#ГУРинформирует
❗ российские кафиры пытаются скрыть участие в боевых действиях
▪ Военные армии страны-агрессора начинают осознавать военное поражение РФ. Понимая неотвратимость наказания за военные преступления против народа Украины, кафиры требуют в командовании засекретить их участие во вторжении.
▪ Особый масштаб такие обращения приобрели в частях воздушно-космических сил россии. Спрятаться от мести за массовые убийства мирных жителей и уничтоженную инфраструктуру Украины пытаются не только непосредственные исполнители преступлений, но уже бывшие военные, принимавшие участие в подготовке к вторжению в наше государство.
▪ Военной разведкой Украины, в частности, установлены лица военных преступников – военнослужащих 277 бомбардировочного авиационного полка 303 смешанной авиационной дивизии 11 армии ВВС
и ПВО
(военная часть 77983), дислоцирующаяся на аэродром "Хурба" Хабаровского края. Большинство из них привлекалось к нанесению ракетно-бомбовых ударов по территории Украины с аэродромов на территории Беларуси "Лида" и "Барановичи", а также аэродромов в России "Борисоглебск" и "Мариновка".
▪ Ответственности за массовые убийства мирных граждан и соучастие в подготовке таких преступлений кафиры пытаются избежать требуя в командовании предоставить им фальшивые документы о пребывании на лечении или в отпусках. Некоторые летчики требуют документы, что на момент начала российско-украинской войны уже не проходили службу в части.
▪ Публикуем список командного и летного состава 277 бомбардировочного авиационного полка и напоминаем, что за преступления против мирного населения Украины все военные преступники будут привлечены к ответственности.
#GURinformeerib
❗ Vene uskmatud üritavad varjata oma osalemist sõjategevuses
▪ Agressorriigi sõjaväelased hakkavad mõistma Vene Föderatsiooni sõjalist lüüasaamist. Mõistes Ukraina rahva vastu suunatud sõjakuritegude eest karistamise vältimatust, nõuavad uskmatud nende invasioonis osalemise salastamist.
▪ Sellised üleskutsed on Venemaa kosmosejõudude osades omandanud erilise ulatuse. Varjata kättemaksu eest tsiviilisikute tapatalgute ja Ukraina hävitatud infrastruktuuri eest, ei püüa mitte ainult kuritegude otsesed toimepanijad, vaid ka endised sõjaväelased, kes osalesid meie riiki sissetungi ettevalmistamises.
▪ Eelkõige tuvastas Ukraina sõjaväeluure sõjakurjategijate näod – 11. õhuväearmee 303. segalennundusdiviisi 277. pommituslennurügemendi sõjaväelased.
ja õhutõrje (sõjaväeüksus 77983), mis asub Habarovski territooriumi Khurba lennuväljal. Enamik neist oli seotud rakettide ja pommirünnakute toimepanemisega Ukraina territooriumile Valgevene Lida ja Baranovitši lennuväljadelt, samuti Venemaa lennuväljadelt "Borisoglebsk" ja "Marinovka".
▪ Uskmatud püüavad vältida vastutust tsiviilisikute tapatalgute eest ja osalemist selliste kuritegude ettevalmistamisel, nõudes komando käest valedokumentide esitamist ravil või puhkusel viibimise kohta. Mõned piloodid nõuavad dokumente, et Vene-Ukraina sõja alguse ajal nad enam väeosas ei teeninud.
▪ Avaldame 277. pommilennurügemendi komandöride ja lennupersonali nimekirja ning tuletame meelde, et kõik sõjakurjategijad võetakse vastutusele Ukraina tsiviilelanikkonna vastu suunatud kuritegude eest.
https://gur.gov.ua/content/rosiiski-oku ... iiakh.html