Mai pidanud vastu ja panen selle siia kaa:
Fucs kirjutas:NjuusFront esitleb: Tsirkus Barcelonas Lugandonas
https://www.youtube.com/watch?v=YHZ1AXpLilA
Ситуация очень простая:
1) еды нет.
2) Россия денег не дает.
3) Украина им ДОЛЖНА.
4) виноват - Порошенко и власть.
5) цель митинга - предельно проста: получить возможность бесконтрольно перевозить товары туда-сюда и зарабатывать, в том числе на реально страдающем от боевиков населении, что Украине удалось ограничить.
6) особенно умиляет то, что они считают, что Украина ОБЯЗАНА помочь им выстраивать свою экономику. Это прекрасно.
Kommid vidio all:
Чет я не понял, если домбас всю жизнь работал и кормил всю Украину - то хули эти бляди на видео клянчат еду?
тре було на кордон з хуйлостаном "спонтанні мітинги" організовувати)сасія спасі, путЄн ввєді войска!хотіли виблядки кацапські майте))скоріше в корчах загнутися від голоду і холоду!і звільнити українську землю від підарасів-хуйлососів.Амінь.
А шо такое? Старороссия уже не помогает? Станьте мордами на восток и поорите "путинввиди", "путинприди", "расеярасея", "рифирендум"

1) Süüa pole
2) Moskva raha ei anna
3) Ukraina on neile võlgu
4) Poroshenko ja valitsus on täiega süüdi
5) Miitingu eesmärk - saada uuesti võimalus kärutada kontrabandi siia - sinna ja tagasi ning teenida niigi bandiitide all kannatava rahva arvelt
6) Eriti armas on, et nad arvavad, et Ukraina
on kohustatud nende ökonoomika üles putitama
Ehk tegelikult talpaa tunneb ju tugevat, orgaanilist sidet sidet Ukrainaga

"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)