Luciano luulud
Pikk paus vahel aga aegajalt olen ikka jupikaupa detaile nokkinud.
Mõned pildid siis vahepeal lehte läinud puust. Ja kogu kompositsioonist.

Edasi on vaja kogu puu võra ära trimmida ja lehed tuleb siiski üle värvida, sest petersell kahjuks pleegib/kuivab heledamaks.
Selleks on muidugi aerograafi vaja
Siis tüvele puhastus lehtedest ja tüve viimane toonimine.
Edasi muru istutamine, pinnase tööd, betooni pesu.
Peale seda saab ette võtta detailid ja figuurid.
Ühteist detaile tuleb veel juurde ka.
Kui jõuluks valmis saab, olen rahu.
Mõned pildid siis vahepeal lehte läinud puust. Ja kogu kompositsioonist.

Edasi on vaja kogu puu võra ära trimmida ja lehed tuleb siiski üle värvida, sest petersell kahjuks pleegib/kuivab heledamaks.
Selleks on muidugi aerograafi vaja

Siis tüvele puhastus lehtedest ja tüve viimane toonimine.
Edasi muru istutamine, pinnase tööd, betooni pesu.
Peale seda saab ette võtta detailid ja figuurid.
Ühteist detaile tuleb veel juurde ka.
Kui jõuluks valmis saab, olen rahu.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Kõik on väga hästi teostatud aga miks Sa labidale tehnika külge kinnitamise vööd oled külge jätnud? Need peaks tehnika küljes olema ja labidas tuleb nendest välja.
Toomas
Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
See kõik on hetkel alles layout - labidavarre lihvin puhtaks ja labidas läheb otsapidi maasse, nii et see vöö ei jää näda.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
-
- Liige
- Kontakt:
väga kihvt on ! tõsiselt. a nagu mööbel tahab veel natuke "peitsi" - a see on sul veel ees, nagu ma aru sain. mehed on kenasti aktsioonis, ainult see granaadiga jope näeb nurga peal välja nagu hoiaks õllekannu ning nägu ütleb "olgu, vala mulle veel, aga mitte palju, ma pean homme sangas olema..."

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Vinge värk areneb, aga see granaadiga tüüp, sellele sobiks asendi poolest kätte ehk lipuke, mitte granaat - no ei oska ma ette kujutada, mida ise sellises poosis olles granaadiga peale hakata? Lehvitada? No et vaadake, mis issi mulle tõi... Kõige parem oleks panna tüüp keskmist näppu näitama, aga tollal vist sellist žesti ei tuntud...
Või ehk nudida granaadi vars ära ja istutada tüübi juurde paar sobiva jämedusega raagu, no et nagu hoiab ühest kinni.
Urmas.

Või ehk nudida granaadi vars ära ja istutada tüübi juurde paar sobiva jämedusega raagu, no et nagu hoiab ühest kinni.
Urmas.
peris lõbus teema arendus. Tegelikult oli sellel figuuril originaalis näpp püsti justkui viiks mehi lahingusse ja näitaks kuhu suunas minema peab. See näpp murdus muidugi kohe ära. Siis pistsin talle granaadi pihku sest rusikatega ei ole viisakas vehkida. Peegliga piilumiseks peaksin ta viima müüri taha aga seal ei ole ruumi.
Nüüd kui ma ise vaatan, siis on jah nagu tobe poos, enne ei tundunudki
Samas just vaatan vene sõjafilmi ja seal surevad kõik sõdurid üks käsi püsti nigu annaks märku, et lase mind
Ise-enesest oleks lihtne see käsi ümber teha, aga siis kaob selle dio algne mõte ära - oma esimestele sõduritele kodu - ja tuleks ka kõik teised ümber/korda/loomulikumaks teha ja siis oleks võinud juba uued figuurid nikerdada.
Aga kui nüüd tõsiselt rääkida siis mis sinna kätte võiks veel sobida:
1. lipp - pole kunagi ühtegi lipuga vehkivat sakslast näinud
2. peegel - eeldab tääki, nätsu ja peeglit aga sakslased ei närinud nätsu, neil oli shokolaad taskus
3. õllekann - senini kõige usutavam pakkumine
4. võsa - peab kaaluma, äkki tõesti lükkab käega oksi kõrvale
5. ???
Nüüd kui ma ise vaatan, siis on jah nagu tobe poos, enne ei tundunudki

Samas just vaatan vene sõjafilmi ja seal surevad kõik sõdurid üks käsi püsti nigu annaks märku, et lase mind

Ise-enesest oleks lihtne see käsi ümber teha, aga siis kaob selle dio algne mõte ära - oma esimestele sõduritele kodu - ja tuleks ka kõik teised ümber/korda/loomulikumaks teha ja siis oleks võinud juba uued figuurid nikerdada.
Aga kui nüüd tõsiselt rääkida siis mis sinna kätte võiks veel sobida:
1. lipp - pole kunagi ühtegi lipuga vehkivat sakslast näinud
2. peegel - eeldab tääki, nätsu ja peeglit aga sakslased ei närinud nätsu, neil oli shokolaad taskus
3. õllekann - senini kõige usutavam pakkumine
4. võsa - peab kaaluma, äkki tõesti lükkab käega oksi kõrvale
5. ???
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Mulle hakkas veel silma et granaat on vasakus käes, paremakäelisena heidaks ma pikema maa taha just ikka parema käega. Kui panna "kaigas" paremasse kätte ja sinna juurde panna üks murdunud tüveke või midagi kust vasaku käega heiteks hoogu võttes kinni hoida, äkki mängiks välja.
PS. Muidu on väga äge dioraam!
PS. Muidu on väga äge dioraam!
-
- Liige
- Kontakt:
Dioraam on väga dünaamiline. Võitlejad on tõsiselt ametis.
Kogu selle mõllu juures jääb natuke häirima mööbel.
Kas on mõtet positsioonidele tassida massiivset kirjutuslauda?
Teine tera, kui oleks tegemisel noh, näiteks episood NKVD uurijakabinetist. Oleks ju hea rahvavaenlaste näppe sahtli vahele toppida või päid vastu lauaplaati peksta.
Aga ämbrid on ägedad! Maas vedelev on nagu kaevupõhjast välja õngitsetud ja juba lahtiroostetanud põhjaga. Oksa otsas rippuv jälle näeb välja vilauus nagu just rauapoest ostetud. Väga reaalsed!
Kas omalooming?
Kogu selle mõllu juures jääb natuke häirima mööbel.
Kas on mõtet positsioonidele tassida massiivset kirjutuslauda?
Teine tera, kui oleks tegemisel noh, näiteks episood NKVD uurijakabinetist. Oleks ju hea rahvavaenlaste näppe sahtli vahele toppida või päid vastu lauaplaati peksta.
Aga ämbrid on ägedad! Maas vedelev on nagu kaevupõhjast välja õngitsetud ja juba lahtiroostetanud põhjaga. Oksa otsas rippuv jälle näeb välja vilauus nagu just rauapoest ostetud. Väga reaalsed!
Kas omalooming?
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist