Veteranid Sinimägedes-Notsni Dosor tõi ajaloo tõe ka kohale!

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
Kasutaja avatar
Sasha
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sasha »

Charlemagne:

Kas sa tõsiselt räägid? :) Ei usu...

Jutu juurde, et kas eesti mälestusmärgid püstitatakse siis selleks, et vaadata Venemaa reaktsioonile on hea venekeelne väljend olemas -- "Назло бабушке отморожу уши"

* Vanaema hüüab aknast hoovis jalutavale poisikesele: "Miša, pane kindad kätte ja müts pähe! Külm!" Miša ei reageeri. Vanaema jälle: "no pane müts pähe! Külmetad ju kõrvad ära!" Miša räägib siis sõpradele: "nüüd võtan ja külmetan kõrvad ära -- vanaema meelepahaks. Säh talle!"
stilett
Liige
Kontakt:

???

Postitus Postitas stilett »

Kummaline näide Sashalt.
Einherjer
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Einherjer »

Nõustun eelpool kirjutajaga, siin tõepoolest paar inimest justkui käivad, oma naljakate artiklitega, provotseerimas ja eesti ajalugu rüvetamas, tundes sellest rahuldust. Kohatu jutt ja kohatud naljad.

Seltsimehed, te elate Eesti Vabariigis, mitte Nõukogude Liidus!

Kahju on see, et Sinimägede sündmustele, on riik reageerinud lahjalt, täpsemalt olematult. Ja selline käitumine annabki vett Oleg A suguste ja Sasha suguste, veskikestele, muutes foorumi neile justkui venekeelseks delfiks. Kurb küll.
PATRIOOTSUS ON EESTI UHKUS !!!
Maximus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Maximus »

Nõustun eelpool kirjutajaga, siin tõepoolest paar inimest justkui käivad, oma naljakate artiklitega, provotseerimas ja eesti ajalugu rüvetamas, tundes sellest rahuldust. Kohatu jutt ja kohatud naljad.
Ja siis palub mõni,et teda kustutataks foorumist kuna 90% foorumlastest vihkab venelasi-kas veel imestate miks selliseid t!bladeks kutsutakse?
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

Nagu nädala aega eemal olla, kohe t**lad toimetamas. Tõepoolest pole sõnu.
Huvitav on tõesti asjaolu juures see, et kogu jõust muudkui rünnatakse rahvuslasi, samas arusaadav ka, need on ju ainukesed, kes veel identiteeti omavad ja ei lase kommunistidel vabalt hingata.

Pärast viimaseid sündmusi on ilus pronksrimakal kaduda, mida ka üks endast lugupidav valitsus teeks. Ja võiks arendada diskussiooni kaugemale, iga selline tegu, tähendaks järjekordse "vabastajate" monumendi kadumist. Kui lüüakse, ei saa keerata teist põske ette, tuleb lüüa vastu! Oleme peremehed omas riigis ja õiglus on Meiega :!:

Sashale soovitan leida mõni anektoodileheke, e seal saad oma "metsikuid" unistusi samuti teostada :twisted:
Viimati muutis Wiking, 19 Aug, 2006 9:18, muudetud 1 kord kokku.
stilett
Liige
Kontakt:

???

Postitus Postitas stilett »

Rahvuslastele on teatud foorumlaste poolt välja mõeldud uus nimetus.Mitte rahvuslane vaid SKINHEAD! Osade jaoks on need kaks erinevat asja sünonüümid......
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Juhiks tähelepanu asjolule, et jutt on juba ammu veerenud püstitatud teemast ei tea kuhu. Ning haakub foorumi temaatikaga ka ainult üsna õrnalt....

Sestap soovitan järgmiseid postitusi siia teemasse tehes hoolega järgi mõtelda :twisted:

Mis puutub igasugu soovitusi kellelgi kuhugi mujale kolida ning muud harivad jutud rahvuslusest - ma olen korduvalt ütelnud, et see pole see koht kus mingit poliitilist propagandat teha ning veelvähem see koht, kus teisi foorumi liikmeid "paika panna".

Militaar.net on SÕJAAJALOO foorum. Ning igal ühel on vaba voli siia liituda ning siit lahkuda nii nagu ise soovib. Seni kuni ta täidab foorumi reegleid, mis on siia vist ikka piisavalt paljudesse kohtadesse postitatud, et kõigile kättesaadavad olla.
Wiking
Liige
Kontakt:

Jah Stilett, arvan, et nad ajavad need kaks mõistet meelega segamini. See on sama hea kui iga vene rahvusest inimene oleks automaatselt kommunist, mis aga kahtlemata nii pole.
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

See Pozori ja Rahvuslaste vaheline asi kisub kuidagi "pada sõimab katelt" vaidluseks.

Ühed kisavad "Kuradi kommunistid, kummartate seda okupantidele püstitatud sammast"! Ise lähevad oma Estlandi (just nimelt Estlandi, mitte Eesti) särkide, Saksa rihmapannalde ja muu sümboolikaga Sinimägedesse, teises Eestit okupeerinud armees võidelnuid mälestama.

Teine pool kisab vastu: "Kuradi fašistid, kummardate neid mõrtsukaid" Ja lähevad Tõnismäele oma NSVL-i sümboolikaga vehkima.

Aeg-ajalt värvivad nad ka vastastikku teineteise mälestussambaid.

Eks ütle nüüd kumb normaalsem on?
Lennart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lennart »

Väga täpselt tabatud :lol:
Oleg A
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Oleg A »

waffen kirjutas:
Ja siis palub mõni,et teda kustutataks foorumist kuna 90% foorumlastest vihkab venelasi-kas veel imestate miks selliseid t!bladeks kutsutakse?
Kus kohast on võetud need 90%. Kui sa vihkad venelasi siis kurb lugu. Haige inimene. ja jätta endale meelde POISS, et mina ei ründa eesti ajalugu... kuid teised samal ajal.... :arrow:
Wiking
Liige
Kontakt:

Ühed kisavad "Kuradi kommunistid, kummartate seda okupantidele püstitatud sammast"! Ise lähevad oma Estlandi (just nimelt Estlandi, mitte Eesti) särkide, Saksa rihmapannalde ja muu sümboolikaga Sinimägedesse, teises Eestit okupeerinud armees võidelnuid mälestama.

Kuule päss! Räägi mulle sellest Estlandi särgist :!: Ja parem ikka, et lähevad, ei värise kodus, nagu sina :!: Tule ütle ükskord silmast-silma midagi särkide kohta, ootan seda pikkisilmi :twisted:
Kasutaja avatar
Vabadus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Vabadus »

Ma ei viitsi isegi seda teemat lugeda, sest näen, et siin 90% möla ja 10% smile.
Aga Wiking, kas sa ähvardad, siis teist kodaniku või?
Seda ma sinusugusest rahvuslasest küll oodanud ei oleks. Siiani sa ikka kõik asjad oma vettpidavate väitlustega lahendatud saanud. Kas tõesti langed madalamale tasandile?
Janka
Liige

Postitus Postitas Janka »

Ena asja....
Nüit minnas hammõ perast kiskma....:D
[i]Last thing I remember, I was Running for the door
I had to find the passage back To the place I was before
"Relax", said the night man, "We are programmed to receive.
You can check-out any time you like, But you can never leave!"[/i]
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

Mida ma sellest särgist räägin, patrioodi seljas võiks olla ikka emakeeles kirjutatud särk, ehk siis Estlandi asemel Eesti - hea, emakeelne ja mis siin salata, särgipeale ka odavam kirjutada, sest tähti on vähem.

PS:Seda särgi asja olen ma öelnud silmast-silma.Õigemini küll, 4silma 2minu silma vastu.Või sa mõtled, et ma peaks seda isiklikult sulle ütlema või?
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: parkija ja 3 külalist