Möbelwagen

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Luciano
Liige
Kontakt:

Möbelwagen

Postitus Postitas Luciano »

Asi pea-aegu koos. Tööd veel palju ees. Osad värvid, mis peaks olema matt, läigivad vastikult.
Suurim defekt oli ühel veorattal - nimelt ei kattunud kahe rattapoole hambad ja tänu sellel jookseb roomik viltu peal.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
Kasutaja avatar
flak40
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas flak40 »

Üldjuhul jäävad mattid värvid läikima siis , kui neid ei ole eelnevalt korralikkult loksutatud e. segatud. Tean seda omast kääest , kui ei ole viitsinud eelnevaid toiminguid teha , sest paraku kipub see mõne värvi puhul parajalt aega võtvat :? ,kuna värvi ja lakkemaili suhe on igal potsikul miski pärast erinev. :cry: See kõigest minu arvamus.
"Ersten rein und Letzten raus!"
Kasutaja avatar
flak40
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas flak40 »

Üks asi veel. roomik tähikrataste puhul tuleks alati enne liimimist tetailide sobivust kontrollima,seda muidugi kogu mudeli tetailide kokku sobivust.Kui on näha , et miski ei sobi kokku on alati võimalik tetaile sobima panna oma vahel.Vahest isegi jõudu :evil: kasutades see õnnestub :P .Vähemalt minul siia maani :D .
"Ersten rein und Letzten raus!"
Luciano
Liige
Kontakt:

flak40 kirjutas:Üldjuhul jäävad mattid värvid läikima siis , kui neid ei ole eelnevalt korralikkult loksutatud e. segatud.
see võib antud tumehalli (sõdurite mundril) puhul küll põhjuseks olla - ma tõepoolest võtsin purgist otse natuke ilma segamata. Samas roomiku punakas-pruun sai kolmest värvist kokku segatud ja kõiki värve enne ka segatud. Ei tea.

Antud ratast ei oleks ka jõuga sobima saanud, tal on kahe kihi vahel veel omakorda toestavad hambad. Ja ümbertegemiseks oleks pidnud ratta ühe poole pikuti lahti lõikama aga selleks puudub mul küll tööriist. Aga ega see viga väga välja ei paista ka õnneks.
www.aiaimpeerium.ee
Peeter144
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter144 »

See ei paista jah, aga väljalasketoru tundub veidi imelik.
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

No päris kobe paistab ju, aga Peetril on õigus - summuti oleks tõega nagu tiba paigast ära? Veidi nagu liialt paremale nihutatud ja sutsu vildakil?

Urmas.
Luciano
Liige
Kontakt:

Puhtalt tankijuhi süü - viga manööverdamisel!

Aga tegelikult ei õnnestunud teda kuidagi õigesse kohta istutada. Pean lahti lõikama ja natuke teda õgvendama. Käsi ei tõuse veel naljalt asju jõuga ümber tegema. Ikka karbist ja otse.

Pisut vanendasin põhivärvi ja toonisin maha läikivad mundrid. Nüüd on vaja veel roomikud ja sumpa korda teha. Proovisin traadist teha ise soomuse haakekonksusid ka aga väga raske on nelja täpselt ühesugust saada, nii et otsustasin ikka plastiku kasuks.

Pilt
Pilt
Pilt
www.aiaimpeerium.ee
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miramax »

Tere,

Kulumisjäljed on tõesti realistlikud.
Kas avaldad oma tehnika ?
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Jaa, tõsilugu, hoopis "elusamaks" muutus. Kas nad on põhimõtteliselt mõeldudki niiviisi horisondi suunas kõmmutama?

Urmas.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Need hilisemad pildid on tublisti paremad.
Nüüd võiks hakata mõtlema paarile pesule, et ei jäks vahelduma puhas kollane ja alusmetall. :wink:
Luciano
Liige
Kontakt:

Eks see kulumine on ikka pintsliga tehtud - natuke halli värvi ja vaba käega löök pintsliga õigesse kohta.

Pesu jaoks olen isegi juba lõhnatu tärpentiini ostnud aga ma ei tea veel mida ma sinna sisse segan. :)

Antud meeskond peab tõepoolest lahingut maasihtmärkidega. Tahtsin ta täiesti avatud soomusega teha, et kahur ja mehed igast suunast paistaks.

Sumpa parandasin ka ära.
www.aiaimpeerium.ee
Krahv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Krahv »

Pesu tegemiseks soovitaks võtta kunstitarvete poest õlivärve, kuna sul tärpentiin olemas siis see just vajalik asi õlivärvi lahustamiseks. Ise pole ajapuuduse tõttu ehitama jõudnud ja asja proovinud, aga igasugustest infoallikatest on silma jäänud et see päris häid tulemusi annab. Ja kindlasti viimase lihvi saab anda pigmendipulbritega. Mõnusalt "tolmuseks" teeb asja.

Terv,
Krahv
Don`t be afraid of your model, it is you who is holding the knife. There is a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Luciano
Liige
Kontakt:

Seda ma olen aru saanud jah, et õlivärve aga milliseid toone ja milliseid värve konkreetselt? Ja mis pigmendi pulbreid jne. Mis toon millise efekti annab?
www.aiaimpeerium.ee
Peeter144
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter144 »

Minul on vanast ajast karp pastelle, segan sealt pruuni, kollast jne. kokku ja vaatan kuidas meeldib, ei saa öelda ju, et tolm on värv RAL XXXX.
Krahv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Krahv »

No võta prooviks musta, pruuni ja näiteks ooker (selline kollakas pruun). ja hakka segama. Kogused mida mudeli ületegemiseks läheb on väiksed. Seega katsetamist saab teha päris palju.

Pigmendipulbrid on mul ostetud must, ooker ja burnt sienna (selline punakas pruun roostevärv).

Need samamoodi segasin kokku ja hakkasin tolmutama.

Loodan et oli abi

Krahv
Don`t be afraid of your model, it is you who is holding the knife. There is a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 13 külalist