Selle kohta peab juba targematelt küsima. Mina ei oska kahjuks vastata.Ma pole spetsialist aga neid andmeid ei saa vist nii lihtsalt eelnevalt sisestada. Muidu oleks neil miinidel enamus tarkust juba sees ja neid ei valmistataks ette enne laskmist. Veelgi hullem - üks aparaat sisestab vaid ühele miinile korraga andmed.
Minu jaoks tekib siin küsimus jälle selle tulejõu kättesaadavusest väikestele üksustele. Teine küsimus puudutab nende üksuste suurt "jalajälge" võrreldes miinipildujatega.Veel üks variant tänase raua juures oleks kasutada haubitsaid ja sarnast tarka moona. VGr annaks teada ja vajadusel märgiks laseriga sihtmärke. 155 ja 122 põrutaksid siis kuni 25km ... ja palju see maksab võrreldes Spikelaadsetega?
Siin on sarnast teemat lahatud pikalt.
http://council.smallwarsjournal.com/sho ... php?t=6414
Iseenesest päris hea mõte. Hakkame relvade asemel sularaha jagama?Kui oleks pappi, siis võiks need VGr-i mehed ka vastase tagala lihtsalt ära osta
TTA ütles:
Me siin motoriseerime, mehhaniseerime jne, kuid me ei suuda kompaniile juurde panna MP vedamise võimekust? Kui me juba seda ei suuda, siis kuidas me suudame organiseerida moona/toidu juurdeveo ja haavatute evakueerimise?Aga jalgsi sa neid ikka ei transpordi, vähemalt mõistlikult mitte. 81mm MPR'i on võimalik kompanii koosseisus aga jalgsi ümber paigutada, koos moonaga.