Otsin laulu

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
villy.64
Liige
Kontakt:

Otsin laulu

Postitus Postitas villy.64 »

Ilmselt läheb selle teema alla. Nimelt mäletan nooruspõlve diskodelt, kui ametlik pidu läbi oli, pani hea sõber diskor mängima muud lindid. Ja sealt jäi meelde üks laul, mida google ei anna paraku. Laulu nime ei tea, aga algas sõnadega ,,liebling, die deutsche sterben aus...''. Ehk oskab mõni hea kaasfoorumlane uuendada mu tuhmunud mälu :google:
Shiim
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Shiim »

[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
krijgsvolk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krijgsvolk »

Mnjah, esialgu ei suuda leida kuidagi meloodiat. Kahju, saksa keel on ükks vähestest võõrkeeltest mida ma pisut oskan, ja kuna ka amatöörpillimees olen, siis olen huvitatud, et ehk on pisut vana head 30-40 aastate hõngu juures ja kõlbab ka ise proovida.
Ehk keegi teab kuskohast viisi saab. Vähemalt sealt aadressilt seni leidnud pole!Tundube olevat teistest pisut vähem tuntud liugu?
Kasutaja avatar
villy.64
Liige
Kontakt:

jah,sõber shiim, seesama...ainult ikka mure,et pole helipildis. ma, önnetu,jäin nooruses kõrvupidi elevandi ette :oops:
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kasutaja avatar
villy.64
Liige
Kontakt:

OveT, kui kokku trehvame, siis mõni õlle :D minu poolt
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

villy.64 kirjutas:OveT, kui kokku trehvame, siis mõni õlle :D minu poolt
:)
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
krijgsvolk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krijgsvolk »

Viel besten dank, OveT!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline