Väike dioraam

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Mnjah,need vormijäljed...Need ajasin sassi tekstiiliga :oops: :lol:
Aga,tänud kontsruktiivsete kommentaaride eest! :wink: Praegu tegin juba maapinna ära.Eks vaatab,kuidas välja tuleb :roll:
EDIT: Niih,pildid on üleval :wink:

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Seniks,päikest!(Nagu seda niigi vähe ei oleks,jeesh!) :lol:
Krahv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Krahv »

Täitsa vägev.
Pane mõnda kohta natuke taimestikku ka (mõned pilliroo tutid) ja päris huvitav tuleb ....

Kas ma näen õigesti et seal meeste taga mingise sõjamasina rattajälg on?
skeletondude
Liige
Kontakt:

Täitsa õigesti näed! :wink: Aga taimestikuga on nii,et praegu vaatan meetodeid millest teha..Olen ideedele avatud :roll:
Krahv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Krahv »

Võta mõni pikemate karvadega pintsel ... lammuta laiali .. võta harjased tee sellist paar tutti nendest .. rohelikseks ja otsapidi maasse.

Ongi pilliroog või mingi muu roheline asi olemas
skeletondude
Liige
Kontakt:

Mnjaa...seda olen isegi mõelnud...Täna lähen otsin mõne suurema pintsli ülesse :roll:
Kasutaja avatar
flak40
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas flak40 »

Kõige lihtsam varjant on leida kõige tavalisemat sammalt ja tavalisi puu oksi ja ongi sulle muru või taimestik, ise kasutan suurte dioraamade tegemiseks kõike mida emake loodus pakuda suudab selleks mis sobib.Natuke fantaasiat ja asjade sobitamist ja dioraam mis sugune :lol:
"Ersten rein und Letzten raus!"
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Julgeks pisult vastu väita. Esiteks sammal kipub ära kuivama, kui teda lakiga ei kata. (Endal kurvad kogemused.) Teiseks jääb sammal pisult madalaks, kraavi äärde küll sobib, kuid sellist korralikku sööti jäänud heinamaad sellega ei kujuta.

Muu looduses leiduvaga nõustun, väikesed oksakesed on teinekord eriti kasulikud. :wink:
skeletondude
Liige
Kontakt:

Teil mõlemal on mingitpidi õigus :P.Aga sammalt kasutan ma ainult vist natuke seal roomikujälgede peal,rohu jaoks on mul päris hein olemas :D .
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Otsisin õiget kohta ja see vist oleks sobilik. Vaatasin siis youtubest ajaviiteks kuidas jaapani meistrid asjadele lähenevad ja väga meeldis selle meistri töö. http://www.youtube.com/watch?v=LwB273nxGHs . On olemas 6 osa aga panin selle viimase osa just sellepärast et 6:05 näitab valmis tööd kokkuvõttes ja ühel mehel on käise peal eesti lipp. Vähemasti nii mulle tundub. See on küll kahtlaselt suurevõitu ja arvan et see seal on ikka midagi muud kuid ikkagi püüdis minu pilku.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Mis mind alati jubedalt häirib, on see kui meistrimehed midagi mäkerdades ka iseennast ära mäkerdavad..
Figuuride värvimine on iseenesest juba nii puhas töö, et seda võib teha lausa lõunalauas valgel laudlinal..
või voodis teki all..
Võtke teed ja tulge homme jälle..
The*Siim
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas The*Siim »

noh, prohvil on tõesti hea öelda et"voodis teki all" :lol:
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Ehk on igaühel oma stiil, üks vennike pani ülikonnas näiteks tehnikat kokku ja polnud asigi. Mulle käib endale pinda et meil ei ole neid väga spets asju saada. Kõige rohkem on kahju et ei saa aru sellest väga "huvitavast" jutust :lol: Oskaks ka siis hankida või otsida.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Blitzkrieg kirjutas:Kõige rohkem on kahju et ei saa aru sellest väga "huvitavast" jutust :lol:
Millest sa aru ei saanud? Täiesti puhas jaapani keel ju.. No hüva, kerge Seizakousho aktsent oli küll juures aga muidu kõlas selge Yotomari dialekt..
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
Harrier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Harrier »

Kas ma näen õieti, et leivakott, labidavars ja nahk on kõik ühe värviga tehtud? Võin ka eksida. Samuti ei pööranud sa salvetaskuid vindimeestel ümber. Kuid mis puutub dioraami aluspõhja, siis proovi plasteliini. Hea kerge vormida, värvida ja töödelda.

Edu Laska
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist