Donald Trump JÄLLE president

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
davidsoniharald
Liige
Kontakt:

Re: Donald Trump JÄLLE president

Postitus Postitas davidsoniharald »

Lõpetuseks sellest üritusest, kus 800 kõrget sõjaväelast aeti kokku, et neile veidi sõnu peale lugeda: paljud vihkavad või kardavad avalikke esinemisi aga osadel tekitab suure publiku ees esinemine hoopis eufooriat. Oled nagu rokk-staar, kõik kuulavad suu ammuli ja usuvad ka! Sellistel hetkedel tekib messiase tunne. Trump ja co teevad seda igal võimalusel. Sellest ka sellised avalikud noomimised ja kõned suurtele auditooriumitele. Puhas nauding ja nartsissism.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PaganHorde »

Trips kirjutas: 02 Okt, 2025 13:25
AndresTy kirjutas: 02 Okt, 2025 12:49 Seda kõike me oleme juba näinud. Elas kord üks seitli ja kitsa vurruga kapral, kes kindraleid kamandas....
See oli üks kunstnikuhing, keda kunstikooli ei võtud ... :D

Muuseas alles hiljuti rääkis err-i korrespondent, et kui Hegseth tuli Saksamaale usa baasi, siis korjati seal kirbinal krabinal kõik DEI ja trangenderite plakatid kokku ja peideti ära uut aega ootama.

Aga üldselt tundub, et suurem osa on nagu pimedad, kes elevanti kirjeldavad. Ma tean, et noorematele ATH meeste jaoks on Hegsethi jutt jube pikk aga katsuge vastu pidada ja kuulake ära või olge parem vait
Sa vist pole teadlik et näiteks Richard Bransonil on ka ATH. Tundub et räägid asjadest millest sa mitte midagi ei tea.
trangenderite
Sellega ma olen nõus, mingi selline jura armeesse ei sobi.

Mis puudutab ülekaalulisi kindraleid.. Kindrali asi ei olegi käsitisivõitlust pidada. Seda muidugi kukenäost nooremohvitser ei tea. Meil on ju ka üks ülekaaluline aga väga hinnatud korvpalli treener.. Keegi ei kägise tema kallal et miks ta kaasa ei hüple.
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PaganHorde »

ekacariya kirjutas: 03 Okt, 2025 22:00 Enesekontroll kipub vist nüüd küll päris käest minema...
USA rahandusministeerium plaanib uut 1 dollarist münti Trumpi pildiga.
Münt valmistatakse iseseisvusdeklaratsiooni allkirjastamise 250. aastapäeva auks. (Natuke raske aru saada nende kahe asja seosest)
https://www.nbcnews.com/business/econom ... rcna235467
Eriti hea on teine kavandi pilt, suur Trumpi pea pandud kokku tekstiga "In God We Trust"

https://www.axios.com/2025/10/03/trump- ... hatgpt.com

https://people.com/donald-trump-is-putt ... hatgpt.com

Olla vastu nende endi seaduseid.
Erureamees
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Erureamees »

Ma olen nõus, et Trumpi best before on ammu möödas ja keegi peaks ütlema: you are fired! Aga see et Trump lollusi patrab ei tee demokraate kuidagi targemaks. See oli nende hool ja vaev tassida püüne peale teemad, mis suurt osa inimestest kuidagi ei puuduta ja muuta ülikoolid mingiteks marksistide rahvusparkideks. Samuti muutsid nad ajaloo ümberkirjutamise ja tühistamiskultuuri mainstreamiks.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

No see ongi ju nii, et Trump on küll ôudne debiil ja ports kohutavat ônnetust, aga see teine variant on kordades hullem. Olukord, kus on ainult kaks halba valikut.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
isonts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas isonts »

Mind häirib see, et kui Biden Ja Harris olid puldis siis Trumpi & Co jauras kogu see aeg. Nüüd kus Trump on puldis pole vastaspoolel kedagi esile kerkinud. Tundub, et sama gäng võtab ka järgmise valimistsüklil samuti juhtimise enda kätte..
Poti soldat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Poti soldat »

Sho kirjutas: 05 Okt, 2025 10:01 No see ongi ju nii, et Trump on küll ôudne debiil ja ports kohutavat ônnetust, aga see teine variant on kordades hullem. Olukord, kus on ainult kaks halba valikut.
Ma küll ei näe kuidas see teine variant kordades hullem on, vähemalt eestlase vaatest. Põhiküsimus on kas USA on ettearvatav ja usaldusväärne liitlane, või mingi ennustamatu kaos kus vahepeal seatakse NATOt kahtluse alla, vahepeal soovitakse Gröönimaad annekteerida, pluss muidugi tõmblemised tariifidega. Sotsiaalmeedias domineerivad kuumav teemad sellest palju nad seal USAs vikerkaarelippe või piibleid lehvitavad on päriselus ikka suht kolmandajärguline küsimus.
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Kuperjanov kirjutas: 02 Okt, 2025 11:18 Lihtne ju: distsipliin, reeglitest, määrustikest kinni pidamine, hea füüsiline vorm jne. Kui see ei sobi, siis inimene on vales kohas. Poliitilised eelistused ei mängi siin rolli. Hegseth pitsitab õigest kohast. Muud ei tahtnudki öelda, aitäh.
Ühes teatud kirjandusteoses seisab ka üleval, et kui sõduritel distsipliini poleks, siis roniks kõik sõdurid puu otsa. Ja kujutage enestele ette näiteks Karli puiesteed, kus iga puu otsas kükitab üks distsiplineerimata sõdur! Ja üldse algab sõjaväe võitlusvõime peldikutest. Kui ikka sõdur hommikul peldikus korralikult ei käi, siis on see riik ja selle armee määratud hukule.
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Runkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Runkel »

isonts kirjutas: 05 Okt, 2025 10:11 Mind häirib see, et kui Biden Ja Harris olid puldis siis Trumpi & Co jauras kogu see aeg. Nüüd kus Trump on puldis pole vastaspoolel kedagi esile kerkinud. Tundub, et sama gäng võtab ka järgmise valimistsüklil samuti juhtimise enda kätte..
Harris sai esidemokraadiks, kes napilt aga kindlalt Trumpile kaotas, kiirkorras upitades. Nüüd tuleb demokraatidel aga täiemahuline sisekampaania ja -valimised. See võib tuua ka varjust tegelasi esile. Gavin Newsom on üks, pigem tsentrist, kes on praegu rohkem pildil, kuid nõustun, Trump ja Maga rahvas hullab, kuid demokraadid on suhteliselt abitud. Ma ei tea küll, millal Trumpil parim realiseerimisaeg oli, kuid Harrisega on mu arust lugu selline, et nii lolliks, kui Trump Putleri ees on ennast teinud, poleks Harris suutnud end teha. Kuid, kui küsida, mis Harrise poliitka Putini ja teiste türannide suhtes oleks olnud, jääksin konkreetse vastuse võlgu, ega teagi. Üldisest lääne koostööst jäänuks väheseks nii välis- ja julgeolekupoliitikas.
Mage lugu tulevikku vaadates on see, et terava polariseerumise keskkonnas ja kahe partei süsteemis võib kujundlikult juhtudagi nii, et rahvast kõnetab probleemi püstitus, kus ühed on habemes sõjameeste vastu, teised jällegi habemes seelikukandjate poolt.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Poti soldat kirjutas: 05 Okt, 2025 10:23
Sho kirjutas: 05 Okt, 2025 10:01 No see ongi ju nii, et Trump on küll ôudne debiil ja ports kohutavat ônnetust, aga see teine variant on kordades hullem. Olukord, kus on ainult kaks halba valikut.
Ma küll ei näe kuidas see teine variant kordades hullem on, vähemalt eestlase vaatest. Põhiküsimus on kas USA on ettearvatav ja usaldusväärne liitlane..
Väga ôige - kellegi välise kasusaaja vaatest. Samamoodi on serblaste ja eurotrumpistide vaatest moskoovia putinistid ettearvatavad ja usaldusväärsed liitlased.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Sho kirjutas: 05 Okt, 2025 11:37
Poti soldat kirjutas: 05 Okt, 2025 10:23
Ma küll ei näe kuidas see teine variant kordades hullem on, vähemalt eestlase vaatest. Põhiküsimus on kas USA on ettearvatav ja usaldusväärne liitlane..
Väga ôige - kellegi välise kasusaaja vaatest.
Mulle isiklikult näiteks ongi Eesti vaade kõige tähtsam. USA usaldusväärsus sõjalise liitlasena on suurusjärkudes olulisem kui ükskõik mis ideoloogiline jama, mida nad seal kohapeal ajavad või korraldavad.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Sergei Žirnov avaldab arvamust...
...Puhas Trump, sest ta ei viitsi niiöelda numbrite järjepidevusega vaeva näha. Ta võib kuskil üht-teist öelda, näiteks mainis jälle seda numbrit 350 miljardit, mille Biden Ukraina peale kulutas. Kust ta selle sai, miks ta selle sai, miks ta seda kordab, me ei tea. Aga mis kõige tähtsam, ta rääkis jälle Putinist halvustavalt. "Pabertiiger" ja nii edasi, "ei suuda midagi võita, peab seal lolli sõda" ja nii edasi. Selles mõttes, muide, Trump ei mõista Putinit põhimõtteliselt. See tähendab, et ta ei mõista ka meid, sest ta ei nimetanud seda sõda kordagi agressiooniks. Ta ei nimetanud Ukrainat kordagi agressiooni ohvriks, kellel on seaduslik õigus ennast kaitsta. See tähendab, et mõned asjad ei ole tema peas loogilised. Seega ütleb ta kellegi kohta midagi õiget ja kui siis selle väite loogika kehtib otse Ukraina kohta, siis ta ei suuda seda oma peas ühildada, sest see on liiga keeruline kahe tema seal oleva ajukääru ja tema enda loogika jaoks.

Aga sellegipoolest ütles ta Putini kohta igasuguseid halbu asju, aga teisalt, pidage meeles, ta andis jälle Putinile mõtlemisaega kuu aega. Jällegi, mingi kuu mõtlemisaega. Mitte isegi enam kaks nädalat, vaid terve kuu. Miks kuu? Kellel on vaja seda kuud? Miks just kuud? Aga sellegipoolest, näete, ta ei löönud Putinist lahku; ta ei öelnud: "Aitab küll, mul on temast kõrini. Ma tutvustan teile plaani B." Me ootame, ootame seda avaldust. Mäletate tema kuulsat "plaani B", kui ta ütles, et kui Putin teda takistab ja rahupüüdlusi saboteerib, siis mul on "plaan B". "Siis ma uputan Ukraina relvadega üle". Siin me nüüd siis ootame, et ta Ukraina relvadega üle ujutaks...
https://www.youtube.com/watch?v=rrrgHFrVYjg
- ...Ja Vance ütles, et me arutame praegu ka Tomahawke, et see küsimus pole päevakorrast eemaldatud. Mis on Washingtoni seisukohas muutunud ja mida tähendab see vali avaldus turvatsoonide puudumise kohta?

- Teate, ma arvan, et praegu avaldatakse Putinile endiselt survet. Me ei arvanud nii.... asi pole selles, et Trump ja Trumpi administratsioon oleksid järsku oma seisukohta Ukraina suhtes muutnud. Lõppude lõpuks on Trumpi arvates Ukraina ja Zelenskõi kahjuks endiselt seotud Bideniga ja niiöelda negatiivsete seostega neile. See on kõik. Aga neil on Putinist kõrini. Neil on Putinist kõrini, kellel pole ilmselgelt mingit kavatsust midagi peatada, kes kavatseb minna lõpuni. Ja meie teiega teadsime seda juba ammu... jah, me olime lihtsalt üllatunud, et nii tõsised inimesed ei saa aru kõige lihtsamatest asjadest, see tähendab, et nad lihtsalt ei kuula, mida Putin ütleb. Sest Trump ütles näiteks, et tema arvates vajab Putin raha. Ta arvas, et Putin vajab mingisuguseid sääste, et ta vajab majandust, et ta vajab venelasi, et ta vajab Vene Föderatsiooni õitsengut. Ta eksis sügavalt ja minu arvates polnud ta ikka veel kogu asjast täielikult aru saanud. Ja nii uskus ta, et kui ta pakuks Putinile mingit äritehingut, siis Putin hüppaks rõõmust ja jookseks, keel longus, rõõmsalt Trumpiga sellele lepingule alla kirjutama. Trump ei kuulanud Putinit ja kui ta lõpuks pettus, siis oli see tema enda, niiöelda, rumaluse tõttu, sest Putin ütles alati, et peab ideoloogilist sõda kogu lääne vastu. Seega ei suutnud ta seda operatsiooni Putinile maha müüa. Ja isegi sõda – nüüd nimetatakse seda sõjaks – nad juba ütlevad, et see on praktiliselt maailma kõige olulisem isamaaline sõda. Putin rääkis, kui siin alles oli Ukraina maade hõivamise ja Venemaa Föderatsiooni põhiseaduse annekteerimise aastapäev. Ta ajas ennast puhevile öeldes, et vaenlane ei pääse läbi, et me hõivame sisuliselt oma õiguspäraseid maid. Aga Trump ei saa aru, et Putini jaoks on see ristisõda. Asi pole rahas. Putinil oli 1990. aastatel Leningradis raha tähtis...

...Putinit pole raha juba ammu huvitanud. Aga Trump ei saa sellest aru. Seega püüdis Trump Putiniga ühendust saada, samal ajal kui Putin, rangelt võttes, venitas kummi lihtsalt selleks, et Trumpi sanktsioone vältida. Tema jaoks polnud oluline see, et Trump teeks tema heaks midagi head, midagi, mida Putin ei vaja, nagu oleme viimase üheksa kuu jooksul õppinud. Ta vajas, et Trump jätaks selle probleemi kõrvale, lõpetaks Ukraina sõja pärast muretsemise, lihtsalt ei sekkuks. See tähendab, jämedalt öeldes, et ta peseks käed puhtaks ja ütleks: "Noh, kui see ei õnnestunud, siis see ei õnnestunud. See pole minu süü. Ma tegin kõik, mis suutsin. Nüüd las nad niiöelda võitlevad nagu nad võitlevad." Ja mis kõige tähtsam, et ta, jumal hoidku, ei asuks Ukraina poolele. Seda Putin Trumpilt vajaski.

Ja sellest, muide, kui sellest aru saada, saab selgeks, miks Trumpi administratsioon Lukašenkoga flirdib. Sest nad üritavad selgelt Putinile näidata: "Vaata, kui sa käitud hästi, kui sa meie heaks samme teed, siis tee vähemalt sümboolseidki samme." Lukašenko pole üldiselt diktaatoriks olemisest loobunud. Ta pole lõpetanud; ta pole vabastanud kõiki vanglas olevaid poliitvange. Ta vabastab neid partiidena. Ta vahetab neid ja kaupleb nendega. Aga ta on süsteemist aru saanud. Seega, kui sa vabastad 100 vangi, siis me tühistame Belavia vastased sanktsioonid. Kui sa vabastad veel 100 vangi, siis me anname sulle midagi. Kui sa vabastad kellegi veel, siis me anname sulle midagi. Seega on see puhtalt kommertslik lähenemine, läbirääkimistel põhinev lähenemine. Putin seda ei taha. Putin saab sellest suurepäraselt aru. See on Trump, kes ei saa aru, et Putin ei vaja läbirääkimisi koos mingi kauplemisega...

...See on sama probleem, mida Trump Hamasi puhul ei mõista, sest nii Putin kui ka Hamas on ideoloogilised vaenlased. Ja Iraan on ideoloogiline vaenlane. Nad ei taha ega saa teeselda taganemist, aga nad ei loobu oma eesmärkidest, sest neil on ideoloogia....
https://www.youtube.com/watch?v=TuMbzzb3KWI
Noh, põhimõtteliselt saime aru, mis toimus. Näete, kui Trump suvel Putiniga kokkuleppele jõudis, siis Putin palus Trumpilt Alaskal, kaks kuud "Ukrainaga lõpetamiseks". Olen veendunud, et nad jõudsid kokkuleppele; neil oli vestlus, kus Putin ütles: "Mul on vaja kahte kuud, et Ukrainaga lõpetada."

Ja Trump, kui ta teatas oma 50-päevasest ultimaatumist, andis sisuliselt Putinile loa alustada seda kahekuulist pealetungi. Ja pärast seda, kui Putin seda demonstreeris, siis üldiselt pealetung... noh, ma ei ütleks, et see ebaõnnestus, aga see ei realiseerunud sellisel viisil, nagu Putin selle Trumpile müüs. See tähendab, et nad liikusid edasi paarsada ruutkilomeetrit, aga see kõik on tähtsusetu võrreldes sellega, kui palju nad selle käigus kaotasid, ja kvalitatiivset muutust ei toimunud. See on üks asi. Teisest küljest näitas Putin samal ajal avalikult oma põlgust Trumpi vastu, isegi trollides teda avalikult. Ja kõik lõppes sellega, et Putin läks Hiinasse, kus nad kõik lihtsalt pilkasid Ameerika Ühendriike ja nii edasi. Trumpil sai sellest kõrini. Tal sai lõpuks kõrini. Ja mitte ainult Trumpil, vaid ka Trumpi lähikondlastel. Ameeriklastel sai sellest kõrini, sest sotsioloogia näitab, et ameeriklastele Putin ei meeldi, aga nad toetavad Ukrainat. Senaatoritel sai sellest kõrini, Kongressi liikmetel sai sellest kõrini, inimestel, kes poliitikas sõltuvad Ameerika avalikust arvamusest, kellel on aasta pärast valimised ja kes kardavad, et Trumpi flirt Putiniga toob kaasa kohtade kaotamise Kongressis ja Esindajatekojas, sai sellest kõrini. Ja selle tulemusena ütles Trump: "Ma olen Putinis pettunud." Et ta on põhimõtteliselt vihmaussike ja pabertiiger, ta ei tea kuidas edasi võidelda, ja ta ei jõua kuhugi. See on kõik. Lisaks üritasid nad mind siin hirmutada, mingite hirmujuttudega, ütles Trump. Ta ei maininud otseselt Medvedevit, aga oli üsna selge, et ta rääkis Medvedevist, et mingi hull purjus tüüp tuleb välja ja hirmutab Ameerika Ühendriike, see tähendab tuumarelvadega. Ma olen selles osas karm mees. Ma lähetan kohe kaks allveelaeva, strateegilised, kõige võimsamad, kõige moodsamad jne, et näidata neile, et ma ei karda ja mingit hirmu ei tunne. See on kõik.

Ja põhimõtteliselt kogu see värk kuhjus ja kuhjus ning viis selleni, et Trump tegi praktiliselt 180-kraadise pöörde. Ja ongi kõik. Probleem on selles, et Trumpi enda peas... tema jaoks pole Putini sõda Ukrainas muutunud selliseks, nagu see peaks olema. See tähendab, et ta pole Putinit veel kordagi agressoriks nimetanud. Kuigi sõna "agressioon" on muide juba korra mainitud, aga ta pole seda õiges tähenduses kasutanud. See tähendab, et ta ei öelnud, et see on Putini sõda, agressiivne sõda Ukraina vastu, kellel on õigus ennast kaitsta. Seda pole ta veel öelnud, jah. Praegu ketrab ta endiselt seda lugu "Bideni sõjast" ja "Kui ma oleksin olnud president, poleks see sõda alanud". Ja muide, Putin ja tema saatjaskond kasutavad seda Trumpi sõnastust endiselt, et talle meeldida. Kogu lugu. Aga sellegipoolest on selge, et Putin pole sõjalistes küsimustes palju edusamme teinud. Pealegi, isegi kui Ukraina suunas tehtud nõukogudelik pealetung veidi nõrgenes, sest nad pidid Hiina-reisi jaoks mingisuguse läbimurde tegema, et tõestada, jah, ja nad panustasid sellesse kõik, mis neil oli. Ja siis oli see läbimurre Dobropoljes. Minu arvates oli see läbimurre sõjalisest vaatenurgast täiesti rumal, sest sa liigud paar tosinat kilomeetrit edasi ilma igasuguste tagalatoetusteta, mitte millegita ja Ukraina väed lõikasid selle grupi lihtsalt mitmeks osaks, piirasid selle sisse ja nüüd likvideerivad seda täielikult. See on kõik. Aga see oli vajalik, teate, see on Stalini meetod, kui sa pead oma edu ajastama mingile Nõukogude Liidule tähtsale kuupäevale, Stalini sünnipäevaks või mingi konverentsi päevaks ja andma tulemustest teada. Me näeme luureandmeid, et vene komandöride tahvelarvutites, kui nad kinni võetakse või kui nende dokumendid ära võetakse, selgub, et nende kaartidel on asulad märgitud juba vallutatuks, mis pole isegi vallutamisele lähedal. Teisisõnu, nad valetavad selgelt iseendale, oma ülematele, ja edastavad selle käsu peale ka Putinile....
https://www.youtube.com/watch?v=hqVsomd5O1k
isonts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas isonts »

Gavin Newsom on üks, pigem tsentrist, kes on praegu rohkem pildil, kuid nõustun, Trump ja Maga rahvas hullab, kuid demokraadid on suhteliselt abitud.
Ma pean iseennast inimeseks, kes on tänu ajakirjandusele väga hästi kursis sellega, mis maailmas toimub ja tean üsna täpselt, kes on kes. Aga pidin seda nime googeldama, et teada saada, kellega tegemist on.
Ok, ma ei olnud enne kuulnud suurt midagi ka Rubiost, Hegsethist või JD Vance`ist aga nemad polnudki varem eriti pildil. Kui Schwarzenegger California kuberner oli siis teadis seda kogu maailm...
ahto42
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ahto42 »

Pehmed ja karvased.... :D
https://youtu.be/g-4OXJ13ocI?si=aPtoIKSwEKJFUdaf

Sealt tuleb puhast kulda... pole ammu nii palju kõkutanud

Tuleb hakata vaatama varasematest, siis jõuab tänapäeva teemadeni.

https://youtube.com/playlist?list=PLwpO ... PELu0yvSrD
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

See on väga hea jah.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist