AMvA kirjutas: ↑27 Veebr, 2025 11:09
Kriku kirjutas: ↑27 Veebr, 2025 10:46
Kapten Trumm kirjutas: ↑27 Veebr, 2025 10:27Kas see jutt, et EU on "pannud" USA kaupadele varem mingi maksu, põhineb ka millelgi või on tavapärane ekremeeste FAKE?
Muidugi on EU ja USA vahel tollimaksud. Need ei moodusta ju vabakaubanduspiirkonda. Ise küsimus on see, kui suured need tollid on ja millal kehtestati.
Ma olen kunagi mingeid auto ja mootorratta osi USA-st tellinud ja see oli 3%
See on jällegi lihtsalt üherealine vastus. Selgitan siis ise lihtsalt juurde, kuna kaubagruppideks on jutu põhjal
"Autode varuosad", "Mootorrataste varuosad", "Sädesüütega kolbmootori varuosad" vmt jne. Neid "alamgruppe/koode" on veel küllalt. Ja seal võib täiesti nii olla, et kõrvuti istuvad kaks pea samasugust koodi, aga ühel on tollimaksuks 1,5%, aga samas teise koodi valimisel selle sama kaubagrupi sees kohe hoopis nt 49% (see oli suurim, mida ise deklarandi arvutist nägin). Olen ise deklarandiga korduvalt koos istunud ja sellist 40-ja-enama-kaubagrupiga auto-mototehnika konteineri lahtitollimiseks pabereid ette valmistanud, nii kaubagruppide, kui ka sellega kaasnevate kaalude lõikes. Kõik on eraldi koodide all, alates raamidest, keredetailidest, tuledest, mootoriosadest kuni akudeni välja,
"Auto-motokaubade" peatükis. Ütles, et ma ei oska sulle ennetavalt mitte midagi öelda, mida hiinlane sulle algdokumentidele
invoicele, packing listile ja "deklarile" kirjutada võiks, sest kaup saabub sul ükskord lõpuks siia, ja siis kui me ükskord hakkame deklareerima, võivad juba hoopis muud tuuled olla ja arvuti mulle juba hoopis muid määrasid näidata. See võib tulla nii hetkepealt, et avan programmi deklareerimiseks ja arvuti annab juba uue tollimaksu määra. Ja see on nii kaubagrupiti, kui võib ka olla päritoluriigi järgi. Et näiteks kui oled kõva tootja, siis võidki olla nii kõva, et riik hakkab sinu tegevuse eest seisma ja et su tegutsemine poleks häiritud kellegi kolmanda osapoole tõttu väljaspoolt EU-d, siis riik taotleb sinu ettevõtte heaks välja EU-lt sinu (st oma riigi majanduse kaitseks) välja EU-turukaitsetollid. Näiteks on konkreetselt
Itaalia ja Hispaania motokaupade tootjate huvide eest seistes need riigid saavutanud Aasia päritolu motokaupade odavate hindade tõttu reas (st konkreetsete koodidega) kaubagruppides kuni 49% tollimäära. Kõik, kes toovad EU-sse sisse mototehnikat või nende varuosi, peavad arvestama, et ootamatult võib kaup minna kuni 49% tollimaksu alla. Eks siis tuligi "valida" kaubagruppe, kus maksumäär jäi no nii 1-2% piiresse.