Lühidalt asi selles, et keegi Girkini nimeline käskis kõigil separatistidel talle alluda ning lubas allumatud hävitada. Mis tähendab seda, et koloraado lindiga ukrainlased on nüüd nö kahe tule vahel.
Venemaa Astrahani kubernatori nõunik: Ukraina lapsed alates 16. eluaastast tuleb hävitada

Põige ka ajalukku

Читати до кінця! Усім!!!
Товариство, давайте не будемо плутати свиню з людиною!
Мова йде про так званих "чеченських" бойовиків на сході України. То зрадники чеченського народу, тому правильніше буде називати їх "кадирівцями", тобто путінськими найманцями. Крім того. НЕ МОЖНА забувати, що зараз точиться кривава інформаційна війна між рашкою і Україною, у якій московити не гребують самими брудними і підлими технологіями, щоб посіяти ворожнечу та ненависть між народами.
Ось як самі чеченці до них відносяться:
"Не называйте членов русских террористических групп, действующих в Украине, «чеченцами». На самом деле это русские спецбанды, в которые входят представители разных этнических групп, в том числе и чеченцы из числа национал-предателей и вероотступников (муртадов), которые не только не срывают кресты, а наоборот – вешают их себе на грудь, гордясь тем, что их отметили железной побрякушкой за верную службу России.
Что касается русских спецбанд, то еще со времени горбачевской «перестройки» они вырезали на телах своих жертв кресты, убивали беременных женщин саперными лопатами, давили живую плоть танками, сжигали живьем, вскармливали грудных детей свиньям на глазах матерей, как это было в Ингушетии. И об этом вам расскажут не только чеченцы и ингуши, но и таджики, турки-месхетинцы, азербайджанцы, грузины.
Для того чтобы творить эти зверства русскому солдату даже не нужно проходить так называемую спецподготовку. Он готов к этому с подросткового возраста по факту той среды и нравов, которые господствуют в России. И если жертва беззащитна, а садист чувствует свою безнаказанность, то он с упоением будет измываться над жертвой и ему не нужен приказ сверху.
Возможно будет некорректно рассказывать украинцам, пережившим Голодомор и массовую резню, на что способны русские оккупанты, но у людей часто слабеет историческая память под действием оголтелой пропаганды врага.
Что касается кадыровцев, то это не наемники, а путинские собаки, русские марионетки без рода, без племени. В Чечне русские оккупанты называют их «разовыми», потому что их используют как расходный материал в боях против муджахидов."
http://www.kavkazcenter.com/russ/conten ... 4562.shtml
Keegi kirjutab FB-SAlla Pugatšova sülitab Putini väärastunud poliitika peale!
https://www.youtube.com/watch?v=VmS2rNAxmn8
http://www.faz.net/aktuell/politik/ausl ... 35748.htmlUudis ei ole küll Ukrainast, samas vahetus puutuvuses nende piiri ääres toimuvast - ühesõnaga võib öelda, et järgmine keda ette võetakse on Moldova Transnistria piirkond - vabandan juba ette oma "roostes" saksa keelt, kuid lühikokkuvõte on järgnev: Venemaa suurendab survet Moldovas. Venemaa ei ole rahul viimaste sündmustega Moldovas ja nende EU ja Nato integreerumise sooviga. Pigem näeb Venemaa Moldovat oma tolliruumis, sest väga palju moldovlasi töötab Venemaal, mitte läänes ning viisasüsteemi kehtestamine Vene kodanike suhtes oleks lubamatu. Venemaa on korduvalt kritiseerinud Transnistria suhtes kehtestatud piiranguid Ukraina ja Moldova poolt.
Kirjutatakse, et 1990.a Moldovast eraldunud Transnistria elanikest on 1/3 rumeenia, vene ja ukraina rahvusest. Rogozin rõhutas Venemaa rolli Transnistria turvalisuse tagajana ja faktiks on see, et seal viibib pidevalt 1500 vene sõdurit.
Lisaks viidatakse Rogozini poolsele aasimisele Rumeenia presidendi Basescu suunas, et huvitav kui kaine ta oli kui keeldus Vene asepeaministrile lennukoridorist.
Samuti kirjutatakse, et kuna Rogozin naases venemaale liinireisiga ja tema pagasist võeti ära osa petitsioonidest, millega Transnistria elanikud palusid Transnistria liitmist venemaaga, siis ei olnud Vene välismisministeerium rahul vene delegatsiooni käsipagasi läbiotsimisega ja avaldasid, et tegemist oli kui ebaseadusliku toiminguga.
Русские - это диагноз!