portselanlülitid

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
canislupus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas canislupus »

Ma tahaks sealt hoopis nuppudega keraamilisi lüliteid toaseinale saada. No teate küll - need enne- ja pealesõjaaegseid, mida kunagi kõik kohad täis olid. Mul maamaja elektrisüsteem põimitud juhtmetest ja isolaatorite otsas: parasjagu sobiks selline asi.
ASuur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ASuur »

Jah,eks ma vaatan,mis seal saada on.
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

canislupus kirjutas:Ma tahaks sealt hoopis nuppudega keraamilisi lüliteid toaseinale saada. No teate küll - need enne- ja pealesõjaaegseid, mida kunagi kõik kohad täis olid. Mul maamaja elektrisüsteem põimitud juhtmetest ja isolaatorite otsas: parasjagu sobiks selline asi.
Kalamajas, Patarei lähedal, oli vähemalt kaks aastat tagasi üks kena poeke, milles neid lüliteid ja palju muud säärast müügil. aadressi ega poe nime ei mäleta kahjuks, aga asus vist sellel tänaval, mis sealt Linnahalli lähistelt algab ja mere äärt pidi kulgeb (ei anna pead ka selles suhtes, aga kui seal vähe tiirutada ja pood alles, peaksid leidma küll).
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
ivalo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivalo »

http://www.renoveeri.net/
Sealt peaks mingi kontakti ikka saama.
canislupus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas canislupus »

Noh... jah... Eks ma tahan ikka pisut ringi vaadata ka ja tutvuda plekikolaga.
Rudolph
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rudolph »

gnadenlose kirjutas:
canislupus kirjutas:Ma tahaks sealt hoopis nuppudega keraamilisi lüliteid toaseinale saada. No teate küll - need enne- ja pealesõjaaegseid, mida kunagi kõik kohad täis olid. Mul maamaja elektrisüsteem põimitud juhtmetest ja isolaatorite otsas: parasjagu sobiks selline asi.
Kalamajas, Patarei lähedal, oli vähemalt kaks aastat tagasi üks kena poeke, milles neid lüliteid ja palju muud säärast müügil. aadressi ega poe nime ei mäleta kahjuks, aga asus vist sellel tänaval, mis sealt Linnahalli lähistelt algab ja mere äärt pidi kulgeb (ei anna pead ka selles suhtes, aga kui seal vähe tiirutada ja pood alles, peaksid leidma küll).
Selle koha nimi on "Kodutohter". :wink:

Aga selliseid ilusaid keraamilisi ja keeratavaid lüliteid täitsa müüakse Kadaka Selveri kõrval elektritarvete poekeses,mingi tänapäevane Itaalia toodang vist.Muidugi jahh tüki hind nii 300 kanti. :?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist