Elmar tore mees seal kaugel metsanurgas oma väikese muuseumiga ja ümbruskonna ajalugu teab hästi.Võõrastega kontakti eriti ei taha teha.On mõjuvad põhjused.ivar64 kirjutas:Ilmselt on jutt Elmarist.Kui tahad teda näha vaata Voitkade filmi,ta ise afiseerimist ei taha.
Militaarleiud kaevudest, jõgedest, järvedest, merest ...
Re: Taada
Nodi
Panen ka mõne värskema kaadri Saaremaast,mida sai külastatud sel nädalavahetusel,muu prahi hulgas jäi näppu ka tankijuppe,luugi oleks peaaegu ära toonud aga raske oli kuramus väga,maastik kehv. http://beta.album.ee/album/16863179/50039543?
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Siis on teine mees. Ega ma tahagi Elmariga kohtuda. Lihtsalt mõtlesin, et satun sedasi küsides tüüpidele, kes "minu taadi" käest aeg-ajalt on üritanud üht-teist välja pettajuss000 kirjutas:Elmar tore mees seal kaugel metsanurgas oma väikese muuseumiga ja ümbruskonna ajalugu teab hästi.Võõrastega kontakti eriti ei taha teha.On mõjuvad põhjused.ivar64 kirjutas:Ilmselt on jutt Elmarist.Kui tahad teda näha vaata Voitkade filmi,ta ise afiseerimist ei taha.
Гив Ми Мани
Kahju jah .Ta puistas südant minule ka, vähe sellest, et pettus mängus on, üritatakse ka muuseumist varastada ja on mitmeid asjakesi ära auranud peale mõnede külastajate.KAHJUKS.Raske seis, keda usaldada, keda mitte???gnadenlose kirjutas:Siis on teine mees. Ega ma tahagi Elmariga kohtuda. Lihtsalt mõtlesin, et satun sedasi küsides tüüpidele, kes "minu taadi" käest aeg-ajalt on üritanud üht-teist välja pettajuss000 kirjutas:Elmar tore mees seal kaugel metsanurgas oma väikese muuseumiga ja ümbruskonna ajalugu teab hästi.Võõrastega kontakti eriti ei taha teha.On mõjuvad põhjused.ivar64 kirjutas:Ilmselt on jutt Elmarist.Kui tahad teda näha vaata Voitkade filmi,ta ise afiseerimist ei taha.Nüüd loomulikult enam mitte
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Ma üldse nii ei küsiks: keda usaldada ja keda mitte? Pigem käib mu mõte selliseid radu pidi:
et on üks vana mees, kel on (noh, vähemalt olid) samad huvid, kui siinse foorumi rahval. Ja mõned meie seast tunduvad sellist taati kergelt ogaraks saagiks pidavat, libeda jutu ja rahapaprega hea sihukesele külje alla ujuda. Muidugi on tore niisuguste taatidega suhelda ja nende vidinaid imetleda, aga mingi pieteet võiks ikka säilida. See on täpselt sama keiss, mida kahjuks siin foorumiski sageli kohtab: keegi näitab oma leidu ja hetk hiljem avaldatakse tormilist ostusoovi, kuigi ese pole isegi mitte vastavas alafoorumis nähtavale riputatud. Tegelikult räägin ma ühest konkreetsest inimesest eelmainitud piirkonnas, kes juhtumisi mu famiiliasse kuulub. Hellalt imeb, kui iga jumala kord tema kola inventeerides selgub, et jälle on mõni ahvikene käinud ja üritanud mõnd suhteliselt väärt riista ilmse petukaubaga enda valdusse saada. Õnneks see "minu vana" on selle koha pealt konkreetne: kõik, mis tal on, on puhtalt nn. koduloolisel eesmärgil kogutud ja ära sellisel tasandil lihtsalt ei tehta.
Sain mure ää öölda, rohkem põldki medagist
et on üks vana mees, kel on (noh, vähemalt olid) samad huvid, kui siinse foorumi rahval. Ja mõned meie seast tunduvad sellist taati kergelt ogaraks saagiks pidavat, libeda jutu ja rahapaprega hea sihukesele külje alla ujuda. Muidugi on tore niisuguste taatidega suhelda ja nende vidinaid imetleda, aga mingi pieteet võiks ikka säilida. See on täpselt sama keiss, mida kahjuks siin foorumiski sageli kohtab: keegi näitab oma leidu ja hetk hiljem avaldatakse tormilist ostusoovi, kuigi ese pole isegi mitte vastavas alafoorumis nähtavale riputatud. Tegelikult räägin ma ühest konkreetsest inimesest eelmainitud piirkonnas, kes juhtumisi mu famiiliasse kuulub. Hellalt imeb, kui iga jumala kord tema kola inventeerides selgub, et jälle on mõni ahvikene käinud ja üritanud mõnd suhteliselt väärt riista ilmse petukaubaga enda valdusse saada. Õnneks see "minu vana" on selle koha pealt konkreetne: kõik, mis tal on, on puhtalt nn. koduloolisel eesmärgil kogutud ja ära sellisel tasandil lihtsalt ei tehta.
Sain mure ää öölda, rohkem põldki medagist
Гив Ми Мани
-
Frundsberg
- Liige
- Kontakt:
Samas ega siis igasugune kauba tegemine ole ju päriselt saatanast nagu siin mõningad inimesed vahel arvama kipuvad.
Petukaup on teine asi muidugi, aga kui teed ettepaneku müügiks ja pakud ausat hinda, siis ei ole vast vaja end selle pärast veel oksa tõmmata või mis? Just ostsin ühelt foorumlaselt 2 gaasimaski torbikut. Kui ta oleks olnud üle 67-aasta vana, siis kas oleksin pidanud ostmata jätma või? Et pensionär, kuskil läänes müüakse samu asju 3 korda kallimalt jne...
Petukaup on teine asi muidugi, aga kui teed ettepaneku müügiks ja pakud ausat hinda, siis ei ole vast vaja end selle pärast veel oksa tõmmata või mis? Just ostsin ühelt foorumlaselt 2 gaasimaski torbikut. Kui ta oleks olnud üle 67-aasta vana, siis kas oleksin pidanud ostmata jätma või? Et pensionär, kuskil läänes müüakse samu asju 3 korda kallimalt jne...
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Ei, muidugi, äri on äri, ega ma ütle. Aga mul konkreetne asi ajas kopsu üle maksa. Et vana on kogunud-restaureerinud asju täpselt samasuguse fetishi tõttu nagu meie siin, mitte äri tegemiseks. Ja siis tuleb mingi töll, tatt voolab (nagu ka mul iga kord, kui midagi hääd näen) ja vehib näiteks viiesajasega, sest suued need pensionid meite maal ikke on. Ja eks nii mõnigi väärt asi on siukse ahvatluse pärast omanikku vahetanud. Kõige koledam on mu arust see, et selliste diilide käigus muutub jube sageli ka eseme kontekst.Frundsberg kirjutas:Samas ega siis igasugune kauba tegemine ole ju päriselt saatanast nagu siin mõningad inimesed vahel arvama kipuvad.
Ega ma ei tahtnud tõesti kedagi solvata või midagi. Kui siis ainult neid pärdikuid, kes teades, et omasuguste käest hääd asja nagunii ei saa, käivad vanureid peetimas. Kui peale satun, raiun pooleks;)
Гив Ми Мани
mis piirkonnas see olema peaks? küsiksin inimeselt, kes aastakümneid tagasi tegi limnoloogiameestele võrtsu kohal regulaarseid lende.
PS! sai üle küsitud. vant on küll aastaid limnoloogide ja ornitoloogidega järve kohal liuelnud aga miskit silma pole jäänud. ütles küll, et selle nägemiseks peaks lendama 400-500m kõrguselt (hint-hint, ville!) aga tema nii kõrgel ei lennanudki nende asjade käigus. seega langes ka võimalus juhuslikult märgata.
aga eks käige ära ja piiluge pilve veerelt...
PS! sai üle küsitud. vant on küll aastaid limnoloogide ja ornitoloogidega järve kohal liuelnud aga miskit silma pole jäänud. ütles küll, et selle nägemiseks peaks lendama 400-500m kõrguselt (hint-hint, ville!) aga tema nii kõrgel ei lennanudki nende asjade käigus. seega langes ka võimalus juhuslikult märgata.
aga eks käige ära ja piiluge pilve veerelt...
Ega lendurid ei valeta.oleneb vee tasemest ja temperatuurist.Neil seal oma süsteem.Objekt metallist vee all soojeneb ja annab infot.Eks SA NÜÜD veendud ise , MIS JA KUIDAS.EDU.Soode kohal ole eriti tähelepanelik.Küll SA tead, SA ju VANA KALA.Veelkord õnne.vdreving kirjutas:Mitmed eralendurid väidavad,et õhust on võimalik näha järvedes lebavaid lennukivrakke. Ka Võrtsärve oma olevat näha.laupäevaks siis lennuk renditud ja vaataks kas näeb midagi. Päris hästi ei usu,et näeb,kuid lendurid väidavad ,et kindlalt näeb.
Selge see, et madalalt näeb selliseid asju halvemini. Kui asi paistab uduselt kätte.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Viimase paari nädala jooksul pole küll Võrtsjärve kohal lendamas käinud, kuid arvestades vetikate õitsemist praeguste palavate ilmadega, on vee läbipaistvus tõenäoliselt null. Ülemiste näiteks on ülalt vaadates täiesti roheline.
Tõenäosus midagi näha oleks vast jahedate ja tuuletute ilmadega, kui pole vetikaid ega lainete üleskeerutatud muda.
Aga lendamine iseenesest on muidugi meeldiv elamus, leiad siis midagi või mitte.
Tõenäosus midagi näha oleks vast jahedate ja tuuletute ilmadega, kui pole vetikaid ega lainete üleskeerutatud muda.
Aga lendamine iseenesest on muidugi meeldiv elamus, leiad siis midagi või mitte.
Viimati muutis EOD, 14 Aug, 2007 8:41, muudetud 1 kord kokku.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline