Kaiu järv
ma olen seda tanki oma silmaga näinud!
ja tean ka kohtasid vanadelt fotodelt,kuhu läks mustvee lähedale tohutult saksa ja vene sõdureid koos varustusega maa alla! niiet ainult seda metalli otsijat vaja ja olekski olemas!
suured massihauad olid olnud! eiei jutt on tõsi,vedasime paar suve tagasi poistega noota seal keset jõge ja noota jäi mitu puust varrega käsi kranaati
no karta annab et me seal kaua ei töllerdanud 
ja kaevikuid ma tean ka kus on päris palju!
ja tean ka kohtasid vanadelt fotodelt,kuhu läks mustvee lähedale tohutult saksa ja vene sõdureid koos varustusega maa alla! niiet ainult seda metalli otsijat vaja ja olekski olemas!
suured massihauad olid olnud! eiei jutt on tõsi,vedasime paar suve tagasi poistega noota seal keset jõge ja noota jäi mitu puust varrega käsi kranaati

ja kaevikuid ma tean ka kus on päris palju!
woozh
Uudistaja woozh jutt on nii segane ja vigaderohke, et vaevalt aru saada mis teema, tegelikult ei saagi aru, mingi sonimine ...
- AddressUnknown
- Liige
- Kontakt:
Praegu on just paras noor jää ja kui see väidetav tank just paksu muda all pole (ei tohiks nagu olla, kui luugist võimalik kinni võtta), siis peaks ta jääaugust niisamagi näha olema, eriti veel, kui juhtub päikesepaisteline ilm olema. Aga ka tavaline käsiprožektor peaks läbi vee niipalju valgust andma küll, et selle sügavuse juures näha, mis põhjas on.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Olen sealt pärit ja kohalike vanemate inimeste käest uurinud niipalju, kui keegi teab/mäletab. Seda tankilugu ei ole kyll keegi maininud. Sealt läks 41a. läbi küll tohutult palju vene sõdureid (tehnika kaasa arvatud), aga et mõni tank neist järve oleks jäänud, seda kyll ei tea. Oma autodega panid nad sohu kyll, kust enam välja ei saanud ja autod seepärast põlema pandi. Samuti on metsas teatud kohtades tohutult pudipadi varustust (padrunid, granaatide killuvööd, mingid gaasimaski lohvi otsa käivad torbikud, olen leidnud ka granaate, püstoli, mürske, rahakoti ja muid asju. Seda kola jätkub seal veel paljuks ajaks otsida. Kääpa / omedu jõest võib granaate välja tulla kyll, kuna 44a oli jõgi mingi aeg rindejooneks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline