Tere jälle
Kuna ma värvimises olen märksa vähem kõva käsi, kui mudeli koostamisel, siis mõistagi ei isuta eriti palju siia fotomaterjali üles riputama. Siiski, peale paarinädalast ikaldamist on põhjust enesega mõnevõrra rahul olla, mistap järgneb ka väike fotoülevaade seni tehtust.
Rist küljel õnnestus siiski säästa. Kuna tervet külge ei saanud liivapaberiga siledaks tõmmata, siis risti ümbruses olev lihvimata osa on siiski teraval silmitsemisel õige vaevu näha. Loodetavasti kaob see läike- ja pinnaerinevus kulutamise ja pesemise käigus ära.
Ei piirdu ainult heade uudistega. Kui Von Manstein ootab isikupäraseid olmedetaile ja lahti olevast kastist vastu passivat nodi, siis jääb see nali suuresti ära - Kasti kaas osutus pärast esimesi värvikihte mittelahtikäivaks ja konstantselt lahti hoida ma teda ka ei taha. Sedakorda piirdume lihtsa ja lakoonilise masinaga.
Kõigepealt tank ise. Siin peale põhivärviga katmist:
Ja siin peale dekaale ja erinevaid lakikihte:
Rattad värvi ning lakiga kaetuna:
Roomikud on samuti endale metalse kuue selga saanud. Üritasin ka teibiga jooksuradasid teha - eriti hästi see välja ei tulnud, kuid kuna Tiigril terve roomiku laiuses need tugirattad olid, siis roomiku sisekülg on ise pea, et terves ulatuses jooksurada:
Ja terve hunnik pisidetaile. Mõned on veel pildilt välja jäänud:
Järgmine kord jälle
Kristjan