miljonilist närvigaasi kana peal. Kana võttis igatahes jalust maha. :lol:
Kõht sisse rind ette
Kasutaja avatar
sadist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sadist »

Kahju kanast :cry: .
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

mutionu kirjutas:ictta piltidel olevatest padrunitest tean seda, et neid pikemaid punase, kollase ja sinise otsaga(sportpüssi mõõdus umbes, kuigi spordika kollane mu meelest pisem oli(ei jaga neid kaliibreid eriti)), oli omal ajal peoga võtta. Eks olenes ettevõttest kuid Vene aja lõpus, Eesti alguses oli elektrikel neid küll kapp täis töötoas. Punastega sai kaablite jaoks metall-latte seine külge lasta nendega. Välja tulistas ta(minu kehva mälu järgi) siis kui vastu seina vajutasid ja päästikut pressisid. Tundus nagu mehhaaniline asi olevat mis päästiku lahti lukustas(asi see siis ringi teha oleks). Laksu panid nad kõva, kui vahel püstol viltu oli siis lendas nael vingudes ikka päris kaugele. Selle ca 5cm naela põrutas läbi millise raudlati ja betooni sisse nii et polnud asigi. Inimese annab vabalt maha tappa, iseasi muidugi kuidas selle asjaga üldse pihta kellegile saada.
Selle relvaga tapeti omal ajal sigu (ja võibolla veel praegu kah).
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline