Üks Headest Mõtetetest

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Üks Headest Mõtetetest

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
Peale viimast kokkutulekut sai korraks laua taha istutud ja hakkasin nikerdama hoopis figuuride kallal. Ja millegipärast osutusid need US Marines soldatiteks . Viimasest Iraagi konfliktist. Töötlesin siis neid ja ,ühtäkki leidsin mõttelt ja üpris omapäraselt tundelt , umbes nagu de`javu. Arvutis panin jooksma Youtube ja sealt tuli Johhny Cashi _ When Mens Comes Around. See oli Generation Kill seriaali lõpulugu. Ausalt öeldes tegevus oli 2X huvitavam kui enne.Ja siis turgatas mõtte jätkuks küsimus- kui keegi kolleegidest mudeli või millegi kallal nokitseb , kas vaikuses või on taustaks mingi heli, muusika, mis iganes?
Vot selline ...mõte.....
Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Surmaingel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Surmaingel »

Ai herr Paravoz, sina peaksid kuulama hetkel midagi rajumat; Offspring, Metallica, mõni tegijam AC/DC lugu. See Cash´i lugu on tänapäevases kontekstis tiba liig melanhoolne. Aga kui ikka tuleb see äratundmise hetk, siis tema tuleb.
Mina kuulan reeglina Vennaskonda, mis mu lemmik on. Kui mul Larry üle laua, vastas istub, siis kas Kukerpille või Elmari raadiot. Vahest teeme väiksed napsud, nii lihtsalt hea tunde pärast. Vaikus ei sobi.
Ma hakkasin ette kujutama mida teeb Urki ja mis moodi nokib Siim oma kulinaid! Hauavaikus! :)
The*Siim
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas The*Siim »

ma kuulan Linkin Parki siis kui ehitan mudeleid :lol:
Kasutaja avatar
välihall
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas välihall »

Kuulan tihtipeale loitsu kui midagi nokitsen - tadagi mida .

Kui tekib võimalus mõni pilt jälle teha näitan teilegi.
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miramax »

Tere,

Kuna meisterdamisajal kõik pereliikmed magavad, siis naudin tasast tangide naksatusi ja liivapaberi sahinat.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Mis iganes hetkel huvitav ja meeldiv tundub.

Arvuti on töölaua ääre peal, seega lisandub palju võimalusi.

Top Gear, Family Guy, High Stakes Poker, Olukorrast riigis, Rahva teenrid, mingi muu raadioarhiivi saade, lihtsalt raadio, mingi playlist ja teinekord lihtsalt kompressori mürin.

Kodanik Surmaingel...vaikusest on asi kaugel. ;)
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Päris huvitav moment, mäletan, et kõva dinosauruste tegija Raul Lunija pidavat oma elukate kallal nokitsedes kõiksugu "Jurassic Park" -idest ja muudest sarnastest kohtadest pärit jubedaid ebamaiseid hääli kuulama.
Ma hakkasin ette kujutama mida teeb Urki ja mis moodi nokib Siim oma kulinaid! Hauavaikus! :)
Eheh, looda sa... mingi plärin ikka raadiost taustaks tuleb, kuigi treipingi undamine lööb tihtipeale üle, tehnika juures polegi selline inspiratsioon niiväga tähtis, aga kui nüüd oma itaaliamaa tankikesega ühele poole saan ja hakkan tankistile elu sisse puhuma, siis tahaks küll mõne itaalia fašistide marsi või mõne muu sarnase asjanduse taustale üürgama panna - ehk keegi teab soovitada, kuskohast sellist kraami saada võiks? No näituseks alla tõmmata või nii...

Urmas.
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Mu sõbral on paar vinüüli kõnede ja muu stuffiga. Kuidas seda digitaliseerida on hetkel küll keeruline aga tegelen siis allatõmbamise küsimusega ja arvan et varsti on midagi ka olemas et saaks ka temaatilist muusikat samal ajal kuulata :wink: . Annan teada kui on midagi jagamiseks olemas.
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Saksa tehnika kokkupanijaile sobiks Leni Riefenstahli film "Triumph des Willens" taustale mängima panna. See on muidu ka igati väärt vaatamine:)

Kristjan
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

muig, lendurid võivad vaadata siis lennukite kokkupanemise kõrvale "Der Untergangi". eriti hea on see koht, kus Göring on juba tagandatud ja uuele lennuväešefile lubab Hitler kohe uusimaid reaktiivhävitajaid... hoolimata sellest et venelased on punkrist 12 km kaugusel. et see katkend peaks motiveerima lennukit hoole ja armastusega ruttu ehitama: füüreril on ju lennukeid vaja !
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

See mix sobib eriti hästi..

http://www.youtube.com/watch?v=Q1LFWONlP_k
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Taustavaatamiseks on sobavalt välja antud endiste propagandafilmide kogumikud. Näiteks Disney stuudio tehtud filmikesed et miks peaks ameeriklane minema kuhugi kaugele euroopasse natse peksma.
Väga head kaadrid nii fašistidest , natsionaalsotsialistidest ja ka imperaatorliku Jaapani alamatest.
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Mul siin ikka tuleb neid lugusid järjest. Vaatame palju kokku saab. Heli on küll selline et kui üürgama panna siis täiega krapi sound on, mõni on isegi üllatavalt hea :). Kui tirimise lõpetab siis vaatan kvaliteetsemad välja ja saaks mingi cd taolise asja ehk tehtud. Võtaks siis järgmisele kohtumisele mingi koguse neid kaasa kui kellegil huvi on.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist