Karistus maffiariigis sõltub sellest, kas esmane katusepakkuja on oma osa kätte saanud. Kui raha on makstud ja katus peab, siis see jagab ise kellele vaja, et salaalko villijast rahalehma edasi lüpsta saaks. Vahet pole, kas esmastel katusepakkujatel on mingid pagunid või mitte. Lõpuks saavad kõik oma osa ja trellide taha minek võib juhtuda halvimal juhul siis, kui süsteemis miskit error juhtub. Kaldun arvama, et kohtuga tseremoonitsemise asemel on karistus enamati pigem siiski letaalse iseloomuga.PaganHorde kirjutas: ↑08 Nov, 2025 9:43 Millised on tänapäeva Venemaa karistused salaalkoholi villimisel? Nõuka ajal olid ikka väga karmid karistused.
Venemaa majandus ja sanktsioonid II
Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid II
Mul oli 1988ndal selline situatsioon. NA-s kõndisime roodukomandöriga öösel koos voengorodokis. Oli Calgary 88 olümpia aeg. ise ikka siit ja sealt üritasin kah silma peal hoida, aga no mida sa ajateenijana ikka punnid. No vot ja kõnnime siis voengorodokis öösel 2-3 tuuris ja ütlen, et "nii palju valgeid aknaid, et vaat kui paljud kas tõesti vaatavadki öösel olümpiamänge?!". Ohvitser vaatas mulle otsa, et umbes kuidas sa nüüd nihukest lambajuttu ajada oskad ja siis vastas: "Kakoi pizdu olimpiaadu? Samagon gonjat!". Tõlkes siis "Mis kuradi olümpiamänge? Samagonni ajavad!". Ja oma mälestustes olen korduvalt kirjeldanud, et kui kuskil midagi tehes torusid üle jääma juhtus, siis oli alates praporitest kuni polkovnikuteni kõigil neil silm peal torumajanduse asjadel, samas kui raadiotehnika või muud erilisemad detailid ei kottinud suurt kedagi... Kui linna tsiviilhaiglas olin, siis vajadusel samakas toodi palatisse kah kätte. Aga ma käisin ka ise linnapeal halatiga jooki toomas- tavalises kortermajas oli ühe kohaliku patsiendi ämmal vannitoas vägagi esinduslik tootmine ja korralik kavaliteet. Samakas ei onud mingi probleem. Pigem oli auasi, et sinu rüübe oleks parem kui naabrimehe oma ja ammugi parem ja peenem ja mahedam kui riigiviin. .... Ja siis hiljem sügistalvel-88 saabus meile Iževskist Tor-i tehase remondimeeeskond. Pärast oli mul kabinetis naisliikmetel selline jutt, mida minu kuuldes rääkisid: "Uskumatu, et siin on viin vabalt poes müügil. Mehed võtsid kohe kolmepeale ühe kasti, hommikuks oli kastist veel mõned pudelid alles, seda nad on nii tahmased...." Vat selline oli minu lugu NA-s Ukrainas Bogoduhhovis 1988-89 talvel.wk2 kirjutas: ↑08 Nov, 2025 13:38Nõuka ajal korra juhtusin peale kui ühel oma vabrik töötas Võromaal, kõik teadsid ja ei mäleta, et kedagi oleks karistatud. Mul oli üks sugulane Narvas, uue vabariigi ajal ajas tema ja kogu ümbrus oma koetut ja samamoodi teine sugulane Loovutatud Eestis Petseris, isegi politsei olevat tema käest ostmas käinud (mõni aasta tagasi veel). Nüüd tuli ära laste juurde elamaMillised on tänapäeva Venemaa karistused salaalkoholi villimisel? Nõuka ajal olid ikka väga karmid karistused.
Võrukas rääkis, et kuidas nad kambaga Petseris tulul müümas käisid. Tuli esimene bande, et davai makske ja teid ei puutu keegi. Arutasid omavahel, et ära jagades kõige hullem summa polnudki. Anti kontakt, et kuhu teatada probeemidest.Jura kirjutas: ↑08 Nov, 2025 22:51Karistus maffiariigis sõltub sellest, kas esmane katusepakkuja on oma osa kätte saanud. Kui raha on makstud ja katus peab, siis see jagab ise kellele vaja, et salaalko villijast rahalehma edasi lüpsta saaks. Vahet pole, kas esmastel katusepakkujatel on mingid pagunid või mitte. Lõpuks saavad kõik oma osa ja trellide taha minek võib juhtuda halvimal juhul siis, kui süsteemis miskit error juhtub. Kaldun arvama, et kohtuga tseremoonitsemise asemel on karistus enamati pigem siiski letaalse iseloomuga.PaganHorde kirjutas: ↑08 Nov, 2025 9:43 Millised on tänapäeva Venemaa karistused salaalkoholi villimisel? Nõuka ajal olid ikka väga karmid karistused.
Mõne aja mööduses ujus teine bande välja sama jutuga...
Võeti kõne tasulisele hädaabiliinile, sealt uuriti, et kes need on ja mida tahavad.. Seletati natuke ja torust öeldi, et davai makske neile ka...
Võrukad alla ei jäänud, ütlesid, et me maksame kas teile või neile, aga mitte kahele...
Peale hetkelist vaikust torus, vastati, et ok ajame asja korda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist