Kremli troll vooglaid
Re: Kremli troll vooglaid
Varrol on meditsiinilised probleemid. Kujutab ette, et on keegi. Kui juba USA presidendile suunised antakse, siis on midagi peaga lahti.
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
Siiani ainukene adekvaatsem reageering EKRE-lt
Mäss laeval- pealik ütles ju pühabasel hingamispäeval oma lambukestele raadiumis, et EKRE seisab ühtse müürina Varro ja tema ideede taga...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Minu arvates võttis Pevkur selle hästi kokku - Varro arvates pole vahet, mis lipp Pika Hermanni tornis lehvib, peaasi, et Varro tunneb, et tema õiguseid ei rikutaks.vanahalb kirjutas:Ma arvan aru saavat küll et mida Varro Vooglaid selle siin elevust põhjustava lõiguga öelda tahtis: et mitte ükski sümbol ei ole seda väärt et õigustada selle kasutamisega põhiõiguste rikkumist.
Videos ta ju ka rääkis, et TEMA ei saa minna restorani. Igal poolt kostab, et kuidas Varro kurdab, et ta ei saa teha midagi ja tema õiguseid rikutakse. Väga enesekeskne lähenemine on kogu SAPTK pundil. Mingist patriootlikkust küll ei leia ma selles inimeses, kes kogu aeg räägib, et mina ja mina.
Siin on oluline artikkel olulisel teemal. Üks sõber arvas, et selle jagamine nõuab erakordset julgust. Mina selle hinnanguga ei nõustu. Just nagu ei nõustu ma hinnanguga, et pea keegi ei julge välja öelda lihtsat tõsiasja, et USA ei astuks kunagi Eesti suguse mikroriigi pärast sõjalisse konflikti Venemaa kui maailma suurima tuumariigiga. Muidugi ei astuks ja usk vastupidisesse on reaalsustaju minetamisest või sellest lahtiütlemisest lähtuv illusioon. Ühtlasi on ilmselge, et kui vaadata Venemaa ja USA suheid, siis agressiivseks pooleks on viimane. Fakt on ju see, et Venemaa ei ole paigutanud oma sõjaväebaase USA piiride lähedele, küll aga on USA paigutanud paljud oma sõjaväebaasid Venemaa külje alla. Ilmselgelt ei ole see kaitsepoliitika. Artiklis kirjutatuga seonduvalt olen täiesti nõus, et tervemõistuslikku ehk reaalsustajul baseeruvat julgeolekupoliitikat ajab meie regioonis vaid Soome. Kui kunagi peaks asjad halvaks minema, siis saab nende olukord olema meie omaga võrreldes mõõtmatult lootusrikkama perspektiiviga. Võtke heaks või pange pahaks, aga ma küll ei näe kõige vähematki põhjust karta selliseid elementaarseid asju avalikult välja öelda.
Ma ikka jàlgin vabariigi vaenlast, ptui, Varro Vooglaidi
facebookis : analoogseid postitusi tuleb mingi regulaarse intervalliga.
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
https://www.facebook.com/groups/koroona ... 375927984/
Samuti võib vaadata milliseid üleskutseid seal miitingutel tehakse,
ning mis osad ajupestud lambad juba mõtlevad.
Mingilt maalt see asi võib päris jamaks minna
Samuti võib vaadata milliseid üleskutseid seal miitingutel tehakse,
ning mis osad ajupestud lambad juba mõtlevad.
Mingilt maalt see asi võib päris jamaks minna
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
-
- Liige
- Kontakt:
"Fakt on ju see, et Venemaa ei ole paigutanud oma sõjaväebaase USA piiride lähedele, küll aga on USA paigutanud paljud oma sõjaväebaasid Venemaa külje alla."
Esiteks mitte USA vaid NATO. Ja teiseks on peale II MS terve NATO piiritagune olnud PAKSULT TÄIS tiblunnide sõjaväebaase. DDR nt ?
Aga noh pole mõtet varrodele midagi selgitada, neil on oma batjushka kusagil paksu rahakotiga ja nad kirevad seda mida vaja.
Masendav.
Esiteks mitte USA vaid NATO. Ja teiseks on peale II MS terve NATO piiritagune olnud PAKSULT TÄIS tiblunnide sõjaväebaase. DDR nt ?
Aga noh pole mõtet varrodele midagi selgitada, neil on oma batjushka kusagil paksu rahakotiga ja nad kirevad seda mida vaja.
Masendav.
Kapten Trumm kirjutas:vanahalb kirjutas:Ma arvan aru saavat küll et mida Varro Vooglaid selle siin elevust põhjustava lõiguga öelda tahtis: et mitte ükski sümbol ei ole seda väärt et õigustada selle kasutamisega põhiõiguste rikkumist. Või noh, tema hinnangul on mingid jõud kaaperdanud Eesti riigilipu.
Sa oled ka vene troll või?
Mis kuradi põhiõigusi sul rikutakse?
Või läheb jälle kadakaeestlase soomekiitmine lahti?
Mis põhiõigusi mul rikutakse? Varro Vooglaiu kohta kirjutasin seda ju.
Funktsionaalse lugemisoskuse arendamine ei teeks paha, Trumm. Kui vajalik võin proovida mõnes teemas (vaktsiinid, tsiviilkaitse, nüüd ka Vooglaid) väljendada end lihtlausetega.
-
- Liige
- Kontakt:
vanahalb kirjutas:Ma arvan aru saavat küll et mida Varro Vooglaid selle siin elevust põhjustava lõiguga öelda tahtis: et mitte ükski sümbol ei ole seda väärt et õigustada selle kasutamisega põhiõiguste rikkumist. Või noh, tema hinnangul on mingid jõud kaaperdanud Eesti riigilipu.
Võimalik. Suurem kära on küll tekkinud sellest et võrdluseks on võetud Vene lipp. Sisuliselt pole erilist vahet et kas vene või rootsi vòi EL või usa. Selliseid nalju on varemgi tehtud et Eestis lāheb elu heaks siis kui Rootsile sõda kuulutada ja kohe alla anda. Ma kaldun arvama et sellisel juhul lehviks Pika Hermanni tornis rootsi lipp.
Vene kaart on muidugi kõvem mast ja ajakirjanik Kelomees üritab järjekordselt mingit tühistamissaagi käima tõmmata.
Olelusvõitlus mis omariiklusele küll mingit ohtu ei kujuta.
Eesti sümboolika on kaaperdanud ja ära lörtsinud vooglaiu lameajulised kummardajad ja üks ennast konservatiivseks tituleeriv eriti tigedate inimeste erakond. Mulle isiklikult on see äärmiselt vastukarva, sest sini-must-valge on ka minu lipp ja mulle kõige väärtuslikum lipp. Ma ei taha, et mingid tigedad lameajud seda rikuvad.
-
- Liige
- Kontakt:
Vooglaiu kuulsat saadet vaadates jäi kõrva kui palju ta soigus sellest, et kiiretel olid vestide peal taskutes “automaatide salved”. Kujutage ette, AUTOMAATIDE SALVED! Ta tegi sealt järelduse, et ju siis olid automaadid ka kaasas ja ju siis oldi valmis vajadusel “oma rahvast” niitma hakkama. Huvitav, kui suure šoki ta saaks kui saaks teada, et kiiretel on vist pea alati “automaadid” kaasas? Ja, et isegi tavapatrullil on sageli tugirelvaks automaat autos. Kusjuures seni oli selleks tugirelvaks MP5, nüüd sama Rahe, mis Kaitseväel.
vanahalb kirjutas:Ma arvan aru saavat küll et mida Varro Vooglaid selle siin elevust põhjustava lõiguga öelda tahtis: et mitte ükski sümbol ei ole seda väärt et õigustada selle kasutamisega põhiõiguste rikkumist. Või noh, tema hinnangul on mingid jõud kaaperdanud Eesti riigilipu.
Võimalik. Suurem kära on küll tekkinud sellest et võrdluseks on võetud Vene lipp. Sisuliselt pole erilist vahet et kas vene või rootsi vòi EL või usa. Selliseid nalju on varemgi tehtud et Eestis lāheb elu heaks siis kui Rootsile sõda kuulutada ja kohe alla anda. Ma kaldun arvama et sellisel juhul lehviks Pika Hermanni tornis rootsi lipp.
Vene kaart on muidugi kõvem mast ja ajakirjanik Kelomees üritab järjekordselt mingit tühistamissaagi käima tõmmata.
Vooglaid ei öelnud seda-ta andis mõista, et kui talle pakutakse soodsaid tingimusi siis on nõus Eesti riigi likvideerima ehk äraostetav hing. Mitte EV-i valitsust vahetama vaid EV-i müüma maha suurimale pakkujale. On ikka suur vahe kas mässata valitsuse vastu aga Eestit kui terviklikust hinnata ja austada. Hoopis teine asi on Eesti riiklus maha müüa.
Tegemist uue aja Kingisepaga, kusjuures välimuski sarnane
-
- Liige
- Kontakt:
hjl85 kirjutas:vanahalb kirjutas:Ma arvan aru saavat küll et mida Varro Vooglaid selle siin elevust põhjustava lõiguga öelda tahtis: et mitte ükski sümbol ei ole seda väärt et õigustada selle kasutamisega põhiõiguste rikkumist. Või noh, tema hinnangul on mingid jõud kaaperdanud Eesti riigilipu.
Vooglaid ei öelnud seda-ta andis mõista, et kui talle pakutakse soodsaid tingimusi siis on nõus Eesti riigi likvideerima ehk äraostetav hing. Mitte EV-i valitsust vahetama vaid EV-i müüma maha suurimale pakkujale. On ikka suur vahe kas mässata valitsuse vastu aga Eestit kui terviklikust hinnata ja austada. Hoopis teine asi on Eesti riiklus maha müüa.
Tegemist uue aja Kingisepaga, kusjuures välimuski sarnane
See kriis,mis algas Covidiga ja kandus ümber sujuvalt julgeolekukriisiks on tegelikkuses väga hea aspektist,et sõklad eraldatakse teradest,kui nii ütelda.
Mulle meenutab Vooglaiu käitumine nii Kingiseppa,kui ka Quislingit.Ja seda hoiatusena ajaloost.Kingisepp ei alustanud ka oma karjääri ju marupunasena vaid ikka sellises keskel asuva sotsialistina aga mida aeg edasi seda rohkem see "mina" ei saanud rahuldust ja kuskil tuli otsida selle jaoks rahuldust.Rahuldus oli kaldumine punapopulismi ja endale mingi maleva loomine,kellega unistati riigipõõret teha,et meil oleks sama õnnis elu nagu bolševistlikul Venemaal.Kauge asi on ikka selline kena ja roosa.Sama oli ka Quislingiga,alustas ta ju oma karjääri ka igati traditsioonilise konservatiivina aga suur 30 aastate majanduskrahh muutis mehe iga aastaga äärmuslikumaks.Kui nüüd varro jungrid otsivad iga nurga taga liberaale ja homosid,siis Quisling nägi igalpool hädade taga juute ja justkui nende poolt põhjustatud majanduskrahhi.
Ja nagu padupunasele Kingisepale ei olnud riik ja lipp viimases faasis enam tähtsad,tema puhul oli ideaal Adolf,Kingisepal aga Lenin.
Lõpetasid mõlemad seal kus tollased seadused seda ette nägid,Kingisepp tagaaetud krantsina püssi ees ja Quisling Århusi tsitadelli vangla võllas.
Mind teeb hoopis murelikuks see,et konservatiivse partei Isamaliit juht mängib jaanalindu ja paneb pea liiva alla,a la pole vaadanud ega kuulnud.Kui nii edasi,siis Seeder jääb selle partei juhiks,kelle poolt ma viimased 30 aastat hääletanuna seda enam tegema ei hakka.
Tulin kroonust 1987 ja sattusin just õppimiseks Tallinna,kui tormid hakkasid muutma Eestit,esimest reaalset Eesti sini-must-valget nägin sama aasta Tammsaare pargi üritustel.Enne seda sain sellest lugeda vaid isa poolt ärapeidetud laulikutest ja vabariigi kolletanud ajakirjadest.1988 aastal,kui varro sündis olin juba aktiivselt osalemas Lauluväljaku üritustel ja kodanikuliikumistes.selline lipusolvamine ajas mind väga turri,sest see on minule otsekoheselt õeldes näkkusülitamine.Ja nime varro hakkan nüüd alati kirjutama väikese tähega nagu ma Putini asemel kasutan Putlerit.
Madal mees,väikese esitähega,meenutab jonnivat last...mina,mina,mina,mina.
Kaasfoorumlane hj85 on tabanud naelapea pihta,ühinen tema arvamusega.
Erinevalt Quislingist või Kingissepast pole Vooglaid minuteada üldse poliitikaga seotud. Mismoodi ta saab Eesti riigi kellelegi maha müüa või täpsemalt - kes temaga kaupa teeks?
Mulle meenutab see retoorika pigem Helen Sildnat kes sogas midagi "rukkilillepuruse rahvusromantika" ärakaotamisest või Vooglaiu antipoodi Nika Kalantari (suvaline nimi kargas pähe, neid ideede eest võitlejaid on tegelikult terve Telliskivi loomelinnakutäis)
Need on MTÜ-tajad ja et nad ise mingit lisaväärtust ei loo on kõikvõimalikest fondidest ja annetustest jagatava raha pärast alati korralik kaklus. Samas aga kui peakski minema arutluseks riigikorra üle siis ei kutsuta parketile Vooglaiu jüngreid, Feministeeriumit, MC Põrguingleid ja muid selliseid huvigruppe kes on kõik häälekad kuid lühikeste kätega.
Mulle meenutab see retoorika pigem Helen Sildnat kes sogas midagi "rukkilillepuruse rahvusromantika" ärakaotamisest või Vooglaiu antipoodi Nika Kalantari (suvaline nimi kargas pähe, neid ideede eest võitlejaid on tegelikult terve Telliskivi loomelinnakutäis)
Need on MTÜ-tajad ja et nad ise mingit lisaväärtust ei loo on kõikvõimalikest fondidest ja annetustest jagatava raha pärast alati korralik kaklus. Samas aga kui peakski minema arutluseks riigikorra üle siis ei kutsuta parketile Vooglaiu jüngreid, Feministeeriumit, MC Põrguingleid ja muid selliseid huvigruppe kes on kõik häälekad kuid lühikeste kätega.
-
- Liige
- Kontakt:
Nii madalate teadmistega poleks mõtet sõna võtta äkki ?
"ei ole seotud poliitikaga" - kui loll peab olema et seda uskuda ?
"ei ole seotud poliitikaga" - kui loll peab olema et seda uskuda ?
-
- Liige
- Kontakt:
Teemaks olevat indiviidi on nähtud lennujaamas kandmas maski ja näitamas QR-koodiga immuniseerimise tõendit, et lennule saada, lendas Varssavisse. Samas sõnavõttudest tundub, et kõige selle vastane, võta nüüd kinni.
Viimati muutis muruniiduk, 19 Veebr, 2022 12:29, muudetud 1 kord kokku.
Nimelt on Vooglaiul fännklubi, kes iga tema sõna tingimusteta jumaldab. Mingi grupi arvamusliidri suust ei tohiks sellised asjad tulla. Isegi, kui väljaöeldu mõte oli rõhutada meie praeguse valitsuse vastu tegutsemise vahendite piiratust, ei pruukinud see sõnum kõigini sellisena jõuda. Lihtsama mõttelaadiga inimesed neelasid alla sõnumi, et meie omariiklusel pole mingit tähtsust, kui me ei suuda teatud seadusi ära hoida. Seadused on muudetavad, aga katsu sa ära kingitud isamaad tagasi saada
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Madis Reivik ja 1 külaline