Kas mitte üks toru neljast ei jäänud terveks?Kilo Tango kirjutas: ↑13 Jaan, 2025 14:12No seda pulli ma tahaks näha. See toru on nüüd vett täis olnud >2 aasta. Igasugust elu on sinna sisse tekkinud ja seal sees juba ka ära surnud. Lisaks muda. Isegi, kui toru veealused kahjustused parandatakse läheb ikka hea tükk aega, kui see seest piisavalt puhtaks saadakse, et sealt gaasi läbi pumbata. Kindlasti on see võimalik, aga kas selliselt paigatud torujupp läbib ka inspekteerimise ja taassertifitseerimise on juba kahtlane. Ilmselt tuleb asendada rohkem, kui ainult plahvatanud jupp.
Venemaa majandus ja sanktsioonid II
Re: Venemaa gaasitorud merepõhjas
Ukraina sõjväelased helistavad Zelenskile: Härra president, teie käsk on täidetud. Kreml on vabastatud.
Zelenski: Krimm, ma ütlesin, et Krimm on vaja vabastada.
Zelenski: Krimm, ma ütlesin, et Krimm on vaja vabastada.
Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid II
Minu mäletamist mööda jäi terveks lõpetamata toru, mida selleks hetkeks nagunii keegi sertifitseerida ei tahtnud.
Kui USA embargosid gaasitrassi osas ei tühista, siis pole Saksamaal seda võimalik iseseisvalt sertifitseerida ja kasutada.
Isiklikult arvan, et tegemist on ühe valijahäälte püüdmise "mulliga", mille täitmata jätmist saab hiljem sujuvalt teiste kaela lükata.
Kui USA embargosid gaasitrassi osas ei tühista, siis pole Saksamaal seda võimalik iseseisvalt sertifitseerida ja kasutada.
Isiklikult arvan, et tegemist on ühe valijahäälte püüdmise "mulliga", mille täitmata jätmist saab hiljem sujuvalt teiste kaela lükata.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
-
- Liige
- Kontakt:
Niikaua, kui Nord Stream on USA sanktsioonide all, ei liigu seal ükski gaasi molekul.
See, et toru on katki, on teisejärguline. Paar aastat ei tee sellele torule midagi. Meil nii mage meri. Parandatakse ära see lõik kui vaja ja hakkab gaas jälle seal voolama. Baltic Connectori gaasitoru oli ju ka katki mingi 9 kuud ja vesi sees. Nüüd on korras ja gaas voolab.
See, et toru on katki, on teisejärguline. Paar aastat ei tee sellele torule midagi. Meil nii mage meri. Parandatakse ära see lõik kui vaja ja hakkab gaas jälle seal voolama. Baltic Connectori gaasitoru oli ju ka katki mingi 9 kuud ja vesi sees. Nüüd on korras ja gaas voolab.
Seda muret ei ole, Trump tahab oma gaasi müüa. Selles osas Ta Putinit "ei mõista".
Paduvene https://t.me/citizen_opinion/17950 kiun
India ei võta vastu naftatankereid, mille suhtes kehtivad USA sanktsioonid Venemaa nafta transportimise eest....
"Sõbrad ja koostööpartnerid", kelle peal on vene kogu lootus. Hiina ega India ei tee avalikult midagi USA tahte vastaselt. Välja arvatud ehk Põhja-Korea ja Valgevene ja isegi siis... 1. polaarne maailm kogu oma hiilguses
India ei võta vastu naftatankereid, mille suhtes kehtivad USA sanktsioonid Venemaa nafta transportimise eest....
orkide riigiduumas arutlusel riigipanga idee-elanike arvetelt üleliigse raha konfiskeerimise plaan.
https://x.com/StratcomCentre/status/1879198318418665933A potentially regime-ending showdown is brewing in the Russian government today as the Russian Duma is trying to stop the Central Bank's proposal to confiscate all funds from every citizen's bank account of any balance over 1.4 million rubles ($13,300).
Popcorn.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Vatlandis oli suurem interneti katkestus ja kuvati telekas sõnumeid, et toimunud in riigilööre. Tegemist muidugi hakkerite tôöga
https://x.com/maks_nafo_fella/status/18 ... 27605?s=46
https://x.com/maks_nafo_fella/status/18 ... 27605?s=46
Kuigi venemaa keskpank väidab, et inimeste kontode arestimist ei tule, siis vene majandusfoorumites sahistatakse üsna kindlal toonil, et tuleb igakuine limiit, palju raha saab kontodelt välja võtta.
Väidetavalt Putin sõdib vastu sellele plaanile, kuid midagi peab tegema.
Väidetavalt Putin sõdib vastu sellele plaanile, kuid midagi peab tegema.
limiit tuleb kui tekib sularaha puudus. See on kerge tekkima, sest mustal turul kaubeldakse sularahas. Sularaha puudus tekib kergelt kui ei jõuta piisavalt kiirelt inflatsioonitempos uusi kupüüre toota.
Sularaha puuduse asemel on huvitavam kui palju jääb üldse rublatehinguid alles? Mis ettevõtted tahavad oma kaupu vahetada väärtusetute rublade vastu? Dollar (ja jüään) on teine asi aga Venemaa poed ei tohi seda kasutada...
Sularaha puuduse asemel on huvitavam kui palju jääb üldse rublatehinguid alles? Mis ettevõtted tahavad oma kaupu vahetada väärtusetute rublade vastu? Dollar (ja jüään) on teine asi aga Venemaa poed ei tohi seda kasutada...
Sugulastel Venemaal oma firma ,juba ammu arveldavad sulas dollaritega ,muidugi oma kindlate klientidega aga neid on vähe.
Enne sõda olid ka valuuta arved ,nüüd neid enam ei ole ,pidid
olema mingid komisaarid kes istuvad kohe kukile kui firmal on
valuuta arved.Arvete maksmine pidi olema puhta pees , tavaliselt
2-4 kuu pärast saad raha ,nemad panevad vaikselt putkat kinni.
Enne sõda olid ka valuuta arved ,nüüd neid enam ei ole ,pidid
olema mingid komisaarid kes istuvad kohe kukile kui firmal on
valuuta arved.Arvete maksmine pidi olema puhta pees , tavaliselt
2-4 kuu pärast saad raha ,nemad panevad vaikselt putkat kinni.
See kõik on juba olnud ja vanemad inimesed Venemaal peaksid seda samuti mäletama. N. Liidu lõpus oli ka sularahapuudus ja limiidid hoiukassast väljavõetava raha kohta. Kui pall ükskord veerema hakkab, siis on lõpptulemus sama, siit midagi "analooge mitteomavat" välja ei punnita.
Ma ei mäleta, kas kõigil aga minul FIE- na oli rubla lõpupoole tsekiraamat, millest rebisid tsekke ja nendega sai maksta. See leevendas sularahapõuda. Raamat anti vist mingi arvel oleva summa peale ja ise pidi kontsude peal arvet pidama, palju kulundud ja palju jäägis. Mul vast kuskil üks selline isend isegi alles, rahalimiit sealt sai otsa, aga muist lehti jäi kasutamata.
rubLaaja lõõpus maksti eraisikule kuidagi raha ikkagi välja. palga järele pidi lihtsalt suurema poekotiga minema. 20-30 3 ja 5 rublaste pakki polnud naljaasi tassida. inkassatsiooni tegemine oli paras füüsiline väljakutse. .
Selline jutt on küll muusika mu kõrvadele. Loodetavasti ei jää ainult jutuks
https://bsky.app/profile/noelreports.co ... ux4acras2n
https://bsky.app/profile/noelreports.co ... ux4acras2n
Ma trükkisin päris oma raha. Raha peale oli kirjutatud, et selle väärtus on tagatud kahe värviteleviisori ja ühe sõiduautoga Moskvitch 408. Kurat, keegi ei tahtnud selle vastu vorsti vahetada.Rebane11 kirjutas: ↑16 Jaan, 2025 16:25 Ma ei mäleta, kas kõigil aga minul FIE- na oli rubla lõpupoole tsekiraamat, millest rebisid tsekke ja nendega sai maksta. See leevendas sularahapõuda. Raamat anti vist mingi arvel oleva summa peale ja ise pidi kontsude peal arvet pidama, palju kulundud ja palju jäägis. Mul vast kuskil üks selline isend isegi alles, rahalimiit sealt sai otsa, aga muist lehti jäi kasutamata.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: s-v ja 2 külalist