Ainuke ebanormaalsus oli see, et Eesti kohal tiirutavad L-39'd omavad Eurofighteri siluetti ekraanil
REAALSUS: COVID-19 pandeemia
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Re: REAALSUS: Pandeemia
Kas see 12.30 saabuma pidanud maskidega Il-76 siis tuli? Uudistest ei paista midagi ja flightradar24 ei ütle ka midagi?
Ainuke ebanormaalsus oli see, et Eesti kohal tiirutavad L-39'd omavad Eurofighteri siluetti ekraanil
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Riigihalduse minister Jaak Aab teatab:Kapten Trumm kirjutas:Kas see 12.30 saabuma pidanud maskidega Il-76 siis tuli? Uudistest ei paista midagi ja flightradar24 ei ütle ka midagi?
Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium on sõlminud lepingu rahvusvahelise logistikafirmaga. Lepingupartner koordineerib erinevatelt tootjatelt kaupade vastuvõtmise Shanghais ja korraldab kaubaveo nelja lennureisiga, millest esimene peaks maanduma 6. aprillil. Oleme veendunud ettevõtte professionaalsuses – infovahetus on kiire ja selge.
Lisaks Hiina lepingule oleme sõlminud viis kokkulepet väiksemate koguste peale, millest kaks peaksid saabuma selle nädala jooksul. Nendes tellimustes on sees respiraatormaskid, kirurgilised maskid, kindad, kaitseprillid ja – kitlid.
Kas tuleb nii välja, et kolme nädala jooksul ei ole Eestis suudetud käima panna "kitlite" tootmist.Some kirjutas:Riigihalduse minister Jaak Aab teatab:Kapten Trumm kirjutas:Kas see 12.30 saabuma pidanud maskidega Il-76 siis tuli? Uudistest ei paista midagi ja flightradar24 ei ütle ka midagi?
Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium on sõlminud lepingu rahvusvahelise logistikafirmaga. Lepingupartner koordineerib erinevatelt tootjatelt kaupade vastuvõtmise Shanghais ja korraldab kaubaveo nelja lennureisiga, millest esimene peaks maanduma 6. aprillil. Oleme veendunud ettevõtte professionaalsuses – infovahetus on kiire ja selge.
Lisaks Hiina lepingule oleme sõlminud viis kokkulepet väiksemate koguste peale, millest kaks peaksid saabuma selle nädala jooksul. Nendes tellimustes on sees respiraatormaskid, kirurgilised maskid, kindad, kaitseprillid ja – kitlid.
Eriolukord kehtestati 13. märts
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Ka mina panin täna seda "ametinimetuste" kamasuutrat tähelemart2 kirjutas:Dr. Popov on "kindral" ja
kolonelleitnant dr. Ahti Varblane on "staabiülem"
(1) ennem oli "TA hädaolukorra meditsiinijuht" dr POPOV
(2) nüüd sai "TA kriisistaabi meditsiinijuht" kol-ltn VARBLANE
..et reaalset kriisistaapi ei ole seal jätkuvalt aga (vähemalt) keegi mõtleb pidevalt hulledevaid ametinimetusi välja
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Ülal toodud segadusi ja oletusi militaar.net-s tekitab ilmselt samad fenomenid mis meie "kvaliteet ajakirjandust"...
1) Kui tekib mingi huvitav pealkiri, siis kohe kõigepealt tehakse siia postitus. Sageli sama linki paari minutilise vahega 3-4 tükki. Pole aega kontrollida, kas keegi on juba ette jõudnud, tähtis on "Mina ka, mina ka!".
2) sageli tehakse oletus kas ainult pealkirja järgi või sisusse süvenemata. Isegi kui artiklis on viide, siis "ei ole aega" algallikaga tutvuda. Aga vaja oleks, sest oi-kui-sageli on tegeliku sõnumi mõte kesise keele oskuse tõttu (või meelega?) valesti tõlgitud.
Antud mõtisklus ei olnud kellelegi otse näpuga näitamiseks - võib olla olen isegi patustanud.
Võtame rahulikult, vaatame, kas allikas on usaldusväärne ja kui tõlgitud, siis millise kvaliteediga. Kontrollime, ega juba ei ole viidatud ning postitame.
Vana hea SEPKA kuluks vajadusel lisada …
Peace!
1) Kui tekib mingi huvitav pealkiri, siis kohe kõigepealt tehakse siia postitus. Sageli sama linki paari minutilise vahega 3-4 tükki. Pole aega kontrollida, kas keegi on juba ette jõudnud, tähtis on "Mina ka, mina ka!".
2) sageli tehakse oletus kas ainult pealkirja järgi või sisusse süvenemata. Isegi kui artiklis on viide, siis "ei ole aega" algallikaga tutvuda. Aga vaja oleks, sest oi-kui-sageli on tegeliku sõnumi mõte kesise keele oskuse tõttu (või meelega?) valesti tõlgitud.
Antud mõtisklus ei olnud kellelegi otse näpuga näitamiseks - võib olla olen isegi patustanud.
Võtame rahulikult, vaatame, kas allikas on usaldusväärne ja kui tõlgitud, siis millise kvaliteediga. Kontrollime, ega juba ei ole viidatud ning postitame.
Vana hea SEPKA kuluks vajadusel lisada …
Peace!
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Trump: kui suudame hoida surmade taseme alla 100 000, oleme teinud head tööd
Ossa! Kui "Väga hea töö" ja "märk heast tööst" puhul see surevuse % nüüd tagasi arvutada nakatunute hulgale.
Ja veel mõlemad on optimistlikud variandid.
https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=89396697USA president Donald Trump väitis, et kui valitsus hoiab koroonaviiruse surmajuhtumite arvu alla 100 000 piiri, on riik teinud "väga head tööd". Lisades samas, et Covid-19 surmade jäämine Ühendriikides alla 200 000 on samuti märk heast tööst.![]()
Ossa! Kui "Väga hea töö" ja "märk heast tööst" puhul see surevuse % nüüd tagasi arvutada nakatunute hulgale.
Viimati muutis loomake, 01 Apr, 2020 15:43, muudetud 1 kord kokku.
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
200 000 oleks umbes 0,06 protsenti elanikkonnast. Tegelikku haigestunute arvu ei tea. Raske hinnata püüdlusi, sest reageerimisega on jäädud pigem sinna hilja peale.loomake kirjutas:…https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=89396697USA president Donald Trump väitis, et kui valitsus hoiab koroonaviiruse surmajuhtumite arvu alla 100 000 piiri, on riik teinud "väga head tööd". Lisades samas, et Covid-19 surmade jäämine Ühendriikides alla 200 000 on samuti märk heast tööst.![]()
Ossa!
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
https://www.terviseamet.ee/et/koroonavi ... roonakaart uuendamises... praegu on info hulk veelgi väiksem kui enne aga loodan, et paraneb.
See on kriisi üks huvitavamaid episoode siiski.Borja kirjutas:Borja ei vabanda.Ghostship kirjutas:See on juba midagi tõsiseltvõetavat. Selline areng teeb paraku palju rohkem muret ja küsimärke kui ükski hooldekodudes niitev vikat. Usun, et isegi Borja vabandab kui see lennuk maandub mõnel USA lennuväljal täna. See oleks täiesti uskumatu kapituleerumine ja NATO ühtsust murendav operatsioon. Ühe transpordilennukiga, mis täis suvalist meditsiinivarustust, lüüakse uppi kogu julgeolekusüsteem.smr kirjutas:Ma nüüd jälgiks RA-82038 lendu peale vahepeatust Iirimaal
RFF8460 from Shannon https://fr24.com/RFF8460/244df6fe
Ja üks foorumitroll (üldreeglina) mölisebki niikaua, kuni moderaator tal hapniku kinni keerab..
Trump oma pressikonverentsil ütleb, et lennukitäis abi on juba tulnud Hiinast ja Venemaalt. (30.03 kui ma ei eksi ajatsoonidega)
31.03 Tekivad uudised Venemaa meditsiinilisest abist lennukiga nii Interfaxi kui Tass.ru, vahendab ka Reuters, et lend toimub varsti.
31.03 hiljem on olemas ka Flightradar24 track AN-124 kohta, mis on Iirimaalt westbound.
Enamus uudiseagentuure ei tea senini midagi. See on ju oleks ju mõlemat pidi absoluutne geopoliitiline maavärin, toimus või EI toimunud lend(e).
kaasfoorumlane Ghostship võiks minna umbes kümme lehte tagasi hakata lugema kõiki postitusi selle USA-Venemaa võimaliku lennu osas.
Muidugi on tõenäoline, et ta seda ei tee, sest muidu vajub tema puššitud klaastorn "strateegilises maavärinas" kokku...
Muidugi on tõenäoline, et ta seda ei tee, sest muidu vajub tema puššitud klaastorn "strateegilises maavärinas" kokku...
Planespotterite info oli, et lend lükkus neljapäevaks 12.30. Rohkem sealt uudiseid tulnud pole.Kapten Trumm kirjutas:Kas see 12.30 saabuma pidanud maskidega Il-76 siis tuli? Uudistest ei paista midagi ja flightradar24 ei ütle ka midagi?
Mul ei ole midagi pushida, ei klaasist ega kipsplaadist.mart2 kirjutas:kaasfoorumlane Ghostship võiks minna umbes kümme lehte tagasi hakata lugema kõiki postitusi selle USA-Venemaa võimaliku lennu osas.
Kui tõesti osutub tõeks fakt, et USA sugune superpower müüb mõnepäevase viirushaiguse kriisi tõttu oma maailmapolitseiniku rolli lennukitäie kummimaskide ja muu pudipadi eest, siis bännin ennast vabatahtlikult surmani internetist ja kolin üksikule saarele
Lihtsalt infoks, RT uudis selle lennu kohta on viimaste tundide jooksul korduvalt editeerimist näinud
See ON erakordselt huvitav episood antud olukorras, flightradari profid võiks operatiivselt jälgida, mida kuradit meile siin nüüd etendatakse.
Lennukid üldiselt taevasse ei jää...
Viimati muutis Ghostship, 01 Apr, 2020 16:34, muudetud 1 kord kokku.
Koroona viis tuntud spordimehe Riho Räime surma piirile: olin enda arvates tugev.
https://saartehaal.postimees.ee/6939230 ... ates-tugev"Ma pidanuksin varem aru saama, et jama on. Kui kiirabiarst mul lõpuks kodus sõrme otsast vere hapniku sisaldust mõõtis, siis vaatas ta mulle ehmunult otsa ja küsis, kuidas ma üldse püsti jaksan seista."
Järgnes kiirabiga Kuressaare haiglasse sõit. Seal öeldi Räimele, et ta viiakse otsejoones helikopteriga Tallinna PERHi. „Enne kopterisse minekut öeldi, et mulle pannakse torud sisse ja viiakse narkoosi juhuks, kui mul kopteris kehva hakkab,“ meenutab Räim. „Mäletan veel Tallinnas maandumist ja kopteriukse avanemist. Kiirabi seal väljas ootamas ja kedagi ütlemas, et näed hästi läks, kohale jõudsime.“
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Õpetlik lugu igasugu särgirebijatele 
Treenitud inimese suurem töövõime hoiab ta lihtsalt tavaoludes kauem püsti.
Treenitud inimese suurem töövõime hoiab ta lihtsalt tavaoludes kauem püsti.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Foxnewsi on ärganud.See on kriisi üks huvitavamaid episoode siiski.
Trump oma pressikonverentsil ütleb, et lennukitäis abi on juba tulnud Hiinast ja Venemaalt. (30.03 kui ma ei eksi ajatsoonidega)
31.03 Tekivad uudised Venemaa meditsiinilisest abist lennukiga nii Interfaxi kui Tass.ru, vahendab ka Reuters, et lend toimub varsti.
31.03 hiljem on olemas ka Flightradar24 track AN-124 kohta, mis on Iirimaalt westbound.
Enamus uudiseagentuure ei tea senini midagi. See on ju oleks ju mõlemat pidi absoluutne geopoliitiline maavärin, toimus või EI toimunud lend(e).
Trumpi ja Putini vahelise telefoni vestluse ärakirjas ei ole näha,et nad abist rääkinud oleks ? Mine võta kinni mis (des) info operatsioon toimub.
https://www.foxnews.com/politics/russia ... s-pandemic
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline