EBASOOVITATAVAD (OMA LUBADUSI MITTEPIDAVAD)FOORUMI KASUTAJAD

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Suletud
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

EBASOOVITATAVAD (OMA LUBADUSI MITTEPIDAVAD)FOORUMI KASUTAJAD

Postitus Postitas kalleb »

Siia võiks üles panna nn.lubajad mehed kes soovivad midagi osta aga kes kunagi välja ei ilmu ja kellega tehingut harilikult ei toimu nn. jutumehed

(ka posti teel tehinguni harilikult ei jõuta sest peale lubaduste pole neil midagi jagada)

Lubadusi nad annavad aga täitmiseni harilikult ei jõua.

minu list väga pikk pole aga eks teised täiendavad seda

1)ak47
2)Mamba

teema võiks teha kleepuvaks et ka teised foorumi kasutajad teaksid teatud kasutajatest hoiduda või vähemalt teada et kui see mees lubab tulla või asja ära osta no siis võib asja rahulikult ära anda
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Mul isiklikult käsi ei tõuse siia ühtegi nime lisama. Äkki oleks võimalik infot anda teema modele, kes siis ise nimekirja täiendab vajadusel?
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
Tarts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

Mazz :(
stilett
Liige
Kontakt:

???

Postitus Postitas stilett »

Ise arvan, et pole mõtet tekitada täiendavat "häbiposti". Ebasoovitatavad või lubadusi mittepidavad foorumlased, on väga laialivalguv ja ebamäärane mõiste.

Siin võib vabalt pleki külge saada foorumlane, kes pole paar päeva arvuti taha saanud ja seoses sellega jõudnud nii kiiresti vastata, teine sooviks. Foorumis niigi olnud mõttetut ja inetut sõimlemist. Minu arvates antud teema väga hell.
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

kindlasti asi on hell aga asi pole mitte päevades vaid nädalates ja kuudes

ja kasutaja ak47 kohta oli juba kuskil teemas lugeda kuidas ta lasi mingi raske seifi 4 mehega kuskilt kõrgelt alla tassida ja pärast näole ei andnud
stilett
Liige
Kontakt:

.....

Postitus Postitas stilett »

Selline käitumine on loomulikult lubamatu! :evil:

Kuid kas tasub selle jaoks eraldi teemat tekitada !? Teed eraldi teema, siis hakatakse sinna panema ka oma isiklikke pisisolvumisi a'la "kuradi tüngamees pole terve päeva jooksul mulle vastanud ja nüüd ei saa kohe kindlasti teda usaldada..."
Kasutaja avatar
ak47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ak47 »

kalleb kirjutas:kindlasti asi on hell aga asi pole mitte päevades vaid nädalates ja kuudes

ja kasutaja ak47 kohta oli juba kuskil teemas lugeda kuidas ta lasi mingi raske seifi 4 mehega kuskilt kõrgelt alla tassida ja pärast näole ei andnud
See oli tegelt sellepräast et ei sanud tranporti ja algus pidi kõik paigas olema aga müüja ei kannatanud oodata ja tänu sellel jäi asi katki.Aga ega ta muidugi ilus tegu jah polnud :oops:
Kasutaja avatar
sammal.habe
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sammal.habe »

ak47 - ära aja udu. ma ostsin selle kapi ise ära, kuna sa ei andnud näole ja hämasid müüjale. kaua peab inimene ootama, raudkapp lageda taeva all?

aga õigluse huvides peab ütlema, et kahe mehega kannatas selle seifi (kuigi raskustega) 3ndale korrusele tarida küll :roll:
Kasutaja avatar
Mazz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mazz »

mazz- ehk mina? Ise müün kaupa kellele tahan!
Kasutaja avatar
Tarts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

Kui on hinnad kokku lepitud ja kaup koos siis ei öelda et ma ei viitsi hakata mööda postkontoreid jooksma ja mul pole kasti mille sees saata
.
Ja ise samal ajal paned sama hinnaga kuulutuse teise foorumisse ylesse ning pakud seda seal.
Ja kui plekkpea tegi hetk peale kuulutuse ilmumist sulle pakkumise siis sa mõne aja pärast vastad et sulle tehtud lähemalt juba privas pakkumine kuhu pole vaja postiga saata !

Mis kuradi ärimees sa selline oled !???
MOrav
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MOrav »

Kellelgi on postituse all lause: "Kui on probleem, tõmba lõuga."

Esialgu teema kinni ja Toomase otsustada, kas lahti või prügikasti.
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Estoloog kirjutas:Kellelgi on postituse all lause: "Kui on probleem, tõmba lõuga."
Selle sõnumi tõlgendamise osas on siin foorumis ka juba piike murtud :wink: :roll:

Ütlen ausalt - ei ole vähematki tahtmist sekkuda siin foorumil sõlmitavatesse ärilistesse tehingutesse, ega siin mingit kohtunikku mängida. Vastav hoiatus on ka üleval selle alamfoorumi kirjelduses.

"Lõdvad" lepingusuhted on siiski üsna ilmselt teemaks. Olen saanud privaatsõnumitena küsimusi/kaebusi. Olen ise oodanud ühte ostetud kaupa üsna mitu kuud ilma mingi hoiatuseta tarne hilinemisest ega ka saanud selgitust hiljem, miks nii kaua läks...

Samas veelkord - militaar.net ei ole ärikeskond juba oma põhiolemuselt. Kõik sõlmitavad tehingud on oma risk. Mittesõlmitud või rikutud tehingud võivad olla mingi lisainformatsioon teistele potensiaalsetele tehingupartneritele. Aga samas ei ole politsei veel minuga kordagi ühendust võtnud foorumi vahendusel tegutsenud petiste paljastamiseks :roll:

Foorumi mootor ei näe ette võimalust anda hinnangut ühe või teise tehingupartneri usaldusväärsusele, nagu see on võimalik e-Bays või mõnes muus ostu-müügi keskkonnnas. Kategooriliste hinnangute andmine tekitab aga alati kategoorilisi proteste.

Nii et las see teema ripub siin mingi aja inimestele järelmõtlemiseks, enne kui nad müügikuulutusele reageerima hakkavad. Kleepsuks ei tee. Prügikasti ei saada. Avalikuks aruteluks ei ava.

Oma tõeliselt negatiivseid kogemusi saate niigi jagada ning neid sõnumeid keegi ei kustuta.

Ettepanekuid foorumi muul moel parandamiseks saab teha ühel teisel alamfoorumil seal kuskil üleval :wink:

Privaatsõnumid töötavad samuti :wink:
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist