Mees hakkab oma demagoogiaga ikka korralikult puusse panema.Minagi kipun arvama et tegemist on provokaatoriga,kuna tänapäeval ei räägi isegi juudid enam Hitleri MAAILMA VALLUTAMIS plaanidest.Kristjan88 kuulub oma ajalookäsitlusega aega kus nn "haritud" inimesed tôsimeeli rääkisid et Auschwitzis tapeti 4000 000 inimest,ja selles kahtlemist nimetati natsismiohvrite haudadele sülitamiseks.
http://gbgm-umc.org/umw/anti-hate/symbolsofhate.htmlhugo1 kirjutas:Kuradi nutikad olete selle 88, mina ei oleks selle peale tulnud![]()
minu teada sai isegi eesti vabariik sellega hakkama, et saatis koolipoisid sõjaväljale, kahjuks statistikat ma ei tea, palju neist seal surma said ?Kristjan88 kirjutas:Natsi-Saksamaa oli kõige julmem ja radikaalsem võim sellepärast,et hakkas isegi olukorras kus polud enam mingit sõja võitmist loota,sõjaväkke võtma poiskesi ja naisukesi(totaalne sõda).Kas teie adute sellist kuritegu,saata 13-14 aastased poisikesed sõjatulle,kus nad enamus surma saavad?
sa kahjuks ei toonud viiteid, kus on kirjas, et saadeti 13-14 aastaseid sõjaväljale.Kristjan88 kirjutas:Andruse võrdlus on kohatu,esiteks juba vanusevahe poolest.Kui totaalses sõjas saadeti sõjatulle pahatihti väikesed tatikad,siis Eesti Vabadussõtta läksid ikka gümnaasiumi (u17-18.aastased)nooukid.
tagantjärele tarkus läheb haisema, või kuidas see rahvatarkus oligi ?Kristjan88 kirjutas: Teiseks,nagu näha kandsid eesti poiste ponnistused vilja,võitsime ju meie kätte iseseisvuse
Inimene kes uskus veel 1918.aastal väikse eesti võitu suure venemaa üle, pidi küll olema kas Mingi <pane siia nimi> sugune turakas või siis lihtsalt natsi<onali>simist pimestanu olema.Kristjan88 kirjutas: Inimene kes uskus veel 1944.aastal Saksamaa võitu,pidi küll olema kas Mingi Hitleri sugune turakas või siis lihtsalt natsisimist pimestanu olema.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline