K: paar medalit

Märgid, medalid, ordenid, embleemid, mis tahes muud märgid, mis Sinu vormile ei teki iseenesest... Nendega seonduvad dokumendid. Muud sõjaväeteenistuse ja lahinguautasud.
Vasta
ice343
Liige
Kontakt:

K: paar medalit

Postitus Postitas ice343 »

Palju selline komplektike maksma võiks minna? Paluks ka üksikute medalite hinnad. 8) Kõikidel medalitel õiged tunnistused!
Pilt
Paluks mitte teha müügipakkumisi!
stilett
Liige
Kontakt:

...

Postitus Postitas stilett »

Keskelt läbi 400 krooni. Kuid kordan, see on minu hind. Ise ostan pikalt mõtlemata Lahingulisi Teeneid ilma tunnistuseta 200 krooniga, kui tunnistusega (mida juhtub juba harva) 300-400 krooniga. Teised kaks medalit, isegi tunnistusega endast midagi ei kujuta. Oleks "Kiilakas" vähemalt lahingulise vahvuse eest...Mis numbriga muidu LT on? Ja kellele antud?
Viimati muutis stilett, 19 Aug, 2007 21:15, muudetud 1 kord kokku.
ice343
Liige
Kontakt:

Eks ma teadnud ka seda aga ütle palju "Lahingusliste teenete medal" üksinda maksaks koos tunnistusega ?
stilett
Liige
Kontakt:

...

Postitus Postitas stilett »

Külastasin kümmekond päeva tagasi Narva linna ja juhtusin juhuslikult, Puškini tänaval ühte vanavarapoodi. Seal olid Lahingulised Teened 250-300 krooniga ilma tunnistuseta. Samas oli müüja nõus loovutama ka 200 krooniga, juhul, kui oleks mitu tükki võtnud. Tunnistusega oli üks päälesõjaaegne ja hinnaks oli vist 500 krooni, kuid samuti oli võimalus tingida ja hinda alla saada. Kuid paluks mitte unustada, et tegu kauplusega. Samas, olen kindel, et mingi osa autasusid on saadud võileivahinna eest, ning nende eest pole makstud rohkem, kui õlleraha. Medali hinna puhul mängivad rolli paljud faktorid- number, millal antud, kellele antud jne jne jne. Meie tingimustes loomulikult parem, kui autasu on saanud ikka eestlane....
ice343
Liige
Kontakt:

Jh autasu saanud eestlane. Ja kui väga mõtled siis nuputad ka välja kelle autasu see on( nuputades pead palju rõhku panema ka sinu ostetud frentsile :D .

Igatahes suur tänu abi eest!
tossom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tossom »

Eks Ta selline max 400... 500 EEK maksev komplektike on. Aga Lahinguteenete medali tunnistus tundub kaante järgi olevat pealesõjaaegne, seega ei ole ilmselt numbriga medaliga tegemist. Kui sisse näeks, eks siis teaks paremini.
ice343
Liige
Kontakt:

Jah peale sõjaaegne aga number on olemas ja saanud on eestlane nagu ma juba mainisin!
tossom
Liige
Kontakt:

Nu a ehk teed dokumendist seestpoolt ka paar pilti ja jagad teistega...
ice343
Liige
Kontakt:

Noh kui soov siis eks ma või panna...
ice343
Liige
Kontakt:

Nonii nüüd näete oma silmaga kh aasta arvu. Kui aru ei saa siis see on 1969.
Pilt:
Pilt
tossom
Liige
Kontakt:

No selle Sinu dokumendiga käib kindlasti kokku ilma numbrita medal. Ilmselt sai see eestlane oma medali tagantjärgi ( kuigi siis kirjutati dokumenti 95 protsendil juhtudest sisse käskirja number või aasta või mõlemad ) või oli tegemist siseministeeriumi töötajaga.

Siin yks vanem Minu teema teema medalist, mis leidis oma omaniku ylesse....

Tegemist Lahinguteenete medaliga, mis peale ca. viiekümne aastast vaheaega leidis lõpuks omaniku ülesse...
Erich Männik esitati autasustamiseks Lahinguteenete medaliga 17.05.1945, kuid mingil põhjusel ei saanud Ta seda tookord kätte ja nii see asi jäi... kuni see arhiividest avastati ja autasu Talle läbi vene föderatsiooni saatkonna üheksakümnendatel kätte anti.
Sellised juhused on suht harvad ja olen neid vahest siin seal netis näinud.
Erich Männiku puhul on haruldane aga see, et tegu on eestlasega ja Vene föderatsiooni jaoks võõra riigi kodanikuga.

Pilt

Pilt
ice343
Liige
Kontakt:

No selge. Tore, et oli viitsimist vaeva näha!
Vähemalt tean, et ikka väärtuslikum ta on :)
Müümise peale ma kindlasti ei mõtle. Luabasin sellele kelle käest sain, et ei muu neid maha.

ice343!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline