Tsiteerides klassikuid, see on ju sulaselge "eduraportöörlus" ehk Trummi haavadele soola raputamine.http://forte.delfi.ee/news/auto/ppa-pat ... d=84815683

Tsiteerides klassikuid, see on ju sulaselge "eduraportöörlus" ehk Trummi haavadele soola raputamine.http://forte.delfi.ee/news/auto/ppa-pat ... d=84815683
Lõpeta oma rs4-st jms soigumine. Mida need kaks rs4 peale meeletu kulu annaksid? Töenäosus, et nad Viljandis vms kohas asuksid on sisulislelt 0klemmikas kirjutas:Sellest ma saan aru, et bussiga ei ole hea taga ajada ja busse peab ka olema, selle kohta ma ei ütlegi midagi.
Lihtsalt oli hea näide tuua.
No oleks politseil olnud tollel hetkel skoda, kasvõi Octavia, aga eriti Superb, oleks nad autole järgi jõudnud ja oleks ta varem kätte saanud.
Vaevalt see takso Mersu nii kiire oli, et talle poleks Skodaga järgi jõudnud.
Bussi kiirendus ja Octavia ning eriti Superbi kiirendus on ikka suure vahega, lisaks juhitavus ja kurviläbivus.
Ma ei ootagi ülivõimsaid kõigile patrullidele, olen rahulik, et enamik niid suht kiired Superbid on, mis on õige politseiauto.
Lihtsalt tahaks, et oleks ka mõned Audi RS4-d või kasvõi paarkümmend 206kw Superbi.
See video oli ülim näide sellest, kuidas võib tegemist olla kurjategijatega, kelle kiire tabamine on oluline ja kelle hilisem tabamine ilma otse kättesaaamata, ei pruugi enam õnnestuda.
Antud juhul saadi kätte, aga alles hiljem ja mis siis, kui ei oleks saadud?
Põgenejad tuleks ikkagi võimalikult kiiresti ja võimalikult otse teolt tabada.
kusjuures meenub, et üheksakümnendatel ostis politsei endale mitu Toyota Celica GT-Four'i.hjl85 kirjutas:[
Lõpeta oma rs4-st jms soigumine. Mida need kaks rs4 peale meeletu kulu annaksid? Töenäosus, et nad Viljandis vms kohas asuksid on sisulislelt 0
Tundub, et sa ei saa asjale vist üldse pihta.hjl85 kirjutas: Lõpeta oma rs4-st jms soigumine. Mida need kaks rs4 peale meeletu kulu annaksid? Töenäosus, et nad Viljandis vms kohas asuksid on sisulislelt 0
Ämaris on hetkel (vist) Eurofighterid - tippkiirus 2500, tiivaalused õhk-maa rakette täis, mis 206 ja 191 kw Superbid?!Kirs kirjutas:Mis R- id ja S -id? PPA -l on Agusta kopterid, tippkiirus üle kolmesaja, kaks mootorit - 2 X 1250kw:)
Või siis Renault Alaskan. Kõik kolm on tegelikult pea üks ja sama auto. Visuaalsed pisierinevused peamiselt.Crispy kirjutas:Too X klass on tegelikult Navara millel mersu logo peal
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline