Kes millega parajasti tegeleb
Niipalju siis, et hetkel kogun jõudu ära klaarida kunagine viga kui sai mitu asja korraga ette võetud. See lõi rütmi ja laua korralikult sassi.
Nüüd aga peaks selle etapiga lõpuni minema ja kunagi mitu korda pooli jäänud Potez 25 õigaks ajaks valmis püüda teha. Segajaid on palju, aga proovima peab.
Iga asi on millekski kasulik.. mina sain vähemalt nii palju teada, et mitut asja korraga teha pole päris minu rida.
Peale Potezi ja Hendoni valmimist tuleb vist Tšehhide hulgas loosimine, koos mõne võõraga pundis;)
Kk
Nüüd aga peaks selle etapiga lõpuni minema ja kunagi mitu korda pooli jäänud Potez 25 õigaks ajaks valmis püüda teha. Segajaid on palju, aga proovima peab.
Iga asi on millekski kasulik.. mina sain vähemalt nii palju teada, et mitut asja korraga teha pole päris minu rida.
Peale Potezi ja Hendoni valmimist tuleb vist Tšehhide hulgas loosimine, koos mõne võõraga pundis;)
Kk
Tere!
Tundub, et meie 20. SS Diviisist on ka mudel tehtud
http://www.militaryhobbies.ca/custom/pr ... ml6477.jpg
Hetkel tegelen 1:35 Dragoni Saksa tankiküttide värvimisega. Lisaks sellele korrastan oma 1:35 Saksa sõdureid, kuid kuna neid on üle 60, siis läheb nende "korralikult värvimisele" tükk aega (kunagi sai neid hullult kokku ostetud ja kokku pandud). Järgmisena kavatsen hankida ühe miinipilduja rühma. Mõni aasta tagasi muretsesin endale Panther tanki samuti 1:35 ning suutsin selle halva värvimisega suhteliselt ***** keerata. Nüüd katsun seda ilusamaks teha. Kas tanke ongi mõttekas ainult aerograafiga värvida?
Tundub, et meie 20. SS Diviisist on ka mudel tehtud

http://www.militaryhobbies.ca/custom/pr ... ml6477.jpg
Hetkel tegelen 1:35 Dragoni Saksa tankiküttide värvimisega. Lisaks sellele korrastan oma 1:35 Saksa sõdureid, kuid kuna neid on üle 60, siis läheb nende "korralikult värvimisele" tükk aega (kunagi sai neid hullult kokku ostetud ja kokku pandud). Järgmisena kavatsen hankida ühe miinipilduja rühma. Mõni aasta tagasi muretsesin endale Panther tanki samuti 1:35 ning suutsin selle halva värvimisega suhteliselt ***** keerata. Nüüd katsun seda ilusamaks teha. Kas tanke ongi mõttekas ainult aerograafiga värvida?
Haec olim meminisse iuvabit.
Mul selline poliitika, et ostan ainult Saksa mudeleid; Vene omad ja muud huvi ei paku. Olen alati üritanud osta selliseid, mis on sarnased Eesti olustikuga: nt ei osta mingit Ardennides sõdinud sakslaste mudeleid. Tankid on ka sellised, mis sõdisid ka Eesti pinnal: Tiger, Panther, Panzer IV jne. Mingi 10 tanki on mul ka 1:72 suuruses ja kõik Italeri.
ei, kift on... ma nüüd ära ei tahaks sõnuda. aga loota võib uut Steinerit ! pöidlad on igatahes kõvasti peos! ma lähen teen selle peale küll ühe õlle...
aga Matu: jõudu tööle ja tere tulemast foorumisse. värskeid ja toimekaid mudeliste läheb ikka vaja... tore oleks, kui näitaksid ka mõningaid pilte oma tehtud ja tegemisel olevatest töödest.
H.
aga Matu: jõudu tööle ja tere tulemast foorumisse. värskeid ja toimekaid mudeliste läheb ikka vaja... tore oleks, kui näitaksid ka mõningaid pilte oma tehtud ja tegemisel olevatest töödest.
H.

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Vanemad olijad ehk veel mäletavad, et enne Steinerit oli meil ka üks "K" tähega algav kasutaja (tegutseb praegugi veel militaar.netis, küll mitte mudelifoorumis). Igatahes meenuvad mul temaga seoses roosade ja kuldsete lintidega Tiigrid. Vaatan mõnikord vanemaid teemasid, loen ja tuju läheb taas heaks...Hertsog kirjutas:ei, kift on... ma nüüd ära ei tahaks sõnuda. aga loota võib uut Steinerit ! pöidlad on igatahes kõvasti peos! ma lähen teen selle peale küll ühe õlle...
H.

Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Need siis minu tagasihoidlikud mudelid:

Lähedal vaatamisel on näha, et meestel on väike tolmukiht peal.

Lähedal vaatamisel on näha, et meestel on väike tolmukiht peal.

Viimati muutis Matu1994, 21 Juun, 2010 0:08, muudetud 1 kord kokku.
-
- Liige
- Kontakt:
Täiesti arvestatavad tööd.
Eriti ägedalt on võitlejad välja tulnud.
Viimane pilt on lihtsalt vapustav. Vaat mis tähendab, kui teed ühe õnnestunud makrovõtte.
Tüübi kannataja näoilme ja peost pudisev granaat lasevad aimata, et viiv tagasi on teda tabanud lask rindkerre ja kohe on ta prantsatamas selili teetolmu.
Lisaks peen nüanss: uskumatult reaalne käekarvade imiteerimine!
Midagi täiesti uut!
Eriti ägedalt on võitlejad välja tulnud.
Viimane pilt on lihtsalt vapustav. Vaat mis tähendab, kui teed ühe õnnestunud makrovõtte.
Tüübi kannataja näoilme ja peost pudisev granaat lasevad aimata, et viiv tagasi on teda tabanud lask rindkerre ja kohe on ta prantsatamas selili teetolmu.
Lisaks peen nüanss: uskumatult reaalne käekarvade imiteerimine!
Midagi täiesti uut!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline