Kapral Karu kirjutas:krizz kirjutas: Mis tunne oleks Kapral Karul, kui ta omakseid tapnud mõrtsuka, või talle viitavaid ausambaid oleks kogu Eesti täis?
Saatuse tahtel on minul isiklikult rohkem ette heita praeguse "EV" valitsejaile kui NL sõjaväelastele. See ei sunni mind aga selle "EV" monumentide kallale minema.
Sul on õigus mõelda kuidas soovid. Mul on õigus leida siin paralleele EW aegsete "punaste" mõttekäiguga. Et kui mul ei lähe nii hästi, kui teistel, ärgu olgu parem kellegil üldse võimalustki enda elujärge parandama. Teeme kõik "võrdseks"...(ilus muinasjutt...)
Ja siis, kui "omad" tulevad, saadan naabrimehe Siberisse, sest Jumal oli talle raipele natuke "kuldsemad käed" ja "terasema taibu" andnud. No krt, miks inimesed ikka võrdsena ei sünni? On ikka jama küll.
PS! Mu vanaisa võib rääkida sellest, mida punased Kuressaare lossis tegid (piinasid, keetsid jne inimesi) ja mis seal välja kaevati.
Lähedasi, kes kannatasid, mõrvati ja surid, annab üle lugeda...
Ma ei saa aru, kuidas saab võrrelda kaht apsoluutset erinevat nähtust, praegust EV-d ja Stalini timuk-sõdureid? Minu aju seda ei võta...Andke andeks!
Ja mida ette heita? Et tööd ei ole? - On, oleks vaid teha viitsijaid... Mis probl. siis on? Et tahaks osta 2 L õlut, kuid peab leppima 1-L-ga??
Ideaalset valitsemiskorda reaalsuses ei ole. See eksisteerib vaid teoorias...