Kanistrid, vaadid jms
Kütuse vaadid?
Küsiks siis kütuse vaatide kohta ehk keegi teab. Endal olemas 200 L Wehrmachti vaat ja sellega on kõik selge. Aga lisaks sellele on veel kaks täpselt samasugust tüüpi vaati aga otstele on kirjutatud:
1) MSZ 8819
200 l
lv 2,2
2) POUDRES
CRE
3 1936
Ehk keegi teab, mida need kirjed tähendada võivad ja kelle poolt neid kasutati.
1) MSZ 8819
200 l
lv 2,2
2) POUDRES
CRE
3 1936
Ehk keegi teab, mida need kirjed tähendada võivad ja kelle poolt neid kasutati.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Kanistrid, vaadid jms
Äkki oskab keegi sellest kanistrist veidi rohkem kirjutada
Mõõdud 60x11x16, vist umbes 10 liitrit ja waffenamt´i tempel peal.

200L vaat
Tere. Olen selles foorumis uus ning tahtsin küsida ühe vaadi kohta, selle väärtusest/väärtusetusest ning kas võib tegu olla harva kohatava asjaga - pilt siis siin http://public.fotki.com/ats97/mida-eest ... 20340.html
Tere, Ats! Neid saksa vaate on meil ikka päris palju olnud. Jätkub siiamaani vanarauda viia! Head kõvad , korralik tsink on kaitsnud neid hästi! Oleks väiksemad, võiks koju korjata neid. Ei ole küll vaadi-asjatundja, vb mõned on friikide hulgas väga hinnatud ja kallid, näiteks kui oleks SS vaadid
. Huvitavamad oleks Eesti kirjadega Kiviõli jms vaadid, neid aga näinud ainult kogujate aitades.

Naftabaasist asi kaugel -ma prääga puurinspeedsta kirjutas:Brunnil vist plaan naftabaas avada

TERVE vaadi eest pole rahast kahju-tünnid ju nii ilusad!
Plekimees vöiks mulle märku anda kui jälle emmeksist möni välja veerema hakkab-tee siis möni pilt ja saada PS-i. Eks arutame asja! Mä ükskord vahtisin ühte ossjoni -sääl oli alghind midagi 250 krontsi löppus olli juba topelt. No,siis arvangi ,et 500 norm hind-muidugist tuleb möelda veel transa pääle

Huvitav kanister
Kes ajalugu ei mäleta,elab tulevikuta.
Kodukootud kanku-valmistamiseks kasutatud katuseplekki. http://www.wehrmacht.pri.ee/phpBB-2.0.1 ... php?t=1971
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline