Lipud autol
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
-
minuAuonTruudus
- Uudistaja
- Kontakt:
ma lippudega sõidan siis päris paljud viskavad käppa ja maakohas memmed lehvitavad .... noo krdi pläma te siin ajate, kogu aeg on halin et noored ei ole patriootlikud ja kui siis noor pisut selle üle uhke on ja lipuga sõita tahab peksate ta läbi nagu tuppa sittund koera... ise summutate nii noorte patriotismi tekke juba eos ...
Ära pane seda igisemist tähele. Sõida rahus rahvuslipu lehvides ringi. Vaata seda hääletamist samas teemas, neid vingujaid on, aga vähe. Eks orjameelseid on alati, ära lase ennast neist häirida.ma lippudega sõidan siis päris paljud viskavad käppa ja maakohas memmed lehvitavad .... noo krdi pläma te siin ajate, kogu aeg on halin et noored ei ole patriootlikud ja kui siis noor pisut selle üle uhke on ja lipuga sõita tahab peksate ta läbi nagu tuppa sittund koera... ise summutate nii noorte patriotismi tekke juba eos ...
...
Üldiselt suhtun liputeemasse positiivselt. Minu seisukoht- kui oled oma autole Rahvuslipu kinnitanud, siis käitu vastavalt. nagu mitmed foorumlased on kirjutanud- ära sõida lakkutäis peaga, ära riku liiklust ja ära tee muid sigadusi. See peab sisemiselt distsiplinnerima, mitte vastupidi. Ja loomulikult, lipp peab olema puhas ja terve. Samas peaks seda traditsiooni jätkama. Lipud võiksid autode küljes olla teatud riilkikel pühadel. Kindlasti seda paljud ka teeksid, kui kaup oleks paremini kättesaadav, just eriti enne Vabariigi Aastapäeva, Võidupüha jne. Nojah, mis siin autolippudest rääkida, kui riiklikel pühadel ei suvatseta oma majalegi lippu riputada. 20 augustil sõitsin Haapsalus ringi- tubli 30-40% ei vaevunud lippu kapist välja tuua.
Eriti totter on aga lugu nn Georgi lintidega, mida teatud persoonid oma autodele ja ka endale külge haakisid. Esiteks ei tea suur protsent venelasi millega tegu. Paljud arvavad tõsimeeli, et tegemist Stalini medali lindiga. Ilmselt näinud vanavanemate medalit "Võidust Saksamaa üle", millel on tõesti Georgi lint. Asja teeb farsiks see, et punased, kes keelasid ära kõik vanad ja lugupeetud autasud ning lõid Georgi kavalere maha niipalju, kui jõudsid ja kätte said, võtavad oma autasude dekoreerimiseks nimelt selle lindi. Totter.
Eriti totter on aga lugu nn Georgi lintidega, mida teatud persoonid oma autodele ja ka endale külge haakisid. Esiteks ei tea suur protsent venelasi millega tegu. Paljud arvavad tõsimeeli, et tegemist Stalini medali lindiga. Ilmselt näinud vanavanemate medalit "Võidust Saksamaa üle", millel on tõesti Georgi lint. Asja teeb farsiks see, et punased, kes keelasid ära kõik vanad ja lugupeetud autasud ning lõid Georgi kavalere maha niipalju, kui jõudsid ja kätte said, võtavad oma autasude dekoreerimiseks nimelt selle lindi. Totter.
-
liivainimene
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline