Ma ei kujuta ette, miks peaks näiteks politsei snaiper nägu värvima?

Klaviatuur jälle kiirem kui mõte?
Lugesin ikka.mart2 kirjutas:Kui Trumm enne järjekordset nördimuse purset oleks sisse hinganud ja viite tegelikku pealkirja lugenud, siis oleks näinud, et tegemist oli laskevõistlusega, mitte treeninguga. Pilte vaadates oleks taibanud, et tegemist ei olnud Kaitseväe taktikaliste ülesannetega, vaid võistlus oli avatud kõikide teenistuste snaipritele. Sellest lähtuvalt ilmselt ülesanded. Ma ei kujuta ette, miks peaks näiteks politsei snaiper nägu värvima?![]()
Klaviatuur jälle kiirem kui mõte?
Kirjutasid seepärast, et näen sellist nurkade lõikamise porri natuke liiga palju. Näiteks JTAC-e keskpolükal, kes pole viitsinud ei nägu värvida ega rohtu kiivri külge panna. Palju nende elu lahingus väärt sedasi on?Kaitseväe snaiprikool meistrivõistlused.22.03.2020
Täpsuslaskurid on jalaväelased.Leo kirjutas:Ma mäletan, et soomlased ütlesid ühel üritusel eestlaste tegutsemist vaadates, et head jalaväelased, aga mitte täpsuslaskurid.
Täpsuslaskur kuulub tänapäeval üldiselt jalaväejao või -rühma koosseisu ja on nagu iga teine sõdur, lihtsalt vähe parema püssi/oskustega. Snaiper kuulub spetsiaalsesse snapiriüksusesse. Muud variandid nagu kompanii koosseisus olev "täpsuslaskurite grupp" on pigem kompromiss oludega, kus pole sobivaid relvi või õppinud mehi, taoline snaipri etendamine toodab vähest lisaväärtust.alari kirjutas:Täpsuslaskurid on jalaväelased.Leo kirjutas:Ma mäletan, et soomlased ütlesid ühel üritusel eestlaste tegutsemist vaadates, et head jalaväelased, aga mitte täpsuslaskurid.
https://www.facebook.com/USArmyEurope/v ... 286189020/StrongEurope snipers participated in Jäger Shot 2020, a competitive training event where #Soldiers refined their fundamentals at Grafenwoehr Training Area!
Jätaks selle osa siit välja?Leo kirjutas:... 1 K9 haubitsa hinnaga saaks EKJ kõikidesse kompaniidesse snaiprirelvad ostetud, paraku peeti kahurväge olulisemaks.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist