Lennuk Pupastvere soos

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.

Kas ma leian lennuki?

Hääletus lõppes 12 Nov, 2005 20:45

Jah, kindlasti!
5
26%
Ei, mitte mingil juhul!
9
47%
Fifty-fifty
5
26%

Hääli kokku: 19

Kasutaja avatar
Lxc
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lxc »

kle mortyr, pool aastat on juba sellest möödas millal sa lubasid pilte panna, talv hakkab juba läbi saama kus pildid on ? tahad et teema lukku pandaks kuna su jutt ei pea vett, tahad selle loo kähku mahavaikida!
tere
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tere »

mortyr leidis lennuki asemel äkki hoopis ufo? ja pilte pole ka veel mitte!
mortyr- ära aja soga ja
omatehtud lugusid lennukist.
vdreving
Liige

Postitus Postitas vdreving »

Pole seal mingit lennukit,jutt või asi- poisil niisama kõvatab!
Maximus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Maximus »

Äkki oli lihtsalt metallitükk,mis paistis lennukina aga tahaks jah kinnituseks pilte näha juhul,kui jutt vastab tõele.
Lennart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lennart »

venelane on juhm kirjutas:mortyr leidis lennuki asemel äkki hoopis ufo? ja pilte pole ka veel mitte!
mortyr- ära aja soga ja
omatehtud lugusid lennukist.
Kannatust!
Ärgi sõimake niimoodi :? Äkki ongi mees hetkel metsas ja juba teebki pilte :) Ja kui ta need pildid üles riputab siis on teil mokad maas :D
Ärge tehke lihtsalt välja aga teil on vaja nokkima hakata :?
Ja mees vaheta oma nimi ära.Selline kasutajanimi näitab su enda juhmust..
tere
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tere »

ta pidi tegema pildid valmis talvel aga nüüd on juba kevad-varsti sulab soo mülkaks.
vdreving
Liige

Huvitav,et mees,kes terve oma pika elu on sealkandis olnud põliselanik ja vana metsavaht pole sellest lennukist kohe mitte midagi kuulnud? Ka ei kinnita seda lennuki olemasolu mitte ükski vanem kohalik elanik,kellega vestelnud olen. Muidugi on igas reeglis erandeid ja ma üldse ei imesta,kui asjaosaline nüüd teatab,et tal lennuk koos piloodiga juba koju kuuri on veetud.
oliver
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oliver »

Müts maha kui keegi teema algatajast idioodi juttu usub :roll: Vanajumal on ikka naljamees, vorbib lolle teha niiet lust...
tere
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tere »

ta ütles mulle et irw jh leidsin kyll aga olen s22l k2ind aind korra, digikat kaasa ei votnud, seega pilte pole :'( :
Kasutaja avatar
krizz
Liige
Kontakt:

Soo lennuk!!??

Postitus Postitas krizz »

...Einoh,piloot keelas vist pildistamise ära?Ta pole ehk enda arust eriti fotogeeniline :mrgreen: enam...
Aga äkki ikkagi...siga hakkab lendama??? :wink:
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
Peeter144
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter144 »

Piloot vaatas, et asi läheb rahutuks ja lasi koos oma lennukiga jalga minda rahulikumasse kohta.
vdreving
Liige

Vaadake ost-müüki T - 34 alla.Äkki Mortyr leidis ostja,nüüd miljonär kindlasti ja peab peenikest naeru.
juss000
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas juss000 »

vdreving kirjutas:Huvitav,et mees,kes terve oma pika elu on sealkandis olnud põliselanik ja vana metsavaht pole sellest lennukist kohe mitte midagi kuulnud? Ka ei kinnita seda lennuki olemasolu mitte ükski vanem kohalik elanik,kellega vestelnud olen. Muidugi on igas reeglis erandeid ja ma üldse ei imesta,kui asjaosaline nüüd teatab,et tal lennuk koos piloodiga juba koju kuuri on veetud.
N[[d siis selline lugu,et Pupastvere soos olnud lennuk kaevati 50 date lõpus maaparandus tööde käigus juhuslikult välja.Sohu kuivenduskraavi sisse kaevates tõmbas kopajuht lennuki saba välja.Muidugi oli ka piloot,nn lendur lennukis.töömehed jagasid leitud esemed omavahel ära.Jutu järgi olnud palju kirju.Minu käes on selle lenduri taskukell,uur firma DOXA MEDAILLE D`OR MILAN -1906- .Kella kaanel on veel prantsuskeelset teksti ja aastaarve.Tagumise kaane siseküljel on numbrid 2050153 ja 36 ja doxa firma märk.Uur ise muidugi töökorras ei ole.Selle kella sain poja käest,kelle isa oli tol ajal ekskavaatori juht ja ise oli nende sündmuste keskel ja tema valis endale leitud asjade hulgast kella.Ega poeg ka täpselt üksikasju ei tea aga niipalju siis sellest Pupastvere lennukist.
Minu t 5280789
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Kas me räägime ikka ühest ja samast asjast? Siin on tegu Pupastvere järvega, mis 50-ndatel mingil juhul ei olnud soostunud. Järv kasvas kinni peale maaparandustöid, sest veetase langes. Kui Pupastveres ka mingi soo oli, siis võis seal ju lennuk sees olla aga kas järves ikka oli?
Anton - horridoo!
juss000
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas juss000 »

FW Anton kirjutas:Kas me räägime ikka ühest ja samast asjast? Siin on tegu Pupastvere järvega, mis 50-ndatel mingil juhul ei olnud soostunud. Järv kasvas kinni peale maaparandustöid, sest veetase langes. Kui Pupastveres ka mingi soo oli, siis võis seal ju lennuk sees olla aga kas järves ikka oli?

Täpselt õieti arutled,mina ka selle asjaga nüüd väga seotud,leidus veel üks elus mees,kes võib midagi rääkida seoses maaparandustöödega Pupastvere soos,tol ajal tegi seda tööd nn.EPT.Uur on küll käes aga sündmused ja info jätavad soovida??????
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline