Venemaa majandus ja sanktsioonid I

Kõik käimasolevast sõjast
Suletud
soul
Liige
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas soul »

Ekspert ennustab: uueks aastaks on dollar 150 rubla, märtsiks võtab keskpank rubla oma kontrolli alla ja 200 rubla juures saabub stabiilsus :D
https://www.youtube.com/watch?v=K3M_398nOt8
http://tvrain.ru/articles/upravljajusch ... ej-377749/

Vene Pankade Assotsiatsioon (ARB) arvab, et majanduskasvu toetamiseks peab keskpank kohe trükimasina käima panema.
http://itar-tass.com/ekonomika/1557800
С нашей точки зрения, основная проблема на сегодня - обеспечить рынок ликвидными ресурсами в большем объеме и по более низким ценам", - считает президент АРБ.
Проблема обеспечения банковской системы доступными длинными деньгами (сроком более трех лет) сегодня стоит "как никогда остро", продолжает Тосунян.
Formula 1 tiim Marussia, saadetakse raha puudusel laiali.
http://www.interfax.ru/sport/405957
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Otto K »

soul kirjutas:Ekspert ennustab: uueks aastaks on dollar 150 rubla, märtsiks võtab keskpank rubla oma kontrolli alla ja 200 rubla juures saabub stabiilsus :D
https://www.youtube.com/watch?v=K3M_398nOt8
2.08 on raadio saatejuhilt hea emotsioon:
1 USD = 150 rub
SKOLKO?
:D
metroo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas metroo »

"Tundmatu autori" luuletus vene Delfist. Huvitav on märkida, et hindajatelt on see teeninud ainult positiivseid hinnanguid.
Наступил ноябрь
Листья шелестят
Доллар сорок восемь
Евро - шестьдесят

Сообщить редакции! +4 -0
http://rus.delfi.ee/daily/business/eksp ... &s=1&no=20
Tschy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tschy »

Oskavad vene meedia jälgijad öelda, kas Putini usaldusväärsust kõigutatakse ka seoses teemaga, et kuu aega tagasi pidas ta naeruväärseks võimalust, et 1USD=41RUR?
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Otto K »

Tschy kirjutas:Oskavad vene meedia jälgijad öelda, kas Putini usaldusväärsust kõigutatakse ka seoses teemaga, et kuu aega tagasi pidas ta naeruväärseks võimalust, et 1USD=41RUR?
See ei saa kuidagi kõigutada Jumala usaldusväärsust, sest tänased valuutakursid on kurjade ameeriklaste tehtud, kõigutamaks kõikide venemaa rahvaste kõigutamatut usku oma Jumalasse.
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Svejk »

metroo kirjutas:"Tundmatu autori" luuletus vene Delfist. Huvitav on märkida, et hindajatelt on see teeninud ainult positiivseid hinnanguid.
Наступил ноябрь
Листья шелестят
Доллар сорок восемь
Евро - шестьдесят
...ja saivadki tõeks laulu sõnad....
На рынках в пятницу чувствовалась определенная паника из-за падения рубля. По отношению к доллару, национальная валюта потеряла больше трех процентов. Впервые в истории за доллар нужно было заплатить более 48 рублей. Также по отношению к европейской валюте рубль находится на самой низкой отметке. Теперь за один евро нужно выложить более 60 рублей.
Niisiis Moskvas on paanika - rubla järjekordne rekord on üle neljakümnekaheksa ühe dollari eest:
Паника в Москве: впервые доллар стоит больше 48 рублей:
http://www.unian.net/politics/1006656-d ... -ryinkam.h

Российские валютные резервы на самой низкой отметке за последние пять лет
Таким образом тают российские валютные резервы. Одиннадцать недель подряд, государственная казна уменьшается. В конце октября стоимость валютных резервов, включая золото, по-прежнему была только 428,6 млрд долларов. Это самый низкий уровень за последние пять лет.
Прежде всего, Кремль должен бояться своего населения. Падение рубля увеличило уровень инфляции до 8,3 процентов. Если у россиян сложится впечатление, что их деньги больше не в безопасности, они могут начать атаку на рубль. Около 1,6 трлн рублей находятся на счетах, которые в любое время могут быть конвертированы в доллары. Это уменьшит валютные резервы еще на 35 млрд долларов и может привести к обвалу.
Artiklist loeb veel välja seda, et vene valuutavarud sulavad nagu lumi ergava kõrbepäikese käes.
Valuutavarud on viimase viie aasta väikseimad - 428,6 miljardit dollarit.
Inflatsioon on tänu rubla nõrgenemisele hetkel 8,3 %. Venemaalased võivad oma säästude kaotamise hirmus alustada rublarünnakut.
Umbes 1,6 triljonit rubla arvetel võib konverteeruda dollariks - see tähendaks valuutavarude vähenemist 35 miljardi dollari võrra ja viia kollapsini.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
soul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soul »

Venemaa tühistas kõik sisseveopiirangud Ukraina toodetele Krimmi.
http://news.allcrimea.net/news/2014/11/ ... yma-25048/

Kellele on kasulik rubla langus?
http://proru.org/news/interesnaja_versi ... 11-08-1567
Падение курса - это сознательная политика правительства, а не говорят о ней, потому что конечно, не всем она по нутру... многим от этого будет больно, и лучше уж спихнуть это на "санкции запада" и "вселенский заговор"... чем признать, что именно мы сами приняли такое решение, именно мы сознательно валим рубль в пике... простому народу это не понравится... и никакие заверения, что "потом все будет намного лучше...".

Это гениально!
За месяц-два фактически:
1. Разрушить бизнес, всех "прозападных барыг" отправив их на "передовую экономической войны"! Где они могут уверенно и громко вопить: "Отмените санкции рубль падает, наш бизнес рушится!"
2. Ввести санкции не на яблочки, помидорчики, а фактически вообще на любой импортный товар...вообще на любой...его просто станет не выгодно ввозить из стран, где валюты "дорогие" (евро, доллар)
3. Дальнейшее продолжение политики "импортозамещения", поддержка отечественного производителя.
4. Шанс "спасти лицо" Обаме, на санкции которого Россия положила с прибором, теперь он может гордиться и орать в СМИ:"Я обрушил санкциями рубль! Я крут!" (для не шибко образованных янки, этого хватит)
и т.д., и т.п.

Мой прогноз.
Если вы занимаетесь торговлей/кредитами и связаны с импортом, ищите дополнительные источники дохода, присматриваете работу, в бизнесе отечественных производителей, а еще лучше образуйте отечественное производство того, что раньше тащили с Запада....
Иначе придется туго.
Rubla diagnoos.
http://politrussia.com/ekonomika/diagno ... ublya-896/
Перекредитоваться в доллар нельзя (и это хорошо), а следовательно сейчас придется всю эту гадость из экономики выводить - гасить долларовые кредиты. Процесс – болезненный и это нормально (не в смысле "нормально" = "хорошо", а в смысле что ожидаемо). Единственный способ "вотпрямсейчас" взять и зафиксировать курс - это начать большие интервенции, т.е. жечь резервы. Это было бы большой ошибкой. Спасать за государственный счет частные (и даже некоторые гос.) банки и компании, которые нажрались долларовых кредитов - плохо. Уже делали в 2008-2009 и частные компании и банки показали, что они это не ценят. Хорошо, значит чем больнее им будет сейчас, тем умнее будут выжившие потом. А если кто-то из олигархов повесится на веревке своих же долларовых долгов - тоже неплохо, другим - наука, а государство подберет осколки (вот такая ползучая национализация).

Ситуация очень напоминает то как американцы пытались валить Эрдогана прошлой зимой. Тоже перекрыли кредитование, устроили майдан и совместили это с атакой на турецкую лиру.
metroo
Liige
Kontakt:

Vene eksperdid püüavad vaadata tulevikku. Tulevik teadagi tumedavõitu.
Согласно сценарию Мовчана, к 2024 году станет ясно, что российская экономика нуждается в рыночных реформах, и Россия снова повернется к Западу, чтобы в первую очередь увеличить внешний долг до 100% ВВП. Чтобы получить доступ к западному капиталу, Россия отдаст Крым Украине, однако проведенные реформы вернут ее к путинскому полуфеодальному капитализму. Еще через четыре года Россия станет банкротом и будет разваливаться на части, а этнические республики на Кавказе и в других регионах начнут выходить из ее состава. К 2050 году остатки европейской части России будут интегрированы в Евросоюз, в рамках которого они сольются с Украиной и Белоруссией, чтобы создать новый центр быстрого роста, а отдельные районы Сибири и Дальнего Востока фактически станут собственностью Китая.
http://inosmi.ru/world/20141109/224162243.html
metroo
Liige
Kontakt:

Maikuus alla kirjutatud Vene-Hiina gaasileppe kohaselt pidi Hiina avansseerima gaasijuhtme "Sila Sibiri" ehitust 25 miljardi USD-ga. Nüüd selgub, et raha ikkagi ei saa.
http://grani.ru/Economy/m.234781.html
Hiinlasi võib mõista. Ilmselt tekkis neil õigustatud kahtlus, et nende raha läheb rubla kursi hoidmiseks. Sellest summast jätkuks umbes kaheks ja pooleks päevaks.
Viimati muutis metroo, 09 Nov, 2014 16:48, muudetud 1 kord kokku.
cleo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas cleo »

metroo kirjutas:Vene eksperdid püüavad vaadata tulevikku. Tulevik teadagi tumedavõitu.
Mõnes mõttes loogiline. Etniliste venelaste arv kahaneb kiiresti (ei mäleta mitu miljonit aastas nüüd). Uuralitest ida pool on kollase rassi põline asuala, olgu need misiganes nimega rahvakillud.
Põhjarannik- tiigri tagajalg- läheb ilmselt Soomele :D neil põhjarahvastega kogemusi küll. Lõunakandi võtavad tšurkad ja see mis alles jääb- Piiter-Kaasan-Krasnodar kolmnurk (valge inimese asurkond) ühendub valuliselt teiste valgete inimestega. Euroopa kasvab.

Ma soovitaks autoril endal see post GEOPOLIITIKA alla kopida - sobib sinna suurepäraselt.
Üldse ei ole kohustust kõiki häid mõtteid UKR teemadesse kirjutada - meil siin muid sobivaid alateemasid küll :P
(by Borja)
Tegelane5
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tegelane5 »

soul kirjutas:
Rubla diagnoos.
http://politrussia.com/ekonomika/diagno ... ublya-896/
Перекредитоваться в доллар нельзя (и это хорошо), а следовательно сейчас придется всю эту гадость из экономики выводить - гасить долларовые кредиты. Процесс – болезненный и это нормально (не в смысле "нормально" = "хорошо", а в смысле что ожидаемо). Единственный способ "вотпрямсейчас" взять и зафиксировать курс - это начать большие интервенции, т.е. жечь резервы. Это было бы большой ошибкой. Спасать за государственный счет частные (и даже некоторые гос.) банки и компании, которые нажрались долларовых кредитов - плохо. Уже делали в 2008-2009 и частные компании и банки показали, что они это не ценят. Хорошо, значит чем больнее им будет сейчас, тем умнее будут выжившие потом. А если кто-то из олигархов повесится на веревке своих же долларовых долгов - тоже неплохо, другим - наука, а государство подберет осколки (вот такая ползучая национализация).

Ситуация очень напоминает то как американцы пытались валить Эрдогана прошлой зимой. Тоже перекрыли кредитование, устроили майдан и совместили это с атакой на турецкую лиру.
Seal ka hea kommentaar, ise ei oska eesti keelde õieti panna:
Аноним•7 Ноября, 18:03
Почитаю потом, но причем тут наши долларовые кредиты и обвал рубля сделанный государством??? За время этой целенаправленной диверсии было продано столько рублей сколько есть только у государства. Все наши основные потребители долларовых кредитов имеют валютную выручку и не имеют никаких проблем с погашением этих кредитов, а вот то что мудаки из ЦБ и Минфина заради министерских премий в одночасье превратили рубль в некое подобие туалетной бумаги это факт.

Какой там междунароный финансовый центр? Какой там альтернативный пул резервных валют? Какие там торги за рубли?? Все это было смыто в унитаз как минимум на это поколение россиян. Если наши финвласти в лбой момент могут обесценить собсвтенную валюту почти в два раза то комуона нахрен теперь нужна. Да этот просёр в учебники будут записывать.
Уроды блин.
[i]“It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends on his not understanding it.” [/i]
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PaganHorde »

cleo kirjutas: Põhjarannik- tiigri tagajalg- läheb ilmselt Soomele :D neil põhjarahvastega kogemusi küll. Lõunakandi võtavad tšurkad ja see mis alles jääb- Piiter-Kaasan-Krasnodar kolmnurk (valge inimese asurkond) ühendub valuliselt teiste valgete inimestega. Euroopa kasvab.
ot
Piiteri piirkond ei ole teps mitte mingi vana vattide asuala. Ennemuiste olid Eesti ja Soome sealt ühenduses. (Soomlased ongi ju väljarännanud eestlased, mis muud)

See papp mis Venemaa iga päev selle mõttetu rubla toetuseks laob - annaks kasvõi ühe päeva jagu seda raha venelastele ja igaüks neist oleks kohe 2x miljonär.
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Päris huvitav, mis homme Venemaal, mil pangad ja valuutavahetuspunktid pärast puhkepäevi jälle avatakse, juhtuma hakkab? Kas sünnib valuuta- või üldse sularahapaanika? Või rahuneb asi maha? Praegu vene blogisid lugedes on küll tunne, et enamus tormab kohe hommikul raha vahetama.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Corporal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Corporal »

Postimees:Pekingis kohtunud Putin ja Abe leppisid kokku aruteludes rahuleppe üle
Vene president Vladimir Putin ja Jaapani peaminister Shinzo Abe leppisid Pekingis Aasia-Vaikse Ookeani Majanduskoostöö (APEC) foorumi kõrvalt kohtudes kokku arutada tööd kahe riigi vahel puuduva rahuleppe sõlmimiseks.
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PaganHorde »

leppisid (Pekingis Aasia-Vaikse Ookeani Majanduskoostöö (APEC) foorumi kõrvalt kohtudes) kokku arutada tööd kahe riigi vahel puuduva rahuleppe sõlmimiseks.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist