O: Vanaaegset nahka

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
kass
Liige
Kontakt:

O: Vanaaegset nahka

Postitus Postitas kass »

Kui kellegil on pakkuda vana talla vai pindnahka siis oleksin huvitatud. Vanu nahatahvleid ja rulle suht tihti majapidamistesse alles jäänud.

Tänud
Kasutaja avatar
PANZER
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PANZER »

Tere

Mis mõõtudes see nahk olema peaks? Mul mingi vana nahkrihm mis on oma 10 sm. lai ja pikkust ka kusagil 100 sm. ja veel 100 sm. Paksus 4-5 mm.

Tervitades

Vahur
Pz.Kpfw.VI Tiger Ausf. E
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

lihtsalt nahast rääkides mainin ära, et NAHKA selle sõna tavalises mõistes võib minu kaudu saada. mul pole tõesti VANa nahka - küll aga uut, värsket ja korralikku nahka. reeglina musta värvi aga saab ka muud vajadusel. saadaval ka erinevat paksust.

kel huvi, annab privas teada või helistab 56627109
kass
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kass »

Tänud vastanutele. Jah ei täpsustanud mõõte. Pindnaha tükid võiks olla ikke vähemalt 60 "detsi". Tallanahk võib olla ka võiksemas formaadis. Aga eeldatavalt väh. ca. 20x30 cm.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

meie nahatükid on reeglina lehma poolnahad - s.t. parem/vasak külg. keskmiselt 170 dm2 ringis. on ka PU-nahka (polüuretaankattega spaltnahk - veekindel tööjalatsimaterjal) keskmiselt 160dm2 tükk. leidub ka muid sorte - nii paksemaid, kui õhemaid, pehmemeiad ja jäigemaid. päris tallanahka hetkel vist ei vedele aga vajadusel saab tellida.
Viimati muutis Satakas, 24 Juun, 2008 11:25, muudetud 1 kord kokku.
Leid
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Leid »

Maal kuuris on mingisugused naharullid vanast ajast.Mõõdud umbes20 korda 40 cm,paksus umbes 2-4mm.Ma ei tea milleks neid on säilitatud.Kui peaks selliste vastu huvi olema, võin täpsemalt vaadata.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist