Mälestuste kirjutamise ja kommenteerimise vähesus

Muljeid teenistusest. Nii Eesti väeosades, N Liidus, luures või vastuluures, või hoopis partisanide juures. Kuidas kellelgi juhtunud on.
Vasta
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Mälestuste kirjutamise ja kommenteerimise vähesus

Postitus Postitas kalleb »

ilmselt keegi ei viitsi registreerida või siis lihtsalt ei viitsita teksti trükkida

mul on mitu tuttavat kes väidavad et loevad foorimit huviga aga registeerunud pole ega kavatsegi ega ei kavatse ka ise kirjutada

äkki aitaks kui saaks teatud foorumi osades kirjutada ja kommenteerida ka registereerimata külalised

ma usun et see muudaks mõne osa näiteks mälestuste oma palju rohkem kommenteeritumaks
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Mõte pole paha,kui mingil ajal Päevalehes (või oli see Delfis)oli teemaks eestlased nõukogude armees,oli vastukaja ja kirjutajaid päris palju.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Milleks? Registreerimine on ju nii lihtne protseduur, see ei käi kellelegi üle jõu! See annab foorumi administratsioonile mingigi võimaluse postitajatel silma peal hoida, pole neid anonüümseid läbustajaid siia vaja.
kalleb kirjutas:.... ei viitsita teksti trükkida

... ega ei kavatse ka ise kirjutada
Siin puudub igasugune loogika. Kuidas see anonüümselt postitamise võimalus nende puhul aitaks? Kui ei viitsi kirjutada, siis ei viitsita ka anonüümselt!
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

no troll see kõige targem , ma leian et mõistlik oleks testida kas suureneks mälestuste kirjutamise ja kommenteerimise sagedus

momendil on ainult 3-4 kirjutajat ja kuni 10 kommenteerijat mis on ikkagi väga vähe

ja kui säärane teema oli automoto foorumis ja delfis siis polnud seal mingit läbu vaid täiesti normaalne jutt

aga jah siin moderaatori poolt praegu suhtumine -lõuad pidada ja edasi teenida-
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

No see regamine võtab siiski mingi aja, ja kui tekib impulssmõte kirjutada ka üks mälestus või kommenteerida omapoolse kogemusega, aga sa saad alles kahe päeva pärast parooli, siis on ammu isu läinud või sa ei leia teemat üleski enam.
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Lp. kalleb!

Iga alafoorumi esimene teema on:
Teadaanne: Foorumi reeglid
Sealt võite lugeda:
toomas tyrk kirjutas: Liikmed

Militaar.net on suletud foorum, st postitada saavad vaid registreerunud liikmed.
Mis osa sellest teadaandest Teile arusaamatuks jäi?

Lisaks tasuks Teil veel üle lugeda selle teadaande modereerimist puudutav osa:
toomas tyrk kirjutas: Modereerimine

Isemodereerimine (teiste foorumi liikmete postituste sobilikkuse üle arutelu avamine) ning moderaatorite tegevuse avalik arutelu on keelatud.
... Rahulolematuse korral moderaatorite tegevusega – samuti sellest teada anda privaatsõnumiga kas moderaatorile või administraatorile.
Lugedes praegu mitmendat korda oma eelmist postitust üle, ei leia ma küll kuskilt seda -lõuad pidada ja edasi teenida- suhtumist. Avaldasin vaid (enda arvates põhjendatult) kartust anonüümsete postituste korral suureneva läbustamise üle. Ja Teie väited on endiselt loogikavabad - kui ikka ei viitsita kirjutada, siis ei viitsita kirjutada ka anonüümselt.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

ok

ega ma ei hakka tuuleveskitega võilema tehke ise kuidas heaks arvate

lihtsalt pakkusin variandi välja kuidas seda osakonda paremini toimima

panna
valdo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas valdo »

kalleb kirjutas:(ja automoto foorumis on enamik mälestuste kirjutajaid registreerimata)
Automoto foorumis ei luba me mitteregistreerinuil mujale kui testkeskkonda postitada.
Valdo

[b][url=http://tinyurl.com/rattad]Eesti Jalgrattamuuseumi[/url][/b] looja ja eestvedaja
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk tn 9. Maist septembrini oleme avatud R,L,P 11-18, muul ajal kokkuleppel
Tutvustame jalgratta ajalugu eesti vaates, meie seitsmes saalis on välja üle 120 ratta
susi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas susi »

Miks peaks keegi häbenema oma vähemalt 15 aastat tagasi toimunud teenistust Vene kroonus nii väga, et julgeb sellest kirjutada ainult täiesti anonüümselt ?
ignatius
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ignatius »

Trolliga sama meelt, et ega see registreerimine pole ju mingi keeruline ja pikk protseduur.
Ja anonüümsus? Pea kõik(?) kirjutavad siin foorumis ju kasutajanime all, mis tagab niigi anonüümsuse.
Või ei saa ma probleemi tegelikust olemusest aru.
Ise kirjutan jõudumööda eeskätt mälestuste rubriigis, kuna üldmilitaarsed teadmised on spetsiifilistes teemades kaasalöömiseks nigelad aga lugemismõnu ja silmaringi laiendamise rõõm on minu päralt ikka :)
alax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alax »

Muidugi mingi mõte oleks, sest mõni sell satub milnetfoorumisse mõni harv kord. Olen mõnele tuttavale peale käinud, et pangu siia oma mälestusi kirja, aga ei viitsita registreeruda. Või kardetakse midagi, arusaamatu??
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

aga muidu võiks sattuda nende inimeste mälestused siia foorumisse...
Kasutaja avatar
Luuraja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luuraja »

Ma ei ole phpBB põhiste foorumitega enam pikka aga tegelenud kuid minu mäletamist mööda on võimalik lasta teatud õigustega kasutajatel teatud teemasse postitada.
Pean natuke oma vanades asjades sobrama, kusagile kirjutasin ma selle kohta lausa märkme.
Tõde on selle poolel, kes vähem valetab.
Слава Україні!
Героям слава!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline