Kes millega parajasti tegeleb
See on väga äge pill, üks lennuk mis mulle igal pool silma jääb. Ja teostus on samuti väga hea, aga kas see kere peal olev viisnurk pidigi sellise kollase kandiga ääristatud olema? Ja need trossid, millega telik sisse tõmmati, kas päriselus olid need täiesti pingul (mõtlen ajaloolistel fotodel) või olidki sellised veidikese lontis?
Urmas.
Urmas.
Minu nokitsemisi.
http://fotoalbum.ee/photos/aivar65/sets/647755/
-
- Liige
- Kontakt:
Tere.
Mis ma ikka nii peidan. Ei ole nagu varem tahtnud siia neid panna,sest teen põhimetteliselt otse karbist ja värvin käepäraste vahenditega-vesivärvidest kuni aerosooldeni. Pole siin Lääne-Virus mudelismi jaoks eriti midagi.
Ja lõpus jääb alati midagi kripeldama. T-34-l suutsin peale värvimist esirataste kronsteinid
kuhugi ära kaotada.....
Aivar.
Mis ma ikka nii peidan. Ei ole nagu varem tahtnud siia neid panna,sest teen põhimetteliselt otse karbist ja värvin käepäraste vahenditega-vesivärvidest kuni aerosooldeni. Pole siin Lääne-Virus mudelismi jaoks eriti midagi.
Ja lõpus jääb alati midagi kripeldama. T-34-l suutsin peale värvimist esirataste kronsteinid

Aivar.
No aga "otse karbist" mudelite kohta näevad nad ikka päris head välja!
Nii et kui järgmine kord mõne ette võtad, siis võiksid ju omaette teema tegemisele mõtlema hakata?
Aga need T-34 "esirataste kronsteinid" -kas sa mõtled nende esimeste pingutusrataste omasid? Ja kas mudel on Dragoni oma(1941)? Kui nii, siis mul on sihuke mudel olemas, võin sulle paar juppi kloonida ja postiga saata - kui sobib, kirjuta privaati.
Urmas.
Nii et kui järgmine kord mõne ette võtad, siis võiksid ju omaette teema tegemisele mõtlema hakata?
Aga need T-34 "esirataste kronsteinid" -kas sa mõtled nende esimeste pingutusrataste omasid? Ja kas mudel on Dragoni oma(1941)? Kui nii, siis mul on sihuke mudel olemas, võin sulle paar juppi kloonida ja postiga saata - kui sobib, kirjuta privaati.
Urmas.
-
- Liige
- Kontakt:
Äge galerii tõepoolest, igale maitsele midagi.
Kõige rariteetsem eksemplar on kahtlemata T18, mina näen esimest korda seda mudelit kokkupandud kujul, täitsa viisakas!
Aga see tüüp nahkjopes ja tankistimütsiga on vist paras koleerik?
Asjatab tähtsa näoga pea iga tanki juures, olgu siis vene või saksa masin.
Kõige rariteetsem eksemplar on kahtlemata T18, mina näen esimest korda seda mudelit kokkupandud kujul, täitsa viisakas!
Aga see tüüp nahkjopes ja tankistimütsiga on vist paras koleerik?
Asjatab tähtsa näoga pea iga tanki juures, olgu siis vene või saksa masin.
-
- Liige
- Kontakt:
No muidugi! Politrukk!
Vana mälu hakkab alt vedama. Kui nüüd lähemalt uurida, on selles lõustas midagi tuttavat. Kunagi kooliajal sai sirvitud Breznevi elulooraamatut. Mees oli millalgi 30 ndate algul teeninud tankivägedes.
Tõestuseks illustreeriv pilt. No nagu kaks tilka vett.
Muideks, mees lõpetas oma sõjaväelise karjääri poliittöötajana polkovniku auastmes. N.Liidu mitmekordseks kangelaseks ja marssaliks tegi ta ennast alles pärast Nikita surma.
Vana mälu hakkab alt vedama. Kui nüüd lähemalt uurida, on selles lõustas midagi tuttavat. Kunagi kooliajal sai sirvitud Breznevi elulooraamatut. Mees oli millalgi 30 ndate algul teeninud tankivägedes.
Tõestuseks illustreeriv pilt. No nagu kaks tilka vett.
Muideks, mees lõpetas oma sõjaväelise karjääri poliittöötajana polkovniku auastmes. N.Liidu mitmekordseks kangelaseks ja marssaliks tegi ta ennast alles pärast Nikita surma.
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Masinad uhked, aga minus tekitasid veelgi enam kõhedust hiiglaslik teokarp ja vaat et inimesesuurune lepaurb tankide kõrvalaivar65 kirjutas:Minu nokitsemisi.

Гив Ми Мани
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Kokkutulekute teemas jäi silma selline mõte:

Tema ei osanud sellega midagi teha, seega mis ma ikka öelda oskasin, kui tänada ja vastu võtta. Pean tunnistama, et modernne lennundus pole üldse minu teema, aga kuna sellises skaalas lennuk on lihtsalt nii armas, siis asusin julgelt tööle. Poolteist tundi hiljem oli seis selline:

Ja peale kiiret värvikorda ja lakki:

süda jäi valutama, et ei olnud rohkem aega projekt kiire lõpuni viia, aga ega palju pole jäänud. Dekaalid hoolitsevad ülejäänud maalingute eest ja minu osaks jääb mõnes kohas detailse värvimisega reaalsust lisada. ''Lendama'' panen ta peene terasvarda otsa, seega saab lausa öelda, et tuleb in action dioraam.
Väike võrdlus 1:144 lennuki ja 1:32 propi vahel:

Siim
Sain sugulaselt kätte sellise karbi:Hmmm......hakkavad ilmnema...Metastaasid...

Tema ei osanud sellega midagi teha, seega mis ma ikka öelda oskasin, kui tänada ja vastu võtta. Pean tunnistama, et modernne lennundus pole üldse minu teema, aga kuna sellises skaalas lennuk on lihtsalt nii armas, siis asusin julgelt tööle. Poolteist tundi hiljem oli seis selline:

Ja peale kiiret värvikorda ja lakki:

süda jäi valutama, et ei olnud rohkem aega projekt kiire lõpuni viia, aga ega palju pole jäänud. Dekaalid hoolitsevad ülejäänud maalingute eest ja minu osaks jääb mõnes kohas detailse värvimisega reaalsust lisada. ''Lendama'' panen ta peene terasvarda otsa, seega saab lausa öelda, et tuleb in action dioraam.

Väike võrdlus 1:144 lennuki ja 1:32 propi vahel:

Siim
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline