Vabadussõja muuseum Lagedil
ei kahjuks, T34 siduriga endiselt mingi jama.plekkpea kirjutas:Kas rasketehnika ka liikus?
Front Line Eesti MTÜ
www.front-line.ee
www.front-line.ee
T-34 liikumist oli eelmisel aastal hea vaadata. eriti tore oli see kui tornist visati rauda lõhkepakett, see paugu tegi ja seejärel tossu nii toru otsast kui ka tornist tuli
solvumisest... mis seal ikka solvuda. arusaadav, et kõiki pika laua taha ei kutsu - pingid saavad enne otsa. lihtsalt algul jäi mulje, et kui kutset ei ole, siis väravast edasi ei saa.
solvumisest... mis seal ikka solvuda. arusaadav, et kõiki pika laua taha ei kutsu - pingid saavad enne otsa. lihtsalt algul jäi mulje, et kui kutset ei ole, siis väravast edasi ei saa.
E pluribus unum!
h.
Viimati muutis Heiki, 06 Sept, 2007 12:26, muudetud 1 kord kokku.
Front Line Eesti MTÜ
www.front-line.ee
www.front-line.ee
Ei tahtnud mitte solvata! Omaarust sättisin lõbusat alatooni..
Minule kangastuvad kesist pensioni saavad mehed pigem tasuta Linnalehte lugevate ja "Raduga" telekast Tõrsi üritusi Reporti vahendusel vaatavate vanahärradena.
Suppi olen söönud, väga maitsev, poleks aga iial uskunud, et see supiteema sellises kontekstis üles võib kerkida!
Minule kangastuvad kesist pensioni saavad mehed pigem tasuta Linnalehte lugevate ja "Raduga" telekast Tõrsi üritusi Reporti vahendusel vaatavate vanahärradena.
Suppi olen söönud, väga maitsev, poleks aga iial uskunud, et see supiteema sellises kontekstis üles võib kerkida!
Vabandan kui mu toon oli liiga terav. Supi jutud lähevad tõesti teemast välja.
Front Line Eesti MTÜ
www.front-line.ee
www.front-line.ee
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline