N-Liidu medalite eksponeerimine...
N-Liidu medalite eksponeerimine...
Tere, olen küll suhteliselt algaja medalite koguja aga tekkis juba probleem medalite hoiustanmisega, et kuidas siis Teie ka neid hoiate ?
Ise on halb kui nad on kusagil karbis siis kraabivad üksteist...
Ise on halb kui nad on kusagil karbis siis kraabivad üksteist...
Tere,
Mina kasutan nüüd ainult Riker Mounts displeisid. Minu arust on nad ühed levinumad displeid hetkel. Samuti on nad tehtud happevabadest materjalidest (vanematele asjadele ja eriti lintidele ei mõju hästi happeline keskkond). Klaas on kaetud vastava kilega, et mitte autasusid kriimustada. Keskel on svamm, kuhu peale saab panna siis omal soovil riide ning klaasist kaas peale ning ongi valmis!
Lukustub nelja nõelaga, nii, et avada ja sulgeda saab kiiresti. Samuti transportimisel ei vaju kinnitusnõeladeta asjad paigast. Ei oska ühtegi halba sõna nende kohta öelda!
Müüakse neid erinevates suurustes ka, nii, et erinevate gruppide jaoks saab erineva suurusega displeid vaadata.

Mina kasutan nüüd ainult Riker Mounts displeisid. Minu arust on nad ühed levinumad displeid hetkel. Samuti on nad tehtud happevabadest materjalidest (vanematele asjadele ja eriti lintidele ei mõju hästi happeline keskkond). Klaas on kaetud vastava kilega, et mitte autasusid kriimustada. Keskel on svamm, kuhu peale saab panna siis omal soovil riide ning klaasist kaas peale ning ongi valmis!
Lukustub nelja nõelaga, nii, et avada ja sulgeda saab kiiresti. Samuti transportimisel ei vaju kinnitusnõeladeta asjad paigast. Ei oska ühtegi halba sõna nende kohta öelda!

Müüakse neid erinevates suurustes ka, nii, et erinevate gruppide jaoks saab erineva suurusega displeid vaadata.

Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
....
Osad asjad on hoiustatud, nagu kolleeg Noor'l, osad lihtsalt sametiga vooderdatud karpides, milles kunagi hoiti nuge-kahvleid. Kõige tavalisem trään lihtsalt sekreteri sahtlites...
Ahjaa, teevad nad karpe ka kõikidele muudele asjadele, nii, et kõiksugu tääkide-, nööpide-, pannalde- ja liblikate kogujatele on kah erinevaid mudeleid.
Nende koduleht on siin:
http://www.rikermounts.net/
Nende koduleht on siin:
http://www.rikermounts.net/
Nu nendes karpides saab hoiustada muidugi. Probleem tekib aga siis kui tahad sinna karpi ka medali dokumendi avatult panna...siis vist peaks terve tuba neid karpe täis olema...
Hoiustan tööalaseid ordeneid-medaleid Punastes originaalkarpides, palju muud aga minigrip kottides. Medal, orden eraldi väikeses kotis ja siis koos dokumendiga suuremasse. Ja kui tahtmist, siis saan alati oma skaneeritud-pildistatud kogu veebis vaadata ja pean ka üksikasjalikku registrit, kus kõik kirjas.
Teemalgatajale aga seda, et pane nad kindlasti minigripp kottidesse või eraldi karpidesse, kõige rohkem kahju on alati siis, kui oma süül midagi ära kraabid või emaili lõhud.
Hoiustan tööalaseid ordeneid-medaleid Punastes originaalkarpides, palju muud aga minigrip kottides. Medal, orden eraldi väikeses kotis ja siis koos dokumendiga suuremasse. Ja kui tahtmist, siis saan alati oma skaneeritud-pildistatud kogu veebis vaadata ja pean ka üksikasjalikku registrit, kus kõik kirjas.
Teemalgatajale aga seda, et pane nad kindlasti minigripp kottidesse või eraldi karpidesse, kõige rohkem kahju on alati siis, kui oma süül midagi ära kraabid või emaili lõhud.
Olen viimasel ajal seisukohale jõudnud, et minigrip on siiski rohkem ajutine lahendus. Paljud, minust targemad ja vanemad, on rahvusvahelistes foorumites kirjutanud, et mingrip on küll hea transportimiseks ja ajutiseks hoiustamiseks aga vanemad märgid tahavd ka "hingata" ning samuti võib selle pinnal olla happeid, mis võivad (mitte küll 5-10 aasta pärast) mingi aja möödudes eriti linte kahjustada.
Ise hoian kah osasid asju minigripis, mis lähevad kas kuskile saatmiseks, kaasa võtmiseks, vms. Selles ei näe mingit probleemi ja eks ta üks parimad käepärasemaid mooduseid ole. Aga viimasel ajal püüan niisama seisvaid asju rohkem neutraalsemas keskkonnas hoida.
Samas nii hulluks ma ei ole läinud, nagu mõni koguja, et märke vaatab ainult valgetes siidkinnastes, jne.
Ise hoian kah osasid asju minigripis, mis lähevad kas kuskile saatmiseks, kaasa võtmiseks, vms. Selles ei näe mingit probleemi ja eks ta üks parimad käepärasemaid mooduseid ole. Aga viimasel ajal püüan niisama seisvaid asju rohkem neutraalsemas keskkonnas hoida.
Samas nii hulluks ma ei ole läinud, nagu mõni koguja, et märke vaatab ainult valgetes siidkinnastes, jne.

Täiesti nõus! Koos märke hoides teed neile korvamatut kahju! Ei ole vahet, kas märk on odav või kallis, kuluvad nad kõik ühtemoodi ja iialgi ei või teada, kui mõni suurem ja koledam sälk kuskile tekib, kui karpi liigutad.Teemalgatajale aga seda, et pane nad kindlasti minigripp kottidesse või eraldi karpidesse, kõige rohkem kahju on alati siis, kui oma süül midagi ära kraabid või emaili lõhud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline