portselanlülitid
-
canislupus
- Liige
- Kontakt:
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Kalamajas, Patarei lähedal, oli vähemalt kaks aastat tagasi üks kena poeke, milles neid lüliteid ja palju muud säärast müügil. aadressi ega poe nime ei mäleta kahjuks, aga asus vist sellel tänaval, mis sealt Linnahalli lähistelt algab ja mere äärt pidi kulgeb (ei anna pead ka selles suhtes, aga kui seal vähe tiirutada ja pood alles, peaksid leidma küll).canislupus kirjutas:Ma tahaks sealt hoopis nuppudega keraamilisi lüliteid toaseinale saada. No teate küll - need enne- ja pealesõjaaegseid, mida kunagi kõik kohad täis olid. Mul maamaja elektrisüsteem põimitud juhtmetest ja isolaatorite otsas: parasjagu sobiks selline asi.
Гив Ми Мани
http://www.renoveeri.net/
Sealt peaks mingi kontakti ikka saama.
Sealt peaks mingi kontakti ikka saama.
-
canislupus
- Liige
- Kontakt:
Selle koha nimi on "Kodutohter".gnadenlose kirjutas:Kalamajas, Patarei lähedal, oli vähemalt kaks aastat tagasi üks kena poeke, milles neid lüliteid ja palju muud säärast müügil. aadressi ega poe nime ei mäleta kahjuks, aga asus vist sellel tänaval, mis sealt Linnahalli lähistelt algab ja mere äärt pidi kulgeb (ei anna pead ka selles suhtes, aga kui seal vähe tiirutada ja pood alles, peaksid leidma küll).canislupus kirjutas:Ma tahaks sealt hoopis nuppudega keraamilisi lüliteid toaseinale saada. No teate küll - need enne- ja pealesõjaaegseid, mida kunagi kõik kohad täis olid. Mul maamaja elektrisüsteem põimitud juhtmetest ja isolaatorite otsas: parasjagu sobiks selline asi.
Aga selliseid ilusaid keraamilisi ja keeratavaid lüliteid täitsa müüakse Kadaka Selveri kõrval elektritarvete poekeses,mingi tänapäevane Itaalia toodang vist.Muidugi jahh tüki hind nii 300 kanti.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist