Sd,kfz 7/3
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Tervist!mad mats kirjutas:Kahjuks pole see piltide üles riputamine minu tgevaim külg.
Need pildid on kusagilt netiavarustest üles korjatud, arvatavalt tõesti mingi vanatehnika kokkutuleku kajastuselt. Täpsemalt kahjuks öelda ei oska.
Aga enda piltide ülespanekuga on sihuke lugu, et postingusse pandud pilt avaneb nii suurelt, nagu ta on sul serverisse üles laetud, seega kui sa lased üles pildid kusagil üle 2000 piksli pildi laiust, siis postingus ta täpselt nii suurena tulebki. Kui tahad normaalsemat tulemust saada, pead enne serverisse ülespanemist igat pilti vähendama, optimaalne on minu arvates siiski 900 pikslit laiust, kuna panin just prooviks oma TKS-i temasse 1000 pikslise laiusega ja vaata ise - tundub veidi laiavõitu. Pildi suurust saad muuta kasvõi kõige tavalisema Irfan View -ga, ka detaile saab sellega välja kadreerida.
Urmas.
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Jaa, eks ta vist dioraami poole kisub..., aga no masin pole ju miski soolokas kah - ta ju V2 kompleksist, see seab juba iseenesest eelduse dioraami suunas. Siis saab ju raketi stardiplatvormile püsti ajada ja ...., no et igatahes vägeva koosluse võib kokku panna.
Aga minul selle eluka roomikuid kahjuks pole, seni olen vaid tankidega jõudnud rahmeldada, kui paari soomusmasinat mitte arvestada.
Senitehtu igatahes avaldab muljet!
Urmas.
Aga minul selle eluka roomikuid kahjuks pole, seni olen vaid tankidega jõudnud rahmeldada, kui paari soomusmasinat mitte arvestada.
Senitehtu igatahes avaldab muljet!
Urmas.
Kahjuks pean valmistama härrastele pettumuse esialgu dioraami veel ei tule.Selle jaoks on vaja päris palju rohkem kui mul praegu on,ma mõtlen sellega mõistust ja oskust,ehk kunagi hiljem.Siin üks selle teemaline dioraam http://www.v2rocket.com/start/scale/ste ... cle002.jpg
No ei tea, kas see ikka on tõelise segasuse tunnus?
Aga mine võta kinni..., pean vist Siimu käest järele küsima..
Kuid kapotialune tuli minu arvates päris uhke - igas mõttes tasakaalustab pealisehitise juures tehtut!
Nii et tugevat vaimu - selle kapoti all on ju tüki maad keerulisem erinevate värvidega jamada, kui kinnist kapotti üle võõbata...
Urmas.

Kuid kapotialune tuli minu arvates päris uhke - igas mõttes tasakaalustab pealisehitise juures tehtut!
Nii et tugevat vaimu - selle kapoti all on ju tüki maad keerulisem erinevate värvidega jamada, kui kinnist kapotti üle võõbata...
Urmas.
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist