Viidatud kirjatüki päises presenteeritakse teda nimelt eeskätt ajakirjanikuna.Ega ta ei peagi ennast ajakirjanikuks, aga kirjutada võib ikka kui avaldatakse.
Donald Trump JÄLLE president
Re: Donald Trump JÄLLE president
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Sa võid iseennast samamoodi ajakirjanikuna presenteerida. Eelmine või üleeelminsel "samost ja aaspõllu" saatest jäi kõlama väide, et iga mats võib ennast ajakirjanikuks mõtelda.
Pane siis vähemalt mõnigi postitus kus ma MAGA-t või Trumpi KIITNUD olen?PaganHorde kirjutas: ↑26 Sept, 2025 13:50Peeglisse oled vaadanud? Ma ei viitsi minna otsima su kõikvõimalikke MAGA-t kiitvaid postitusi kus erapooletusest pole jälgegi.
Kindlasti on aga Trumpil olnud mõned õiged seisukohad, samuti uksjagu jama.
Inimene kes kõiki ja kõike maailmas ainult mustvalgelt hea- halb võtab, on tõenäoliselt kas varateismeline või kui on vanemas eas siis peast soe.
-
- Liige
- Kontakt:
Hea ja kuulatav jutt.Soovitan.Lühidalt.Ameerika on teelahkmel.
https://www.youtube.com/watch?v=hwYl88osbY0
USA endine kõrge kindral Ben Hodges ütles otse viimases The Times videos,Trump is not an ally of Ukraine,he is arm dealer.Hästi ja tabavalt õeldud.Jumal hoiaks selle eest,et ekskindral on sunnitud sama tunnistama Euroopa liitlaste suhtes.Aga asi sinnapoole liigub ja väga suurte sammudega.
Ma ei tea,kui avalikult seda Eesti poliitikud tunnistavad aga näiteks suund Norras on küll sinna kanti.Stoltenbergi lihane vend,kes on meie mõistes riigikontroll,tunnistas hiljuti,et riik peab kardinaalselt ümber mõtlema oma suhtumise riigikaitsesse ning siduma ennast rohkem Euroopa riikidega ning olema valmis pikemaajalisemaks iseseisvaks vastupanuks.Mees on ise ka riigi kaitsekomisjoni juht ja temale on pandud kohustus kordineerida uut riikliku uut kaitseplaani.Teelahe on jõudnud ka majandus ja rahanduspoliitikasse,siiani põõritas riiklik õlifond palju raha USA bõrssidel aga tänu kaitsetollidele on Norra riigi suhtumine muutumas.See aga nõuab uut rahanduspoliitikat ja uuendusi pikas perspektiivis maksunduses,parteiüleselt on loodamas maksupoliitika arutamiseks kõikide parteide poolt esindatud komisjon,keda hakkab juhtima lahkuva valitsuse rahandusminister Stoltenberg.Majandusmehed tunnistavad,et õli ja gaasikuld hakkab 30-40 aasta pärast otsa saama ning suunata tuleks investeeringud ja fondide rahad investeeringuteks AI sektorisse,kõrgtehnoloogiasse ja kaitsevaldkonda.see aga nõuab korralikke maksumuudatusi.Seegi näitab tekkinud pragu USA ja Norra pikaldase koostöö vahele.
https://www.youtube.com/watch?v=hwYl88osbY0
USA endine kõrge kindral Ben Hodges ütles otse viimases The Times videos,Trump is not an ally of Ukraine,he is arm dealer.Hästi ja tabavalt õeldud.Jumal hoiaks selle eest,et ekskindral on sunnitud sama tunnistama Euroopa liitlaste suhtes.Aga asi sinnapoole liigub ja väga suurte sammudega.
Ma ei tea,kui avalikult seda Eesti poliitikud tunnistavad aga näiteks suund Norras on küll sinna kanti.Stoltenbergi lihane vend,kes on meie mõistes riigikontroll,tunnistas hiljuti,et riik peab kardinaalselt ümber mõtlema oma suhtumise riigikaitsesse ning siduma ennast rohkem Euroopa riikidega ning olema valmis pikemaajalisemaks iseseisvaks vastupanuks.Mees on ise ka riigi kaitsekomisjoni juht ja temale on pandud kohustus kordineerida uut riikliku uut kaitseplaani.Teelahe on jõudnud ka majandus ja rahanduspoliitikasse,siiani põõritas riiklik õlifond palju raha USA bõrssidel aga tänu kaitsetollidele on Norra riigi suhtumine muutumas.See aga nõuab uut rahanduspoliitikat ja uuendusi pikas perspektiivis maksunduses,parteiüleselt on loodamas maksupoliitika arutamiseks kõikide parteide poolt esindatud komisjon,keda hakkab juhtima lahkuva valitsuse rahandusminister Stoltenberg.Majandusmehed tunnistavad,et õli ja gaasikuld hakkab 30-40 aasta pärast otsa saama ning suunata tuleks investeeringud ja fondide rahad investeeringuteks AI sektorisse,kõrgtehnoloogiasse ja kaitsevaldkonda.see aga nõuab korralikke maksumuudatusi.Seegi näitab tekkinud pragu USA ja Norra pikaldase koostöö vahele.
Viimati muutis kaugeltuuriv, 26 Sept, 2025 18:24, muudetud 1 kord kokku.
-
- Liige
- Kontakt:
Comey jäi vahele vande all valetamisega kui ta vastas senaator Ted Cruzi küsimusele FBI poolt ajakirjandusele lekitatud materjalide osas. Seal vastas Comey "ei" ja hiljem tehti kindlaks, et ta valetas. Siit saab kuulata tema senatis antud ütluseid: https://www.youtube.com/watch?v=p6xXG7CG4X4
Sellisel tasemel vande all valetamist käsitletakse väga tõsiselt ja kui Kriku väidab, et tegu on kättemaksukontoriga - siis mul tekib küsimus, et kelle poolt? Antud hetkel tegeleb sellega Virginia vandemeeste kogu ja kohtunikuk, kes asja menetleb, on Bideni määratud. Spekuleeritud Kriku kättemaksukontori teemal, siis tasub välja tuua, et Comey lugu on sabaga, sest see on seotud Trumpile Kremli sidemete inkrimineerimisega demokraatide poolelt, kus süüdistused ja tõendid osutusid fabritseerituks. Seega tõesti kättemaksukontor, kus Comey on valetamise pärast iseenda võttest selili.
OT: Ausalt öeldes Krikult on raske oodata tasakaalukust antud teemades, kunagi tõin trollimise teema all selgelt välja, et sisuline trollimine käib hoopis teiselt poolt - ja sain hoopis hoiatuse ja postitusi kustutati.
Sellisel tasemel vande all valetamist käsitletakse väga tõsiselt ja kui Kriku väidab, et tegu on kättemaksukontoriga - siis mul tekib küsimus, et kelle poolt? Antud hetkel tegeleb sellega Virginia vandemeeste kogu ja kohtunikuk, kes asja menetleb, on Bideni määratud. Spekuleeritud Kriku kättemaksukontori teemal, siis tasub välja tuua, et Comey lugu on sabaga, sest see on seotud Trumpile Kremli sidemete inkrimineerimisega demokraatide poolelt, kus süüdistused ja tõendid osutusid fabritseerituks. Seega tõesti kättemaksukontor, kus Comey on valetamise pärast iseenda võttest selili.
OT: Ausalt öeldes Krikult on raske oodata tasakaalukust antud teemades, kunagi tõin trollimise teema all selgelt välja, et sisuline trollimine käib hoopis teiselt poolt - ja sain hoopis hoiatuse ja postitusi kustutati.
Kuidas see kindlaks tehti? Nii palju kui mina tean, on sõna sõna vastu, näiteks:Epaminondas kirjutas: ↑26 Sept, 2025 17:41 Comey jäi vahele vande all valetamisega kui ta vastas senaator Ted Cruzi küsimusele FBI poolt ajakirjandusele lekitatud materjalide osas. Seal vastas Comey "ei" ja hiljem tehti kindlaks, et ta valetas.
https://www.nbcnews.com/politics/justic ... rcna233581The charges stem from testimony Comey gave on Sept. 30, 2020, during a Senate Judiciary Committee hearing. Asked by Sen. Ted Cruz, R-Texas, about testimony he gave in 2017 asserting that he did not authorize leaking information regarding the FBI’s investigations into then-President Donald Trump or former Secretary of State Hillary Clinton, Comey said, “I stand by the testimony.”
Comey’s deputy, Andrew McCabe, has said that Comey authorized him to leak information to the press, according to a 2018 Justice Department inspector general’s report. But the report also found that McCabe made multiple false or misleading statements.
Hoiatus modereerimise avaliku arutamise eest.Epaminondas kirjutas: ↑26 Sept, 2025 17:41Ausalt öeldes Krikult on raske oodata tasakaalukust antud teemades, kunagi tõin trollimise teema all selgelt välja, et sisuline trollimine käib hoopis teiselt poolt - ja sain hoopis hoiatuse ja postitusi kustutati.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
-
- Liige
- Kontakt:
https://nypost.com/2025/09/25/us-news/f ... -congress/ Siin on suht selgelt ära toodud kuidas tuli välja, et lekitamine toimus Comey teadmisel ja seal samas videos mida ma jagasin, ta eitab seda vande all. Tegu oli erakordselt politiseeritud käitumisega, milles Comey tegeles selgelt demokraatide huvides "kättemaksukontorina". Arvestades, et antud juhul kohtunik Michael Nachmanoff on demokraatliku partei poolt määratud föderaalkohtunik, siis peab väga palju fantaasiat olema, et siin näha "MAGA" vandenõud vms.
Ma avaldasin oma kriitilist arvamust Kriku objektiivsuse osas, millele ma jään siiani kindlaks ja teie frivoolne käitumine ja ka teema trollimine seda ka tõestab. Kas või sedavõrd "sisuline" vastus kasutaja ekacariya kriitikale:
Ma avaldasin oma kriitilist arvamust Kriku objektiivsuse osas, millele ma jään siiani kindlaks ja teie frivoolne käitumine ja ka teema trollimine seda ka tõestab. Kas või sedavõrd "sisuline" vastus kasutaja ekacariya kriitikale:
Sellises postituses puudub igasugune sisu, vaid lihtsalt tahe "ära panna". Ausalt öeldes oma eelnevas postituses ei olnud muud osutust kui teie subjektiivsele lähenemisele ja õrnahingelisusele teistsuguste seisukohtade osas. Tänan, et tõestasite hoiatusega mu mõtet!Kriku kirjutas: ↑26 Sept, 2025 13:19Jah, sinu usk seda tõepoolest illustreerib.ekacariya kirjutas: ↑26 Sept, 2025 13:10Usun et kui tulevikus demokraadid riigi üle jälle kontrolli saavad ja soovivad sarnaselt(üsna tõenäoline, arvestades sealsete maailmavaadete omavahelist võitlust) innukalt praguse Trumpi seltskonna tegelasi kohtuette viia,siis ei algaks kirjutatud tekst sõnadega "kättemaks", vaid pigem näiteks "õiglus on jälle võimule pääsenud" vms.
Vähemalt mingi sisemine kontroll enda erapooletuse üle võiks meil muidugi kõigil olla...siinse foorumi liikmetel kipub see tasapisi kaduma
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Georges ja 2 külalist