Something magical about this photo of Turkmen and Belarusian tough men watering a tree in rain.

https://twitter.com/shaunwalker7/status ... 1914443776
Something magical about this photo of Turkmen and Belarusian tough men watering a tree in rain.
Ega ma mingi jutumees ole! Nagu lubatud, nii ka tehtud!Satakas kirjutas:Sai sihuke äge ründerott aretatud.
V2.0 peatselt tulekul!
mis AEGIS? sigatüüka võlukunstikool ju!ruger kirjutas:Venelaste vastus Aegise kompleksi avamisele
![]()
no ma müügiga siiski ei tegele. ei saa võtta seda vastutust, et äkki midagi läheb vussi ja hakkavad vabas looduses paljunema hakkaks. mäletame ju kõik üheksakümnendate jutte moskva metroo hiidrottidest! mine tea, äkki polnudki muinasjutud?Kulibin kirjutas:Kuule Satakas, ma ostaks neid ründerotte mõned. Mu naabrimutil on kassiuputus ja ma sooviksin seda jama kuidagi tasakaalustada ...![]()
ründefauna osas on loodus juba hulgaliselt samme astunud.Kulibin kirjutas:Tegelikult on asi muidugi naljast kaugel ja suured tegijad on kindlasti teinud kõikvõimalike eksperimente fauna vastasele kallaleässitamiseks. Peenem kunst oleks manipuleerida floraga.(tapjatomatid ja kägistavad naadid)
ka mükosüsteemi kasutamises pole midagi uut. seened on küll suhteliselt paikse eluviisiga, aga ameerikamaal on nad õppinud ekspulateerima koiotte, kes siis nende utsitamise tagajärjel autosid ründavad.Kulibin kirjutas:Ise näen kõige suuremat potentsiaali mükosüsteemi vaenlase kallale ässitamises.
äkki võiks siis pöörduda otse nende poole, kes juba nagunii maailma valitsevad? nimelt bakterite? selles poleks samuti midagi uut, mis on tegelikult hea, sest pole vaja hakata ise midagi nullist aretama. kultiveerid heeringa antraksispooridega ära ja jätad kuskile vedelema. küll kassid vihjest aru saavad.Kulibin kirjutas:Mõtelge selle võimaluse piiritutele ja totaalsetele variantidele, sest seened valitsevad vist maailma.
aga keegi pole ju usa koolides palvetamist ära keelanud. absoluutselt igaüks võib palvetada igal hetkel, mil heaks peab ja sellega õppetööd ega teisi inimesi ei sega.Manurhin kirjutas:Nagu teatas Texase kubernerleitnant Dan Patrick, et kavatse osariik Obama «väljapressimisele» alluda. «Ma usun, et see on suurim väljakutse Ameerika peredele ja koolidele pärast seda, kui palve koolides ära keelati,» vahendab Patrickut Politico.com.
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline