Lennuk Pupastvere soos
Kannatust!venelane on juhm kirjutas:mortyr leidis lennuki asemel äkki hoopis ufo? ja pilte pole ka veel mitte!
mortyr- ära aja soga ja
omatehtud lugusid lennukist.
Ärgi sõimake niimoodi

Ärge tehke lihtsalt välja aga teil on vaja nokkima hakata

Ja mees vaheta oma nimi ära.Selline kasutajanimi näitab su enda juhmust..
Huvitav,et mees,kes terve oma pika elu on sealkandis olnud põliselanik ja vana metsavaht pole sellest lennukist kohe mitte midagi kuulnud? Ka ei kinnita seda lennuki olemasolu mitte ükski vanem kohalik elanik,kellega vestelnud olen. Muidugi on igas reeglis erandeid ja ma üldse ei imesta,kui asjaosaline nüüd teatab,et tal lennuk koos piloodiga juba koju kuuri on veetud.
Soo lennuk!!??
...Einoh,piloot keelas vist pildistamise ära?Ta pole ehk enda arust eriti fotogeeniline
enam...
Aga äkki ikkagi...siga hakkab lendama???

Aga äkki ikkagi...siga hakkab lendama???

* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
N[[d siis selline lugu,et Pupastvere soos olnud lennuk kaevati 50 date lõpus maaparandus tööde käigus juhuslikult välja.Sohu kuivenduskraavi sisse kaevates tõmbas kopajuht lennuki saba välja.Muidugi oli ka piloot,nn lendur lennukis.töömehed jagasid leitud esemed omavahel ära.Jutu järgi olnud palju kirju.Minu käes on selle lenduri taskukell,uur firma DOXA MEDAILLE D`OR MILAN -1906- .Kella kaanel on veel prantsuskeelset teksti ja aastaarve.Tagumise kaane siseküljel on numbrid 2050153 ja 36 ja doxa firma märk.Uur ise muidugi töökorras ei ole.Selle kella sain poja käest,kelle isa oli tol ajal ekskavaatori juht ja ise oli nende sündmuste keskel ja tema valis endale leitud asjade hulgast kella.Ega poeg ka täpselt üksikasju ei tea aga niipalju siis sellest Pupastvere lennukist.vdreving kirjutas:Huvitav,et mees,kes terve oma pika elu on sealkandis olnud põliselanik ja vana metsavaht pole sellest lennukist kohe mitte midagi kuulnud? Ka ei kinnita seda lennuki olemasolu mitte ükski vanem kohalik elanik,kellega vestelnud olen. Muidugi on igas reeglis erandeid ja ma üldse ei imesta,kui asjaosaline nüüd teatab,et tal lennuk koos piloodiga juba koju kuuri on veetud.
Minu t 5280789
FW Anton kirjutas:Kas me räägime ikka ühest ja samast asjast? Siin on tegu Pupastvere järvega, mis 50-ndatel mingil juhul ei olnud soostunud. Järv kasvas kinni peale maaparandustöid, sest veetase langes. Kui Pupastveres ka mingi soo oli, siis võis seal ju lennuk sees olla aga kas järves ikka oli?
Täpselt õieti arutled,mina ka selle asjaga nüüd väga seotud,leidus veel üks elus mees,kes võib midagi rääkida seoses maaparandustöödega Pupastvere soos,tol ajal tegi seda tööd nn.EPT.Uur on küll käes aga sündmused ja info jätavad soovida??????
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline