O: brownin 1922 salve

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

O: brownin 1922 salve

Postitus Postitas Satakas »

vot sellise nagu pildil.

Pilt

oluline, et oleks kindlasti 1922a 9-lasuline mudel (1910a mudel oli 7-lasuline) ja 7.65 kaliibrile. relv on nimelt konstrueeritud laskma nii .32 kui .38 padrunitega - tuleb vaid raud ja salv ära vahetada.
MG72
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MG72 »

Piisab vaid raua vahetusest - salv jääb ka sama :)
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

ei jää! olen proovinud. kunagi üks vant saatis mu juurde inimese, kel sama relv. probleemiks oli raua puudumine ja eesmärgiks mõõtmine, et järele teha vmt. sai siis püstoleid võrrreldud ja kuni ma ei märganud 7.65 padruneid tema salve panna, pidasimegi püstoleid 100% identseks. aga asi nimelt selles, et 9mm salvest hüppasid 7.65 padrunid iseenesest välja. seejärel sai märgatud ka kaliibrile viitavaid kirju salve alaosas.

muus osas tõesti - pole vahet. erinevus on vaid rauakaliibris (minu raud istus tema raamile perfektselt) ja ilmselt salve ülemise osa mõõtudes, mis padruneid välja hüppamast hoiab.
MG72
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MG72 »

Kuna sai kokku puututud aastaid tagasi siis mäletamist mööda oli lausa salvele kirjutatud peale 7,65/9mm. Kestal on nii 7,65 ja 9mm läbimmõõt sama ja 9 läheb kest tagant peenemaks. 7,65 padrun turritas natuke rohkem salvest välja. Ei saa ka välistatada, et tegemist võis olla esimeste eksemplaridega mis ei õigustanud ennast töökidkusega ja hiljem kasutati erinevaid salvesi. Kui satun oma raamatute ligi siis vaatan huvi pärast üle ehk kirjutatakse selle kohta midagi.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

just-just. salve alumisel äärel kuskil on ilusti kaliiber stantsitud. minul 7.65, mainitud võrdluspüstolil aga 9. kuid 7.65 padrunid ei turritanud rohkem välja vaid ei tahtnud seal üldse sees püsida. võis ju ka olla, et salv oli kulunud vmt aga kus ma sis sellega riskida saan...

seega ikka 7.65-salve on tarvis
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

reanimate. kas tõesti kellelgi pole? või ei tea, kust saada võiks?
bambino
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bambino »

kui Eestist ei saa, siis Soomest kindlasti leiaks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist