corvus kirjutas:Või hoopis Soome või Rootsi või Taani?
Oo need ime-imelised Põhjamaad! Aga kuhu need sotsid Põhjamaad viinud on? Vananev rahvastik, immigrantide getod, varjatult hirmuühiskond, kus pead teatud tegelasi sallima ja teatud teemadel ei tohi mõelda ka. Pole need Põhjamaad meile miski eeskuju, iseasi, kui tahame nende vigu koeeata.
Sotsiaalsete toetuste lennukist külvamine ei ole kunagi lahendus. Aga sellel põhineb nn. "Põhjala riikide edukuse kuvand."
Vaevalt küll, et Põjala riikides kõrged sõjaväelased streikijatele nõu annavad. See meenutab rohkem Ladina-Ameerikat.
ERAÜ
Oleg Tšubarov ERAÜ esimees
Tatjana Gladilina AS EVR Infra peausaldusisik
Vladimir Tatartšuk AS EVR Cargo peausaldusisik
Viktor Bursov Edelaraudtee AÜ peausaldusisik
Krista Pärn Pearaamatupidaja
Ei mul pole venelaste vastu midagi, aga mille pergeli pärast ikka need venelased nii kangesti streikida armastavad? Need on venelased, kellest suur osa on Keski toetajad ja mis salata - ka aprillimässajad. Teadagi mis eesmäekidel need tegutsevad - mitte vaid oma õiguste eest vaid ka sihilikult riigi vastu. Ei imestaks, kui kusagilt kardina tagant varjamatult niite tõmmatakse. Niigi on need ametiühingutegelased liiga politiseeritud. Me ei tea, kuhu ERAÜ niidid viivad ja milliste ringkondadega sealsetel liikmetel sidemeid on. Igatajes KaPo on hoiatanud vene luure järjest suurenevast huvist Eesti vastu.
Oleks see vaid minu paranoia, oleks ma väga õnnelik.