Ma sellele vihjasingi - kui Euroopas eeldatakse, et 100 tuhandene auto kärab ka lastele sõita, siis USA-s pannaksegi neid tati ja tahtejõuga mehhiklaste poolt kokku. Sellest ka probleem, et Tesla satub äraspidisesse statistikasse, teised analoogsed mitte.vanahalb kirjutas: ↑24 Mär, 2025 1:39 Teslade puhul tuleb ka planeeritud kasutusiga vaadata. USA mõistes esineb Kapten Trumm antiigikaupmehena kui ta 10!! aasta vanustest autodest räägib. Ma olen kunagi Usa turu Forde omanud - tsinki ei tunta sealmaal vist üldse, massijuhe on kere küljes isepuuriva plekikruviga ja muud sellised lahendused mis peavad töötama 5 aastat ja siis on veskisse minek. Samamoodi pole mõtet otsida mingeid isalt pojale kestvaud ülikondi Zara kiirmoeketist või mõisale mööblit Ikeast. Konseptsioon on teine.
Kui Tesla hind - 100 000 liig tundub siis Musk ütleb et "aga osta kastiratas, kallis sõber!"
Nüüd aga hakkab Tesla tehnomull vaikselt lõhki minema, kui selgub, et ka teised suudavad teha analoogsete näitajatega autosid ning "tavaline" ostja on erinevalt tehno- ja rohefännidest halastamatu igasugu vigade suhtes. Ja kokkuvõttes autotootja sajandipikkune kogemus autode loomisel kaalub üles mõned kokkuostetud ajud ja hunniku kokku ostetud juppe.