püstoli kabuur koos salvega müüki.

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
joosu
Liige
Kontakt:

kabuur

Postitus Postitas joosu »

Kuidagi imelik on,pangu kabuur uuesti müüki 800 või 999 ma ei põe,neid on veel.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

Frundsberg kirjutas:Blä-blä-blää... nagu kari vanaeitesid oleks kuskilt lahti lastud. 900 koos salve ja kabuuriga. Kui keegi üle pakub, siis tehku seda avalikult :).

Lihtsalt üle viskab selline hädakisa praktiliselt iga müügi korral siin foorumis. Mina näiteks ei tahagi siin enam mitte ühtegi asja pakkuda, sest alati on keegi jube solvunud ja läheb mingiteks sekundite lugemiseks ja pärast on seletamist kui palju.

Võtaks äkki siis üldse ost-müük rubriigi maha? Jääks palju jama olemata ja foorum vaid sellest kokkuvõttes võidaks.
tra üle viskab hoopis arusaamisprobleemide käes vaevlavate kodanike soigumine. kuskilt läheb siiski piir, kust lõpeb selgus ja arusaamine ning algab anarhia.

krt kas NIIIIIIIIIIIIIII raske on aru saada probleemi asetusest? mine külasta siis vaheluseks osta.ee keskkonda ja vaata, mida seal arvatakse "privas pakkumise" kohta. tea, kas mainingi, et mingit "privapakkumist" seal saata pole võimalikki. no ilmselt seepärast, et selle keskkonna loojad ja kasutajad on mingid haledad, jopastanud tropid ja kari vanaeitesid ää!

pane pea tööle, pane end pakkujate olukorda ning püüa siis uuesti arvata....
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Re: do Frundsberg

aigar969 kirjutas:õieti õeldud! isegi järgmine päev möni saadab kirja kui midagi äe müüd, et miks kiirustasid ja selle eest oleks hoopis nii palju rohkem saanud, müümis hetkel pakub miinimumi, keegi esti ütles, et siin on teadlikud inimesed, kes ostavad aga ma ei tea miks nad ei arva, et ka müüjad võivad asjadega kursis olla.
oksjon on oksjon. kui tahad midagi niisama müüa, siis mine turule. mingid reeglid lihtsalt peavad olema. olgu selle tõestuseks kasvõi need viis lehekülge, kus ainsaks vastuhääleks oled sina üksi.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

tossom kirjutas::lol: Kus see müüja siis asjaga kursis on, kui teema alguses ise kirjutab, et ei tea palju need asjad maksta võivad :lol:
mida oligi tarvis tõestada...
aigar969
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aigar969 »

ma arvan, et oleme joosuga juba pea aegu käed löönud, et tema on selle uus omanik, või mis!!!! vaevalt, et keegi siin pärast sellist lahingut hinda veel kruvima kukkub.
ja veel olgem ausad müügi suhtes, kui tead hinda ja paned eseme müüki siis on alati pakumisi parem algatuseks kuulda, sest mõni inimene just tunneb sellest esemest oma vormil puudust või kus iganes ja ta pakub ka turu hinnast üle, et saada selle eseme uueks omanikuks, onju sellisel juhul müüjal väga hea meel ja ka uue eseme omanikul.
aigar969
Liige
Kontakt:

do Satakas

ei saanud sinu mõte terast aru, täielikult. äkki lähemalt!!!
joosu
Liige
Kontakt:

kabuur

Postitus Postitas joosu »

Ostan Ostast,ostan Ebayst,kuna müüa tahtis tonn pakkusin 800.See mis Ostas arvatakse? saage täiskasvanuks.Ebayst ostan juba aastaid 5 nii avalikult kui privaatselt ja pole probleemi.Peaks selle teema kinni panema.
aigar969
Liige
Kontakt:

ok joosu paneme asja lukku, homme võta minuga ühendust!
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Seepärast ma oma asju siin enam ei müügi "oksjoni" korras vaid teen seda kui vaja mujal. Pole lihtsalt vaja seda, et igaüks võiks niisama oma vaba aega raisata minu kallal mölisemise peale.

OK, näiteks praegu ka minu 100 krooni suuremat pakkumist millegi pärast ei aktsepteeritud ja müüdi odavamalt. Minu meelst on see siiralt müüja oma probleem kui ta n.ö. raha lauale vedelema jätab. Peaksin nüüd ka äkki kärama hakkama, et juhtunuid on tohutu ebaõiglus ja solvatud ei ole mitte ainult mind vaid ka mu vanaisa habet?
Kasutaja avatar
Tarts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

Isiklikult arvan et sul oleks selleks täielik õigus !

Aga mis teha nad ju panid ennast juba koos Joosuga lukku . :D
Mamba
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mamba »

Poisid mis te pirisete, inimesi igasuguseid, lihtsalt tekitate endas stressi ja kulutate närve. Mina ei viitsi ennast enam ammu sellega koormata et mõni sell ei pea reeglitest kinni, neid erinevaid näiteid ja sigadusi võib tuua nii palju et ma jääksingi siia kirjutama. Siin foorumis on asi ilus viisakas aga minge käige mööda külasid kauplemas, pange ostukuulutusi jne, siis alles näete karnevali, 5 aastat tegelend vanametalli ja vanavaraga. On ikka igasuguseid juhuseid olnud.
aigar969
Liige
Kontakt:

MÜÜDUD.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist