Märgid, medalid, ordenid, embleemid, mis tahes muud märgid, mis Sinu vormile ei teki iseenesest... Nendega seonduvad dokumendid. Muud sõjaväeteenistuse ja lahinguautasud.
lp kodanik noor miks sa pole midagi mis sa oled müüki pannud mulle tahtnud müüa nagu näiteks seda esimese maailmasõja saksa märki`?? olen ma sinu arvates mingi paaria või`?
Müüa võin ikka, kui midagi müüa on ning vastavas teemas ka müügiks ülesse olen pannud. Liistu puhul mainisin samuti sõnumis, et soovisin nendest lahti saada grupina, mitte üksikult müües. Samuti viimase asja suhtes oli ese juba müüdud ning minu poolt müügi teemas see mainimata - minu viga ning vabandan selle pärast!
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Siin siis kaks Hiina üksikut lindiliistu, mis õnnestus saada. Suht algeline nõelakinnitus. Kahjuks suuremaid liiste ei ole käes hoidnud veel, ehk need on paremad.
Eriti haruldane USA üksik lindiliist. Tegemist on esimest tüüpi lindiliistuga, mis USA kasutusele võttis. Antud liist pärit ca. 1900 aastast. Reversil metallist aasad lindi vormile nõelumiseks.
Nüüd peaks olemas olema 90% USA erinevad lindiliistude süsteemid algusest kuni tänapäevani, nii, et saan isegi väita, et üks riikidest taas on kogus praktiliselt kompleksena olemas! . Erinevused võivad veel tulla ainult tootjate suhtes, mitte aga perioodide stiili, vms osas.
Siin eile saabunud... Kapten (capitan) Tirso de La Cal Diez lindilõiked kahe saksa autasuga lõpus. Härra Diez oli "Sinise Diviisi" preester.
Suht raske leida teiste riikide lindiliiste, kus Saksa II MS autasud. Antud variant on pärit ca. 50ndatest.
Ma ei ole näinud Sul kahepoolsete konksudega asjandusi? Või ei ole tähele pannud, või on minu leid liiga mädanenud, aga igaljuhul selle bolševike partei liikmest staršina liigpikk lindiriba selliste konksudega oli. 1941, TTPA. Otsa leidnud Koseveski küla metsas.
Nimeline Briti mereväeliist - Francis Woods #357773.
Härra Woods teenis IMS Mereväe Suurtükkidel, II MS alguses pommitati tema laev Glasgow - Belfasti vahel põhja, meeskond pääses. Teenistus väga pikk, mida on näha ka liistude grupilt. Talle on annetatud ka Briti Impeeriumi medal.
Kahjuks tema autasuliist läks teisele kogujale £600 eest ning uus omanik lindiliistud põlgas ära!!! Tuttav grupi endine omanik aga andis pildil olevad asjad siis minu väikesesse kogusse. Eriti nimeliste asjade vastu ei saanud mul küll midagi olla!
Täna sain omale ERITI haruldasi Lõuna Aafrika - Briti liiste! Eriti kenaks teeb asja see, et osad neist kampaania medalitest on esimesed, mida üldse liistudel kandma hakati ning neid ei liigu üldse.
Mõned näited.... vabandust, aga jätan autasude nimed inglise keelde hetkel.
- The Queen's South Africa Medal 1899-1902
- The 1914 Star/The 1914-1915 Star
- The Cape of Good Hope General Service Medal, 1880-1897 (annetatud ainult 5252 korral)
- The Queen's South Africa Medal 1899-1902
- The King's South Africa Medal 1901-1902
Viimati muutis Noor, 13 Nov, 2009 2:33, muudetud 1 kord kokku.
- The Natal Native Rebellion Medal, 1907 (annetatud üldse 9622 korral)
- The 1914 Star/The 1914-1915 Star
- The British War Medal
- The World War I Victory Medal
Plastikust II MS liist, viimane autasu on Eeskujuliku Teenistuse eest koos lisaga lindil.
Briti II MS autasud plastikust... see on minu jaoks midagi uut!
- The 1939–45 Star
- The Africa Star
- The Africa Service Medal
- The Efficiency Medal with the oak leaf for mentioned in dispatches