REAALSUS: COVID-19 pandeemia
Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia
Oh, sellest on ka teised kirjutanud. Selle pärast tulekski rakendada riiklikku sundi, mitte tanelit kiigutada.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
... jõudu vaid paranemiseks... vaadates mis toimub tuttavate seas või kasvõi siinsamas foorumis siis see "2%" on ikka väga optimistlik, jääb ainult tõesti loota et läbipõdemine annab immuunsuse ja ei too pikaajalisi järelmõjusid, nagu näiteks... viljatus, millest on ka kohati juttu olnud - ja see on paraku valdkond mida näitab mõne aasta pärast tulev statistikahuvitun kirjutas:Olen koroonapositiivne ...
PS. Sümptomid on nõrgad.

Minu jaoks on mõistmatu. Millest inimesed täpselt väsinud on?
Sest minu enda ja ka siin paar postitust tagasi selguvast on tüsistused põdemise järgselt pigem tavaline kui üksik juhtum.
Võiks kohe nagu uuringu teha, et kui paljud läbi põdenud inimestest oleksid nõus uuesti seda proovima.
Sest minu enda ja ka siin paar postitust tagasi selguvast on tüsistused põdemise järgselt pigem tavaline kui üksik juhtum.
Võiks kohe nagu uuringu teha, et kui paljud läbi põdenud inimestest oleksid nõus uuesti seda proovima.
Viimati muutis loomake, 19 Jaan, 2021 15:10, muudetud 1 kord kokku.
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
Millest? Sõjast kus midagi ei toimu. Ühtegi pommi ei kuku, elekter toimib, side toimib, inimesed tegelikult ei sure, pigem on keskmisest tervemadki, aga istuvad kõik nagu vangis.loomake kirjutas:Minu jaoks on mõistmatu. Millest inimesed täpselt väsinud on?
Tänu kellele seal vangis siis istuma peab? Kas see on nüüd praegu valitsus või need kes varem ära "väsisid"?Dr.Sci kirjutas:Millest? Sõjast kus midagi ei toimu. Ühtegi pommi ei kuku, elekter toimib, side toimib, inimesed tegelikult ei sure, pigem on keskmisest tervemadki, aga istuvad kõik nagu vangis.loomake kirjutas:Minu jaoks on mõistmatu. Millest inimesed täpselt väsinud on?
Tegelikult on palju sellest mille peale olen vähemalt mina korduvalt mõelnud ka enne koroonat. Käi harvem poes ja mõtle läbi või kirjuta üles mida vaja on. Kulutad vähem ja toitud tervislikumalt. Liigu rohkem vabas õhus. Pole vaja niipalju raha kuhugi pubisse viia pärast vaata kuidas ots otsaga kokku tuled. Jne.
Viimati muutis loomake, 19 Jaan, 2021 15:27, muudetud 1 kord kokku.
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
No tegelikult kipub olema nii, et tavapärase 4% asemel sureb hingamisteede haigustesse täna keskmiselt 12% vanuritest. See arv kasvab tasapisi. Kui täna on nädala keskmine pisut üle seitsme Covid19ga surija päevas, siis iga kaheksa päeva tagant lisandub veel üks. Novembris suri tavapärase 1220 inimese asemel 1320, detsembris tavapärase 1360 asemel 1510, jaanuaris paistab tavapärase 1480 asemel ligi 1730 surema. Tasapisi iga järgnev kuu järjest rohkem kui seni. Hetkel on haigestumus pidurdumas ja haigete hulk paistab mingitlaadi platoos olema, ehk pidurdub mingi hetk ka suremuse kasv, aga väita, et inimesed ei sure, päris ei saa. Avalikus kohas meelelahutamine on mõnevõrra pärsitud ja vahel tuleb kodust väljaskäimist 10ks päevaks tagasi tõmmata, aga väita et istutaks kui vangis, ei saa. Enamus inimesi elab üsna oma tavapärast elu.Dr.Sci kirjutas:Millest? Sõjast kus midagi ei toimu ... inimesed tegelikult ei sure, pigem on keskmisest tervemadki, aga istuvad kõik nagu vangis.
The laws of physics is more what you'd call 'guidelines' than actual rules.
Eestikeelne lühikokkuvõte ka: 29,4% koroonast paranenuid jõudis 140 päeva jooksul haiglasse tagasi ja neist omakorda 12,3% suri. Valim on 47780.Madis Reivik kirjutas:Vihma käest räästa alla
https://science.slashdot.org/story/21/0 ... -eight-die
Ehk siis kurradi salakaval tõbi. Emake loodus pole mingi emake, mingi jõhkard hoopis, vaatab kuidas saaks mõttetu seltskonna vanuses 30+ planeedilt ära koristada ;(
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Tegelikult...
Pikka aega on arvatud, et täiesti terve inimene oma elupäevade lõpus sureb vanadusse... no ei sure, sureb ikka mingisse haigusesse - sellist mõtet nagu vanadussurm ei eksisteeri. Lihtsalt kogu see koroona teema on sellised juhtumid üle võimendanud - ja ega ma ei väidagi et koroona ei aita suremusele kaasa, või ka seda et noorema sihtgrupi omad elaksid asja paremini üle... samas elatakse ju nagunii üksjagu kaua... palju oli keskmine eluiga 200 aastat tagasi?Või 5000? Võibolla ongi toimumas tavapärane eneseregulatsioon, umbes nagu rohutirtsuparves kes lendab kuhugi, sööb maa paljaks ja siis avastab et igal pool on kõrb, ja süüa polegi enam muud midagi kui üksteist....
Pikka aega on arvatud, et täiesti terve inimene oma elupäevade lõpus sureb vanadusse... no ei sure, sureb ikka mingisse haigusesse - sellist mõtet nagu vanadussurm ei eksisteeri. Lihtsalt kogu see koroona teema on sellised juhtumid üle võimendanud - ja ega ma ei väidagi et koroona ei aita suremusele kaasa, või ka seda et noorema sihtgrupi omad elaksid asja paremini üle... samas elatakse ju nagunii üksjagu kaua... palju oli keskmine eluiga 200 aastat tagasi?Või 5000? Võibolla ongi toimumas tavapärane eneseregulatsioon, umbes nagu rohutirtsuparves kes lendab kuhugi, sööb maa paljaks ja siis avastab et igal pool on kõrb, ja süüa polegi enam muud midagi kui üksteist....
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Mina võtan asja idamaade filosoofia järgi.
Kui sa istud jõe kaldal piisavalt kaua, võid näha oma vastase laipa mööda ujumas ja oledki võitnud.
Praegu tuleb vastane lihtsalt surnuks oodata.
Kui sa istud jõe kaldal piisavalt kaua, võid näha oma vastase laipa mööda ujumas ja oledki võitnud.
Praegu tuleb vastane lihtsalt surnuks oodata.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
- Che Latino
- Liige
- Kontakt:
Põhjamaise filosoofia järgi võib jõe ääres kaua istudes ära külmuda.
Ühtelugu räägin ühte lugu...
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Antud moto polnud mul kodukootud, vaid Sun Tzu oma (Art of War).
https://www.goodreads.com/quotes/298483 ... the-bodies
https://www.goodreads.com/quotes/298483 ... the-bodies
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Seesamune, et Akf. alustas "kopp ees ristisõda" sügaval "rahu ajal". Ja "risti löömisest" on/oli asi kaugel .hjl85 kirjutas: Aga seda oligi arvata. Mitu kuud taheti mind siin foorumis risti lüüa kui kirjutasin, et mida pikemaks see epideemia levib seda suuremal hulgal inimestel tuleb lõpuks kopp ette
Aga, jah, vaikselt hakkab see isolatsiooni, ärevuse "saaga üle viskama" või nii.
Aga, maskitame ja vaktsiinitame edasi.
T.
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... umans.html
https://nymag.com/intelligencer/article ... heory.html
https://nymag.com/intelligencer/article ... heory.html
* Panic is called on unresolvable fatal errors.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.
https://epl.delfi.ee/artikkel/92304493/ ... iskeskused
Riigikogu liige Urmas Espenberg (EKRE) märkis, et kui arvestada senist vaktsineerimise tempot, läheks kolm aastat, et kõik soovijad vaktsineerida. „Milline on ministeeriumi vaade?” küsis Espenberg paljude inimeste mõtteis oleva küsimuse.
Jesse lubas: vaktsineerijate võrgustik laieneb ja lisaks perearstidele lisandub neid veel. „Ma ei välista, et Eestis tekivad ka suuremad vaktsineerimiskeskused, kui meil on piisavalt palju vaktsiini, et on mõistlik suur nõudlus kiiresti erakorraliste ajutiste lahenduste abil lahendada,” ütles Jesse.
See lubadus on edasiminek, sest veel mõni aeg tagasi oli riigi seisukoht, et perearstikeskused saavad asjaga hakkama. See tähendab, et lisatööd saavad ka erameditsiiniasutused, kelle abi on praegu kasutatud testimisel.
Riigikogu liige Urmas Espenberg (EKRE) märkis, et kui arvestada senist vaktsineerimise tempot, läheks kolm aastat, et kõik soovijad vaktsineerida. „Milline on ministeeriumi vaade?” küsis Espenberg paljude inimeste mõtteis oleva küsimuse.
Jesse lubas: vaktsineerijate võrgustik laieneb ja lisaks perearstidele lisandub neid veel. „Ma ei välista, et Eestis tekivad ka suuremad vaktsineerimiskeskused, kui meil on piisavalt palju vaktsiini, et on mõistlik suur nõudlus kiiresti erakorraliste ajutiste lahenduste abil lahendada,” ütles Jesse.
See lubadus on edasiminek, sest veel mõni aeg tagasi oli riigi seisukoht, et perearstikeskused saavad asjaga hakkama. See tähendab, et lisatööd saavad ka erameditsiiniasutused, kelle abi on praegu kasutatud testimisel.
-
- Liige
- Kontakt:
Kevadel, kui koroona tuurid üles võttis, oli siin foorumis keegi, kes väitis, et käis kodust väljas vaid täis keemiakaitseülikonnas ja hirmutas teda kui kummitust vaadanud vanureid, et jeed hakkavad surema kui kärbsed. Pole suutnud juba mõnda aega siinset pandeemiatargutust jälgida ja seetõttu küsin, kas see keemiakaitseülikonna kasutaja kasutab seda siiani? Kui mitte, siis miks?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline