Arestovitš

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
gaal
Liige
Kontakt:

Re: Arestovitš

Postitus Postitas gaal »

@Fucs Väga hea, ainult kõrvaltseisjate jaoks on küsimusi rohkem, kui vastuseid.
Ja Hiina samuti kindlasti ei maga - UA poolt hiinlastele väljarenditud mustmullapõllud (5% UA territooriumist), ei anna lihtsalt seda võimalust.
gaal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gaal »

Vaat see on tegija mees, berserk'i vaim täiesti olemas :)
https://www.youtube.com/shorts/zOxKGP6vErI
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Näeb sedamoodi välja, et asjad ei suju mitte nii, nagu planeeritud.
Võimalik ka, et mõjukad ja rahakad härrad USA-st, kes Arestovitšile katust pakuvad ütlesid, et kuule, kaua me sind siin hoiame (ja sinu oleskelu siin rahastame?) kui tulemusi ei ole - kui me Zelenskist lahti eisaa, siis oled meile kasutu. :mrgreen:

See plaan
21.02.2025

Украинский лидер Владимир Зеленский должен будет добровольно покинуть свой пост и уйти в отставку после достижения соглашения о прекращении огня в стране.

Такой прогноз озвучил Алексей Арестович

Он также добавил, что в настоящее время Вашингтон мягко намекает Зеленскому на то, что наилучшим решением будет его добровольная отставка вместе с членами его команды, включая министров силовых ведомств и сотрудников офиса.
oli ju veel enne Zelenski-Trumpi kohtumist kindel...
Turist 47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Turist 47 »

See teooria on ju peaaegu terve viimase aasta(+) vaikselt "hingitsenud".
Samas, Ukraina meedia ei ole seda kajastanud.Usun, et oleksin kajastamist märganud. Selles täiesti kindel muidugi ma ei ole.
Ülemraada miski fraktsioon talvel fantaseeris eelmisest ülemjuhatajast, vist ka Kirill ( /Kõrõlo) Budanov olid teemaks.
Olen aru saanud, et Arestovitch on Ukraina avalikkuse jaoks, liiga vastuoluline tegelane.
Justkui päris "reeturiks" peetakse.
Nutikas ja heade sidemetega/tutvustega on ta kindlasti.
Aga, "rong on vist, tema jaoks, läinud".....
Või umbes nii.
Ok. Sai loba :(
Erureamees
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Erureamees »

Te ülehindate seltsimeest tugevalt. Ta rohkem selline Ilfi- Petrovi teoste protagonisti moodi mees.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

gaal kirjutas: 03 Mär, 2025 17:06 Vaat see on tegija mees, berserk'i vaim täiesti olemas :)
https://www.youtube.com/shorts/zOxKGP6vErI
Kuulge, stiil on ju 1:1 Solovjov?
gaal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gaal »

Järgmine stiilinäide, nüüd ebatsensuurset rohkelt
https://www.youtube.com/shorts/Et8NrNU3OLw
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Fucs kirjutas: 06 Mär, 2025 13:56
Kriku kirjutas: 06 Mär, 2025 8:44 Arestovitš siis maha kantud?

Tõmošenko on kõigeks võimeline. Porošenkost ei usuks, et ta selle peale välja läheks, kuigi muidugi tahaks ta Zelenskile ära panna.
Ma krt eile koostasin pika posti koos hunniku viidete ja tõlgetega Arestovitši teemas... ja siis tuli elektrikatkestus... mul UPS-i pole selle arvuti taga... ja kui uuesti käima sain arvuti, siis polnud enam päästa mittemidagi.... :evil:

Ma vaatan, vbl tekib aeg ja jõuab lühidalt uuesti olulisema kohta uue posti teha... aga kindlasti pole mul nii palju aega, et kõik viited uuesti üles otsida.
OK uus katse see post ikkagi kuidagi kokku uuesti panna.

Viimased populaarsusküsitluste andmed

Allikas 1
UKR reitingud 26.02.2025 seis.png
https://ukraine-elections.com.ua/socopr ... prezidenta

Allikas 2
Pilt
Pilt
https://www.dsnews.ua/politics/zelenski ... 025-516083

Allikas 3
Pilt
https://www.pravda.com.ua/rus/news/2025/02/20/7499275/

*

YT kanalites kus Arestovitš esineb on igal unikaalsel videol kokku keskmiselt ca 500 000 kuni 1,5...1,8 miljonit vaatamist (on ka 50 000 vaatamisega videoid jne, aga numbrid on antud summa-summarium; esimesel katsel siia posti teha loetlesin ka kõik YT kanalid, kus Arestovitšit veel "eetrikõlbulikuks" peetakse koos vaatajanumbritega üles ja lisasin kommentaarid, sorry, enam ei tee seda, sellele kuluks üle tunni, mille ma kasutan ära pigem ülejäänud eilse posti, mis kahjuks läks igavikuteed, uuesti "taastamisele"). Seega sotsmeedias on härra endiselt üsna populaarne (mis ei tähenda, et kõik vaatajad tema toetajad on). Teades USA MAGA seltskonna teatud subjektide sotsmeedia fännamist ja selle ülistamist, võib Arestovitš mõnele seal muidugi mingit muljet ka avaldada.

USA-s MAGA jne seltskonnas peetakse Arestovitšit "UKR teemadel pädevaks spetsialistiks" tema Minski läbirääkimiste nõuniku tausta ja UKR presidendikantselei juhi Jermaki nõunikuna töötamise pärast. + härra vaated on praktiliselt 1:1 MAGA seltskonnaga ja ta on poliitiliselt ülimalt "parketikõlbulik" neile.

UKR meedias on juba pikemat aega liikunud erinevad kõlakad jms (nüüd jällegi, pole aega kahjuks hakata neid ükshaaval analüüsima ja järeldusi välja tooma, sorry).

VF sotsioloog Sergei Zadunov 17.03.2024
Lõpuks on selgunud, millega Arestovitš tegeleb.

Ta püüab luua kontakte vabariiklaste ja trumpistidega. See ei õnnestu tal siiani kuigi hästi, ükskõik mida ta avalikult ka ei räägiks.
Ta pole veel kohtunud Trumpiga, sest see on praegu kaheldav. Trump on hõivatud ja Arestovitš pole tema jaoks nii tähtis subjekt.

Kuid Arestovitši retoorika muutus radikaalselt. Nüüd on ta konservatiiv. Husaarid, olge vait!
Ta on abordi ja vasakliberaalse projekti vastu.

Miks see kõik?

Tegelikult polegi nii oluline, kas Arestovitš teeb seda kõike Zelenski presidendikantselei (OP) juhiste järgi, või otsib ise endale edaspidist rakendust.

Mazepa poliitiline traditsioon - see on reetmine.
Isegi kui nad pidasid plaane Zelenski OP-ga, siis mis takistab neid nüüd petta saamast?

Aga juhul kui vabariiklased saavad võimule, kasvõi Trump, siis on see Arestovitš olemas.
Ainult, et ta on seal vähe edenenud.

https://t.me/ZadumovS/14776
Lühikommentaariks: UKR meedias ja mujal olid siis kui Arestovitš USA-sse läks spekulatsioonid, et ta saadeti sinna UKR OP poolt mingile "missioonile"...

Dmitri Gordon 16.11.2024 väidetav siseinfo
Арестович плотно работает с республиканцами и находится под защитой США
Arestovitš teeb tihedat koostööd vabariiklastega ja on USA kaitse all
https://youtu.be/xx6TgUdiGGw?t=60

Dmitri Bõkov (elab USA-s ja on kahes ülikoolis õppejõud) 15.12.2024
Арестович встретился с Маском и станет советником Трампа
Arestovich kohtub Muskiga ja temast saab Trumpi nõunik
ma tean, et USA-s suhtutakse Arestovitši nõuannetesse tõsiselt, kust ma tean, pole praegu tähtis.... Muskiga ta kohtub, seda ma tean absoluutselt täpselt...
https://youtu.be/Svrqtap8Z2k?t=1430

jne

Kusagil FB-s või oma TM kanalil ta hõiskas pärast Trumpi valimisvõitu midagi a`la sellist (sorry, jällegi olid mul enne ka viited välja otsitud, aga praegu enam ei ole selleks aega), et "Trump on parim asi mis maailmale juhtuda sai" jne vms

On külaline USA konservatiivide "üritustel" ja konservatiivide "meedias"...
Viimane kõige skandaalsem oli see (kõik mäletavad eksole), kui ta rääkis...
Endine presidendinõunik Oleksiy Arestovitš ütles Ameerika konservatiivide taskuhäälingusaates PBD, et usaldab Venemaa diktaatorit Vladimir Putinit rohkem kui president Volodõmõr Zelenskit.

Arestovichilt küsiti, keda ta rohkem usaldab – Putinit või Zelenskit.

"Putinit. Sest vaenlane on parim õpetaja. Putin on minu rivaal ja see on aus võitlus. Kuid sisepoliitika on alati must ning räpane ja tavaliselt on teie parimad sõbrad need, kes teid reedavad," vastas endine ametnik.

Lisaks teatas ta, et kavatseb eelseisvatel presidendivalimistel osaleda. Arestovitš meenutas oma avaldust 2022. aasta juulis, kui ta Dmitri Gordonile antud intervjuus kinnitas oma kavatsust presidendiks kandideerida.

"Ütlesin seda avalikult, kui ta küsis, kas mul on plaanis presidendiks kandideerida, ja vastasin jah. Ja sellest ajast peale on saanud selgeks, milliste probleemidega Ukraina silmitsi seisab, see resoneerus minus ja mõistsin, et minu elu eesmärk on aidata Ukrainal neid probleeme lahendada," ütles ta.
https://news.liga.net/politics/news/are ... zelenskomu
https://www.youtube.com/watch?v=zB0yappTOYc

Sotsmeedias (FB; YT) Arestovitš väldib seda teemat ja ei vasta talle sellel teemal esitatud konkreetsetele küsimustele.
Ei hakka pikalt lahkama ja seletama-analüüsi esitama (ja uuesti neid poste, videosid ja teemaarendusi sadade hulgast välja otsima, et näitlikustada), aga noh lühidalt näiteks FB-s teeb härra posti, selle all läheb aruteluks, härra osaleb ka arutelus ja vastab küsimustele ja kui siis keegi küsib tema tegemiste ja sidemete kohta USA-s, siis järgnem alati täielik vaikus. ta ignoreerib neid teemaisd ja ei vasta "EI" ega "JA"... samas läheb teiste teemadega sujuvalt edasi... või nt YT-s kui küsitakse sellel teemal midagi või selle kohta, kust pärineb tema info (mida ta väidab või räägib jne), siis tema stampvastus on, et "noh... ütleme nii... et USA taksojuhid rääkisid... need on väga huvitavad inimesed ja kui sa taksoga ringi sõidad, siis kuuled nii mõndagi..." jne

Seda siis võimalikest Arestovitši seostest USA konservatiivide ja MAGA seltskonnaga jms.
Aga härra reitingud on Ukrainas sedavõrd langenud, et see ajab teda marru ja ta muutub mida aeg edasi seda rohkem kasutuks mänguriks UKR presidendivalimistel.
Samas ilmselt ei muutu ta kasutuks MAGA seltskonna jaoks UKR OP siseinfo valdajana, rutiinide teadjana, nõunikuna sellel teemal, kuidas Ukrainat (rahvast, poliitikuid, OP-d jne) peaks võimalikult tulemuslikult ja efektiivselt töötlema või käsitlema. Neil seal USAS MAGA seltskonnas ilmselt temast paremat "eksperti" UKR küsimustes pole ja seeläbi tema mõju sündmustesse ei maksaks ka alahinnata... ülehinnata samuti ei tasu jah.

25.02.2025 ühe Moskva sotsioloogi arvamus (PS. Inglaste osaluse koha pealt ma nõus ei ole)
Kuid kõigest viimase poole aastaga on Arestovitš äkitselt muutunud täiesti ilmalikust sõjalisest asjatundjast usklikuks kristlikuks fanaatikuks, tõsiselt ja pikaks ajaks – ja muidugi mitte Ukraina publiku jaoks (millesse ta näib üldiselt suhtuvat halvasti varjatud vastikustundega). Siin saan hinnata ka tõelise “Arestovichi eksperdina” – olen ju tema avalikke esinemisi jälginud umbes 2018. aastast. Temas polnud jälgegi tulihingelisest religioossest fundamentalismist, isegi mitte kaugeltki; Ütlen seda enesekindlalt, sest muidu hirmutaks see mind kindlasti ära.

Ei, ta hakkas USA-sse saabudes põhjalikult valdama teoloogilist sõnavara – ja muidugi mitte sellepärast, et ta järsku usklikuks sai. Ilmselgelt on see osa uuest kuvandist, mida luuakse pikaajalise eesmärgiga. Umbes 6-8 kuu pärast läheb Zelenski legitiimsus lõpuks "halvaks", on vaja, tahame või mitte, välja kuulutada uued valimised, ilmselt ei usu Arestovitš vaatamata enda väljaütlemistele ka Putini "võitu" Ukrainas - ja see tähendab, et Lääne ja eriti USA mõju jääb Ukrainasse alles... Arovitš annab kõigele "valgele" väärtuse paremal: "tõeliselt usklik kristlane" (erinevalt juut Zelenskyst), "abordi vastane" (st hedonist Porokhist veelgi suurem fanaatik, kes ei ärata kindlustunnet), "ukraina lihtrahva seas populaarne" (näitame YouTube'is tellijate arvu). Noh, ja lisaks sellele on ta sõjaväelane, abielus [lahutus on sisse antud - Fucs märkus], kolme lapsega… Konservatiivide unistus!

Pädev lähenemine. Ma arvan, et see on brittide töö (kes korraldas tema evakueerimise USA-sse). Miks mitte ameeriklased? Sest kui ameeriklased ise oleks ta ära napsanud, siis miks oleks nad pidanud läbi elama kõik need mustlastantsud “naissoost lapsetapjate” ja muu põrguliku prügiga? See oleks juba normaalne ärikoostöö. Nii et ei – Arestovitšit “juhitakse” praegu ameeriklaste juurde, varjus “muud alternatiivi pole”. Kes saab seda teha? Ainult inglased.

Ja see on ilmselt põhjus Arestovichi väga närviliseks seisundiks viimase 6-8 kuu jooksul. Ühest küljest on panused kõrgemad kui kunagi varem, tal on võimalus stratosfääri siseneda; teisalt saab ta ka aru, et temast on saanud ettur kellegi teise mängus, milles temast sõltub väga vähe; Ja roll on ülimalt riskantne, kui järele mõelda. Lõppude lõpuks on see, mida ta praegu ukrainlastele räägib, ilmselgelt mingid „kõned populaarsuse kasvu nimel”; nad ei keskendu praegusele olukorrale, vaid mõne palju tõsisema kriisi olukorrale ja kõigi ukrainlaste eluväljavaadete halvenemisele - ilmselt selleks, et SIIS, kui see tegelikult juhtub, ütleksid ukrainlased: "Oh! Aga Arestovich hoiatas meid! Oh, aga ta nägi kõike ette! "Ilmaasjata me ei kuulanud teda!"

Seda esiteks, ja see pole garanteeritud, ja teiseks tekitab nüüd muidugi Arrestovitši skandeerimine teemal "kõik on kadunud, te olete kõigest ilma jäänud" ukrainlastes ainult kasvavat ärritust. On arusaadav, miks Aleksei muutub üha süngemaks ja kaotab üha sagedamini närvi (nagu ta kirjutas hiljuti oma ajaveebis: "Ma vihkan kõiki")....

....Paar aastat tagasi üllatas Arestovitš mind, kui kolis ootamatult Ukrainast USA-sse ehk siis üle ookeani ja ilmselt seal kindlalt juurdus. Väga kummaline lugu. Esiteks oli ebaselge, kes lasi ta Ukrainast välja? Mille alusel? Arvestades, et ta oli väidetavalt sõjaväekohuslane?
Ja teiseks veelgi üllatavam: Ameerika on teatavasti üsna kallis riik, mistõttu pole ta väljarände kohana kuigi populaarne. Kõik hinnad on dollarites. Sellest hoolimata on Arestovich seal elanud pea kaks aastat. Mille eest, Holmes?! Tuleb eeldada, et ta elab seal terve perega - ehk siis naise ja kolme (?) lapsega. Mille eest, vabandust? Kes maksab kogu banketi eest?

On ilmne, et Arestovitš võeti vastu "populaarsuse kasvu pärast" ning teda kasvatatakse ja toidetakse pikaajalise vaatega. Teda nuumatakse tulevase Ukraina liidri rolli pärast, ilmselt eelseisvateks presidendivalimisteks. See tähendab, et Arestovich on omamoodi "magav Medvedtšuk", ainult mitte Venemaalt. Kaks aastat tagasi eeldasin, et tema taga on britid, nad hoiavad teda seal ja tagavad seda kuidagi..... Nüüd pigem tundub, et selle taga on ameeriklased. Oleks imelik, kui Inglismaa oleks nii jultunud, et alustaks otsemängu võõral väljakul.

https://sapojnik.livejournal.com/4833594.html
Runkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Runkel »

Aitüma akf Fucsile ülevaate eest.
Ukraina konkureerivad poliitikud näitasid head taset, lükates tagasi variandi sõjaaja presidendivalimistest.
https://www.delfi.ee/artikkel/120361687 ... alimistest
Peale sõda võiks valimistel tõesti võita Za ja Ze võiks kaaluda mitteosalemist. Arestovitš oli vist Ze administratsioonis Jermaki nõunik, kelle suhtes on ka kahtlusi külvatud. Za ei ole imemees, pealegi sõjas on ette näidata ka sõjamehele kohaselt kaotusi, kuid karismaga mees ta on ja ukrainlastele ta istub, mis on peamine.
Erureamees
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Erureamees »

Koolmekohas hobuseid ei vahetata ja pooleldi okupeeritud sõdivas riigis ei korraldata valimisi. Mina poleks Zelenskit valinud olnuks ma ukrainlane, aga kord valitud on ta president ja üldiselt on ta sõja ajal palju paremini hakkama saanud kui enne sõda.
Mis nimikangelasse puutub ütlesin ma ammu, kes ta on. Tema puhul ei vasta miski, mida ta enda kohta on väitnud 100% tõele. Väike lootus oli, et kas tõesti on inimeseks hakanud, aga oh ei. Üks teine tüüp, keda Iisraelis selliseks luiskamiks ja luhvtivennaks peeti on selles sõjas nagu oma koha reporterina leidnud ja ei oska nagu midagi talle ette heita. Nimi ei tule praegu meelde.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline