hillart kirjutas:No on ikka pull küll. Räägid asjadest objektiivselt ja nii nagu on - oled kohe vinguja ja halaja ning moraali allakiskuja.
Asjadest saab rääkida objektiivselt see kes seda asja üdini tunneb ehk teisisõnu spetsialist. Sina oled meditsiiniteenistuse spets ja sa oled teinud kriitikat olemasoleva kohta ja ettepanekuid muudatusteks. Ma ei oska sellise tegevuse kohta mitte üht halba sõna öelda, sest seda räägib mees kes asja tunneb ja teab.
Kas üks inimene saab olla spetsialist nii laial põllul kui see on piltlikult öeldes saabastest strateegilise tuumarelvani? Minu arvates ei saa, seega on tema "kriitika" ja "ettepanekud" tühikargamine, sest tal puuduvad täielikud lähteandmed ja teadmised probleemi sügavuti mõistmiseks ja lahenduste väljapakkumiseks.
[/quote]Kas asjadele realisti pilguga vaadata ja neid reaalsusi üritada parendada oma variante välja pakkudes, või kiidame end taevani ja saame õndsas kujutelmas end super- ja hüpermanideks üles kiita.[/quote]
Siin netikeskkonnas ei ole mõtet seletada mis võiks kuidas olla. Kui on puudused, siis tuleb reaalses elus need ära kõrvaldada. Otsustajad ei tee oma otsuseid selle foorumi põhjal. Vaadates ühe mehe postituste arvu, siis ei ole võimalik, et tal oleks aega päriselus midagi tõsiseltvõetavat ära teha, sest kogu oma aja istub ta siin foorumis seletades.
Ma ei ole kusagil öelnud, et meil on riigikaitses ainult üks tõde ja nimelt see tõde, mis tuleb Sakala tänava pressiosakonnast. Riigikaitses on puudusi küll ja veel. Jah ka mina tahan, et ajateenistuses käiks rohkem kui kolmandik aastakäigust, et meil oleks soomusmanöövri võimekus, et meil oleks kõrgemale ja kaugemale ulatuv õhutõrje jne. Aga ma ei paku välja mingeid lahenduskäike, sest mul puuduvad selle andmiseks lähteandmed ja ma ei sõima tegijaid nende asjade puudumise pärast, sest ma ei tea kõiki põhjuseid, miks neid asju ei ole. Põhjus üldjuhul ei ole ainult see, et puudub ministeeriumi tahe või Simm töötas vastu.
Kui nüüd ühest august tuleb lõputult ebaobjektiivset negatiivset juttu ja seda põhjusel, et autor ilmselt ei tea asjade sügavamat sisu ja tausta, siis on tegemist vingumisega, mis kahjuks mõjutab suht suurt auditooriumi. See oli põhjuseks, miks ma täna selle teema üles tõmbasin. Loodan, et nüüd on rahu majas, mina olen oma seisukoha välja öelnud ja edasi vaielda puudub jaks ja aeg.