Väike dioraam

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
skeletondude
Liige
Kontakt:

Väike dioraam

Postitus Postitas skeletondude »

Niisiis,teeks otsa lahti oma dioraamiehitamisega.Plaanis teha väike dioraam;"Normandia 1944" kus siis on kolm saksa sõdurit(Tänud fossiil! :wink: ) Plaanin veel pisemaid detaile lisada,kui pind tehtud,näiteks veri,relvad(Tänud Miramax!) jne. Nagu piltidelt on näha,olen sellega juba algust teinud:
Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Kui keegi aru pole veel saanud siis mees viimases pildis on silma saanud kuuliga vms.
See toob mind järgmise küsimuse juurde,millest teha dioraamile pinda?Ükskord proovisin kipsi,ja ei tulnud eriti hästi välja :x
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miramax »

Tere,
Tore, et asjad sobisid.

Ma ei ole küll spetsialist, aga panen mõned asjad kirja mis silma hakkasid.

Enne meeste asetamist alusele tee aluspind valmis. Kui kips ei sobi, siis proovi PVA liimi näiteks. Netis on palju infot aluspinna valmistamise kohta.
Relvad ja varustus liimi viimasena meeste külge pärast värvimist nagu ka Luciano tegi.
Võibolla on minu nägemine kehv, aga tundub, et vintpüssi meestel padrinitaskud valetpidi :?:
Silmavigastusega mees on rohkem nagu kiviga pihta saanud, näiteks granaadi plahvatusest ringi lendav praht.
Kuul läheb pehmelt läbi silma ja aju, takistuseks saab ainult kolju tagasein ja järgmisena tuleb juba kiiver.Kui kuul puutub kokku juba kõvema materjaliga, siis kokkupõrke inertsist lendab mees pikali.
Selline on minu meditsiiniline nägemus :wink:
Kuid julge ettevõtmine on sul ikkagi, natuke tööd ja kannatust ning asi saab valmis.
Minul läheb oma esimese dio-ga veel natsa aega, kuid küll ma ta kunagi ka valmis saan.
Edu ja julgust dioraamiga :!:
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

skeletondude
Liige
Kontakt:

Miramax kirjutas:Tere,
Tore, et asjad sobisid.

Ma ei ole küll spetsialist, aga panen mõned asjad kirja mis silma hakkasid.

Enne meeste asetamist alusele tee aluspind valmis. Kui kips ei sobi, siis proovi PVA liimi näiteks. Netis on palju infot aluspinna valmistamise kohta.
Relvad ja varustus liimi viimasena meeste külge pärast värvimist nagu ka Luciano tegi.
Võibolla on minu nägemine kehv, aga tundub, et vintpüssi meestel padrinitaskud valetpidi :?:
Silmavigastusega mees on rohkem nagu kiviga pihta saanud, näiteks granaadi plahvatusest ringi lendav praht.
Kuul läheb pehmelt läbi silma ja aju, takistuseks saab ainult kolju tagasein ja järgmisena tuleb juba kiiver.Kui kuul puutub kokku juba kõvema materjaliga, siis kokkupõrke inertsist lendab mees pikali.
Selline on minu meditsiiniline nägemus :wink:
Kuid julge ettevõtmine on sul ikkagi, natuke tööd ja kannatust ning asi saab valmis.
Minul läheb oma esimese dio-ga veel natsa aega, kuid küll ma ta kunagi ka valmis saan.
Edu ja julgust dioraamiga :!:
Suured tänud!Aga see leht mis sa andsid,või teema,see on mul favouritides :lol: Seal on kirjas pinna kohta,stürovaht ja kips.Neid ma ei taha...Kas keegi mõnda teist varianti teab?Nojah,see mees ,nagu ma ütlesin "...sai kuuliga näkku vms." eks nad olnud granaadipilped või midagi muud :wink: .Ja varustuse kohta veel niipalju,et mehed on värvitud ja varustust meeldib mulle värvida juba sõduritele liimitult :roll:
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Head poosid ja asendid on küll meestel. Mis komplektist ja kelle toodang?
Kips peaks olema küll lihtne kasutada - isegi proovinud, lisaks võib kohe tavalist guash värvi segada kipsi segu sisse, siis ei pea pärast valamist värvima ka. Et värv liiga ühtlane ei jääks võib seda lisada alles siis kui valu on vormis ja erineva intensiivsusega segada erinevates kohtades.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
skeletondude
Liige
Kontakt:

Luciano kirjutas:Head poosid ja asendid on küll meestel. Mis komplektist ja kelle toodang?
Kips peaks olema küll lihtne kasutada - isegi proovinud, lisaks võib kohe tavalist guash värvi segada kipsi segu sisse, siis ei pea pärast valamist värvima ka. Et värv liiga ühtlane ei jääks võib seda lisada alles siis kui valu on vormis ja erineva intensiivsusega segada erinevates kohtades.
Kaspar!
Suured tänud,hüva nõu eest!Mis mehed need on seda ma ei tea,aga need on erinevatest komplektidest vist :?: (fossiil,uuuu!) Ning nad on erinevatest kehaosadest :wink:

Marek
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Seda tublim kompositsioon. See kes näost kinni hoiab on väga loomulikus poosis. Ootan juba mehi värvilisena.
Jõudu!
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

skeletondude kirjutas:Ja varustuse kohta veel niipalju,et mehed on värvitud ja varustust meeldib mulle värvida juba sõduritele liimitult :roll:
Õige, teha tuleb nii nagu endale rohkem meeldib :wink:
skeletondude
Liige
Kontakt:

Tänan,tänan.
Mehed on juba värvitud,AGA nii palav on,et ei viitsi pilte teha.Õhtupoole klõpsin ära :wink: .
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Auu, auu, siin ma olen.. :wink: Ainult et ma ei tea isegi, mis komplektiga tegu võiks olla - kunagi ostsin mingid mehikesed, arvasin et saan sealt MG mida kõlbaks kloonida, aga võta näpust... Arvatavalt on tegu mingite Zvezda mehikestega.

Urmas.
skeletondude
Liige
Kontakt:

fossiil kirjutas:Auu, auu, siin ma olen.. :wink: Ainult et ma ei tea isegi, mis komplektiga tegu võiks olla - kunagi ostsin mingid mehikesed, arvasin et saan sealt MG mida kõlbaks kloonida, aga võta näpust... Arvatavalt on tegu mingite Zvezda mehikestega.

Urmas.
:lol:
Noh,nagu lubasin,pildid üleval :wink: Natuke on minu figuurivärvimise"Skill" paranenud :lol: (vist :roll: )

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Päikest! 8)
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Assamait . Üks saksmann pistis vist purgi moosi sellise isuga nahka et kogu maailm ta ümber oli moosi täis :lol:

Aga tegelikult on ju täitsa toredad. Ja kui arvesse võtta seda et sa enne liimid kõik kokku ja siis värvid, on isegi hea. Tiba tooni ka ja ongi hea.

Jõudu
skeletondude
Liige
Kontakt:

Joss Metsast kirjutas:Assamait . Üks saksmann pistis vist purgi moosi sellise isuga nahka et kogu maailm ta ümber oli moosi täis :lol:
:lol: :lol: :lol:

Tänan,aga tegelikult sai ta kuuli rinda,ja medistiiniliselt peaks siis talt tulema suust ka verd(st.lämbub verre) :wink:
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Vahvad pildid ja vägevad võitlejad :wink:
Ühte asja saaksin veel soovitada pintsliga värvimisel.
Kohe pärast värvimist võta vati asemel tükk tavalisest nõudepesu nuustikust ja käi mehed üle.See ei jäta prahti värvi külge ja teeb värvikihi õhukeseks.
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Jajaa, iga korraga ikka paremaks, aga veidi peaks ehk norima ka - Joss juba mainis moosipurgi värki, kuigi täiesti võimalik et natuuris on see punane rohkem "vere" moodi, lihtsalt värvibalanss pildistamisel-töötlemisel-monitorilt vaatamisel võib erineda. Peale selle jäävad veidi silma ka kraadid - vormipoolte liitejäljed - neid võiks järgmiste mehikeste juures veidi pehmemaks töödelda. Aga muidu igati OK.

Urmas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist