Klubi nimi

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Re: Klubi nimi

Postitus Postitas Hertsog »

ütlen välja oma arvamuse:

absoluutselt ei meeldi see kujundus. läheb samasse auku nagu näiteks haigekassa kilpkonn: mittemidagiütlev, asjasse mittepuutuv, ilmetu und igav.

P.S. calico on meil kunstikäpp. äkki joonistad Riho midagi meile. see tankiembleem mis minu "allkirjaks" siin foorumis on ja mille sa mulle sünnipäevaks joonistasid on ju omaette meistriteos...
Viimati muutis Hertsog, 08 Dets, 2011 21:09, muudetud 1 kord kokku.
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
bufab
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bufab »

mis hinnaks tuleb
ja millal seapraadi ja viinale
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Uurisin polode ja tikkimise hindu ja sain tulemuseks.
Mainitud riietuseseme saab kätte 5-8€/tk.
Logo tikkimise programm maksab 30.-€ See on ühekordne tasu aegade lõpuni.
Kui polosid tellime rohkem kui 10 on tikkimise hinnaks 1,5-2.-€/tk

Tikkimise variantideks pakun välja kaks.
Väike logo ilma tekstita vasakul rinnal
Väike logo ilma tekstita vasakul rinnal ja suur logo tekstiga seljal (Sel juhul tuleb kaks tikkimise programmi)

Kellel huvi on, saatke mulle palun privaatsõnum, kui suur peaks teie polo olema ja kumb variant rohkem meeldib. Kui andmed kogunema hakkavad, annan võimalikult kiiresti tagasisidet palju võitlejaid rivisse saabunud on ja kuidas tikkimise programmi hind kujuneb. Kui jõuludeks soovite ühtse vormiriietuse kätte saada siis peab ülikiire olema sest sedasorti töödel on momendil nõudlust.

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

ütlen välja oma arvamuse:

absoluutselt ei meeldi see kujundus. läheb samasse auku nagu näiteks haigekassa kilpkonn: mittemidagiütlev, asjasse mittepuutuv, ilmetu und igav.

P.S. calico on meil kunstikäpp. äkki joonistad Riho midagi meile. see tankiembleem mis minu "allkirjaks" siin foorumis on ja mille sa mulle sünnipäevaks joonistasid on ju omaette meistriteos...

Hertsog vaata, logo ning pilt on oma olemuselt kaks väga erinevat asja - ehk siis logo ei saa olla ilus pilt. Logo peab olema lihtne, meeldejääv, selge, tabav ning neutraalne. Lisaks sellele on hea, kui temasse on kätketud küllaltki lihtsalt seletatav tähendus. Nendele tingimustele ülaltoodud logo enam-vähem vastab.

Btw, haigekassa kilpkonn on ju sellele asutusele väga iseloomulik - aeglane, kohmakas ja kasutu. Minu arvates väga tabav logo.
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

oeh Hrz paneb kohe punastama :oops:
Jorruu on teinud ikka hulk tööd, asi kohe nii valmis et anna kohe trükki.
Muidu ega ma ainult piltide tegemisega ka ei tegele :wink:
http://www.linkinpark.com/photo/lplogo?context=user
algul isegi mõtsin et võiks ju midagi konkurentsiks pakkuda, kuid siis süübisin piltidesse ja tegelikult avastasin et tegemist ju Tallinna mudeliklubi logoga, ehk siis täiesti lokaalse firmaga tegu, ja välisasjadesse palumata ma sel juhul ei sekku, sellise asja vuntsimisega läheb tegelt kena aeg. Lõunaosariigi kõrvalpalati jaoks ju võiks mõtelda mingi aeg, kuid kahjuks on meie vennaskond kuidagi lagunenud... :crying:
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Tallinna mudeliklubi logoga, ehk siis täiesti lokaalse firmaga tegu,
ups, my bad. mõtlesin, et ikka tegemist on mingi üle-eestilise seltskonnaga.
Pilt

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

aga hertsogile lohutuseks üks 10min paintwork
Pilt
ja mustalt
https://picasaweb.google.com/1147449969 ... 5560792706
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Tegu on jah Tallinna palati embleemiga. Selgituseks natuke sõnast "logo". Seda kiputakse vääralt kasutama. Heraldilises tähenduses on "logo" tuletatud Kreeka keelsest sõnast "logos", mis tõlkes tähendab tähe (sõna) märki. Seega on logo eranditult tähest või tähtede kombinatsioonist koostatud kujund. Palati kujunduses on sees aga maa märk mille sisse on kujundatud ka täht. Seega peaks seda kujundit pigem nimetama embleemiks. Mina olen igatahes sellega rahul, JoRRUU on hea töö teinud.
Anton - horridoo!
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Rihole +1

a vast Lõunaosariikidel pole mõtet seda teemat rohkem risustada :D
Pilt

Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Hetkel polode soovijaid 8.
Käisin ja näppisin polosid ja materjali millest need tehtud. Minu ettepanek on tikkimiseks 10.-€ polod osta, näevad oluliselt paremad välja ja kestavad kauem.
Näidiseksemplarid saan jõulude ja uue aasta vahel kätte.

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Ot mina nüüd küll aru ei saa. Polod ja särgid on toredad asjad, aga mehed halooo!
Eesti mudelistide hulka arvestades rääkida eraldi lõuna ja põhja osakond..sry aga see on väga pehmelt öeldes kummaline!

Me peaks liikuma Eesti oma IPMSi poole, mitte aga mingeid kaste siin looma! Meil on kogukonna suurust arvestades selline hulk kõvasi tegijaid, et halb hakkab ja meie näitused võimsad ja Minimaailm sülitab sommide expole tööde valikus pika puuga! Minu hinnangul on meil asjaolusi arveatades väga kõva alge ja asi töötab. Võtaks nüüd mõtted kokku ja saame üle sellest, et 200km on ületamatu kaugus, meil peaks olema ühtne toimiv asi. Meie tegijate töid vaadates võiks IPMS Estonia olla uhke väike kõva tasemega rakuke. Ok.. võibolla see ei saa juhtuma, sest meil pole raha ega aega selle nimetuse orgunniks, aga selle näite tõin olukorra illustreerimiseks.
Särkide orgunnijate algatus ja entusiasm on kiiduväärt, aga imho kiirustame selle asjaga hetkel

ps. see miks lõunapool oma kohtumisi käima ei saa ja calico saab rääkida vennaskonna lagunemiset on küsimus omaette ja kurb kuulda.

Kk
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Andsin küll endale lubaduse et siin teemas sõna ei võta , aga nüüd näh võtan tagasi.

Kallel on õigus, Eesti on parasjagu kompaktne koht et vast ei peaks eraldi klubisi moodustama a'la Tallinn, Lõunaeesti, miks mitte siis ka saaremaa (seal ju ka paar kõva tegijat ;) ) jne. Piisaks vast ühest.
Eesmärk on ju vast ikka mitte klubi(de)ga punnitada, vaid mõnusasti oma harrastusega aega veeta ja teiste samasuguste kalduvusega tüüpidega lävida. Lisaks veel hoolikas nakkuse levitamine.

Levar
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

...a vast Lõunaosariikidel pole mõtet seda teemat rohkem risustada :D
...kahjuks on meie vennaskond kuidagi lagunenud... :crying:
:oops:
Valus, ai kui valus. Sama valus kui ühel mu jalgadest... Olen püüdnud haigust peletada ja palatis end vaikselt ülal pidada lootuses, et "läheb üle" või "hiljem..."... aga no riiulitest pudenevad karbid ja kõik muu... No ja sellist lõppu ma palatile küll ei soovinud...
Kui see kedagi huvitab, siis olen kallega samal meelel...

Aga "vennaskonna" võib ju kokku kutsuda :write:

terv
o
[i]Miski siin ilmas ei saa viibida nii sügavas vaikuses kui surnud inimene.[/i]
Frederic Manning
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Mina nimetaks seda Savisaare südnroomiks - et Tallinn on kogu Eesti. Ei ole nõus. Ei näe põhjust miks erinevate piirkondade palatitel ei võiks olla oma sümboolika. Ühtset üleriigilist organisatsiooni veel ju ei ole. Kui see tekib, siis miks mitte ka sellel sümboolika ja muud vidinad juurde.
Anton - horridoo!
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Ühtset üleriigilist organisatsiooni veel ju ei ole.
olgu, ma teen Kalda tee klubi siis...

P.S. a Minimaailmale ikka võib tulla, või on ka mingi erapidu, kuhu Lõuna-Osariikide neegreid, koeri ja indiaanlasi sisse ei lasta ?
Pilt

Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline